Hemcinslerimin bazıları gerçekten düşük IQ sahibi olabiliyorlar. Adamlar milyonları götürüp, en guzel kadınlarla beraber oluyorlar... Bizim millet onlar adına mutlu oluyor. Tam bir düşük IQ davranışı...😂
Hayatlarında ilk kez yıldız gördükleri için bu çocuksu tavırları normal. Babaları Fenerbahçe, Schumacher ile ilk yıldızı getirdiklerinde çoğu evlerinin önünde misket oynuyordu.
İyi akşamlar... Fanatik BEŞİKTAŞK lıyım eskiden daha koyu BEŞİKTAŞK lıydım şu an öyle futbolcu aşığı kişileri anlayabiliyorum... Bende zamanında Şifo Mehmet Ertuğrul Sağlam yakın zamanda Ricardo QUARESMA Mario GOMEZ i severdim ❤️ Şimdi o kadar değilim...
Mauro Icardiii 🙌💛❤️ . GS den üstün tabiki değil olamazda, ama adamın hakkınıda yemeyelim şimdi. "🎶Söylenmedi hiç sana layık sözler benden önce🎶" burdan tüm cimbomlulara gelsin 😊
Açıkçası abartı olarak görmüyorum çünkü İcardiyi sevmenin bir zararı yok tabi internette dolaşan videolar konuşmalar ironi bunları ciddiye almamak lazım.
Galatasaraylıyım yıllardır tribündeyim bir şey birisi seni mutsuz ederse bırakırsın değil mi , Galatasaray öyle bir şey değil iyi günde kötü günde hanımı boşarım, Galatasaray ı bırakmam
bende o konuda aynı fikirdeyim icardiyi sevenlerin çoğu genç arkadaşlar Hagi yi görselerdi icardi yi bu kadar abartmazlardı amma icardi de kendini sevdirmek için her şeyi yapıyor gol atıyor derbilerde sahne alıyor şarkı söylüyor 40 veren varken 10 a Galatasaray a geliyor falan : )
siz yerine biz veriyor icardi gol atinca biz orgazm oluyor adam hepimizi karisi yapti daha ne diyim nasil mutlu edeceginide biliyor ırz düşmanı hepimizi gay yapacak bu herif boyle bir sey iste daha ne ustune cikayim herif bize nirvanayi yasatiyor ask adami
daha fazlası zaten yok onun icin tekrar diyorum kadinlarin bir çoğunun erkegine yapamadığıni icardi sadece gol atip taraftara koşup aşkın olayim dedirterek yqpiyor icardiden bence kadinlarin ornek almasi gerek bu kadar kolay yani erkekleri tavlamak bir bakis bir gulus bir ozel hareket bile erkekleri kadina baglamaya yetiyor sizde aksine caba yerine istemek var para iste ilgi iste sevgi iste guven iste sadakat iste gecmisinin silinmesini iste siz ne veriyorsunuz hiç bir sey sevgi desek kalbinizde kac erkek yatiyor belli degil guven desek anlik degisiyorsunuz e seks olsun desek evlenince diyorsunuz ne yapalim simdi soruyorum Türk kadını mi icardi mi milyon kere icardi😂🖐️😍🖐️
Dövmeli 2 sınıf neymar ödü ülkemizde bırakın ya bu Galatasaray ve besiktasli oyuncular kaleciler hep böyle. Her anlamda fenerin iyi olduğu burdan belli