Futbolcuyum ama hocalarla anlaşamıyorum. Ne yapmam gerekiyor?

ankara’da ankaragücü alt yapısında oynuyorum 8 senemi futbola verdim herkes bana çok yeteneksin diyorlar spor lisesinde okuyorum ordaki
hocalar bana herkese omerin geleceği çok parlak diyorlar çok yetenekli çocuk diyorlar ama kulubumdeki hocayla hiç anlaşamıyorum beni oynatmıyor antrenmanlara gitmediğim zamanlar oluyor hasta olduğum zamanlar oluyor hocaya hastayım gelemiyorum diyorum hoca ise kızıyor bugün bana malzemelerinle kulübe gel dedi geldim maç yaptık çok güzel 2 tane gol attım ben beni yollayacak diye düşündüm ama bugün çok iyi oynadım ondan yollamadı galiba. bir keresinde antrenmana gitmedim hasta hissettim kendimi ve sevgilimle buluştum sonra tanımadığım bir numara aradı beni sevgilime aç dedim çünkü müsait değildim ona aç dedim o acti kimsiniz dedi omer le mi görüşüyorum dedi asıl siz kimsiniz dedi sevgilim de ben onun arkadaşıyım dedi sonra ben konuştum hocayla bana canım diyip telefonu kapattı. neyse işte ben bugün gittim konuştum hoca bana haftaya maç olacak dedi kendini gösterdin gösterdin o zaman karar vereceğiz dedi ama bu şekilde senle devam edemeyiz dedi. (bu arada eskiden gençlerbirliğinde oynuyordum, anlaragücüne yeni gectim) şimdi benim ne yapmam gerekiyor?
Futbolcuyum ama hocalarla anlaşamıyorum. Ne yapmam gerekiyor?