Allah kuran peygamber çarpsın oynadığım son 1000 kuponun 1000 i de 1 sayı ile yattı basketten. Az önce kuran çarpsın 600000 TL alacaktım 1 sayı ile yattı. Allah’a inancı olan ailesine saygısı olan oynamasın. Hepsi şikeci kumara para vermeyin
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
1000 oran tek golden yattı geçen agdumun şikeci oclari bitirdi bizi
Peygamber çarpsın 600000 TL param gitti 1 sayı ile baskette
Tedavi olmak şart
Tanrı benim psikolojimi bozdu
Büyük meblağlarla oynamıyorum. 3, 5 bir şeyler atıyorum eğlence olsun diye
1 TL bile oynama hepsi şikeci o… bu lar
Ben Oynuyorum
Allah peygamber kuran çarpsın 600000 TL 1 sayı ile yattı son 3 dakika 8 sayı çıkmadı oynama
Yoo Ben Alıyorum Oynuyorum
Borsa daha iyi
Sana fana girmiş knk
İddaaa da hepsi şikeci hepsi Allah çarpsın oynayanın kendisine ailesine saygısı yoktur
Ne alaka ben yapınca niye tutuyor
Beni o zaman Allah sevmiyor zaten ondan soğudum
Olm zaten haram Allah'ı kitabı karıştırınca hiç hoş olmuyor
Millet oynuyor 2 dakikada 20 sayı çıkıo biz oynuyoruz Allah kuran çarpsın 2 dakikada hiç şahı olmuyor. Allah’a gram inancım sevgim yok
Dine niye laf ediyon şansın yok aw allahla bağlantısı ne Allah demiş zaten kardeşim oynama haramdır diye
Şans yok diyorsun da şansı allah vermiyor mu Allah’ın haberi yok mu o zaman tutturandan allah nefret ediyor
He işte günah yazılıyor gerisini bilmem ben ama Allah'ı kitabı karıştırma çok oynarsan günah olduğunu bilerek oyna
Günah mı. Helal para kazanmak istedim dükkan açtım 3 ay dükkan siftah yapmadı. Benim çevre de ki bütün dükkanlar iyi para kazandı. Genç yaşta babam öldü. Hiç
Bi işim rast gitmiyor bu Allah bu kadar kötü mi
Dinimize göre bu bir imtihan ama bende seninle aynı düşüncedeyim hepimiz sınava giriyoruz ama sınava girdiğimiz şartlar hiç ama hiç eşit değil
Kardeşim senin maddi durumun çok iyi iddaa vs ne yaparsan her şey muhteşem gidiyor en güzel eşin var sağlığın süper. Diğer şahıs baba ölmüş hiç bi işi rast gitmiyor herşeyi berbat. Sen sanıyor musun Allah adaletli Allah merhametli. Allah herkese merhametli adaletli değil. Sevdiği kullara karşı öyle sevmediği kulu bildiğin …….. o
Düşünce tarzın doğru ama yanlış yoldan gidiyorsun
Benim öyle bir Allah’a inancım sevgim yok. Yemin ederim gram içimde sevgi yok
Sevgin olmayabilir normal bir şey senim düşüncen ama müslüman ağırlıklı bir ülkeyiz insanların dini değerlerime küfür etmen hiç hoş değil
Dini değerlerine küfür etmek mi oha yuh. Ben herkese saygı duyuyorum. Sadece inanmıyorum
Diğer cevapları da sövmüşsün gral
Başkan ne küfürü ben şansızım diyorum inancım kalmadı artık diyorum. Bu hayatta herkes imanlı insana da ateist e de saygı duymak zorunda
Ben arapça mı söyledim
Ülkede bence en dindar insan da saygı duymak zorunda herkes ateist insana da. Ama dediğin gibi herkesin hayatı aynı değil
Duymuyorlar knk ülkenin topu cahil ya
Ama şöyle bir de mantık var içki haram mesela içki içen insanlara bak çoğu sarhoş olup kendini rezil ediyor. Kumar da öyle rızkını kumara veriyor
Dayı yoruldum ben yeter
Allah haram diyor. Ama cidden içki içen insanlar dışarı da sarhoş olup kendini inanılmaz küçük düşürüyor. Kumar oynayan insan kendini rezil ediyor. Aslında kumar da Allah oyna demiyor. Bu zamana kadar kumar dan kim kazanmış. Kazansan bile ölüm ani bu dünya boş bazen mantıklı düşününce
Benim yaşım 17 ne dayısı oha 😀
He kardeşim benim sana tavsiyem Kur'an on Türkçesini oku ve yorumla kendin 12. Sınıfsın bir düşün sonra bakim bu dediklerini
8 ay sonra 18 olcam. Ama cidden ölüm var dünya boş. Haram para zaman kaybı
Dediğimi yap sen
Babam öldü benim tek başıma markette çalışıyorum okul param çıksın diye hammallık yapıyorum en son 3 yıl önce ayakkabı aldım oda yırtık.
Allah yardımcın olsun knk
Hiç arkadaşım yok benim
Hayatın düzene girmesi dileği ile...
Üzülüyorum kimsem yok maddi durumum iyi değil. Öğlen yemek yemiyorum. Bana bişey olsa üzülen yok.
Doğrudur üzücübir durum bu ve düzeleceğini umut et sürekli
Sen ne yaparsın baban yok? Hiç arkadaşın yok. Kimse seni arayıp sormuyor maddi durumun iyi değil
Önüme bakarım düzeltebileceğim şeylerle uğraşırım gerisi mazi olur kalır
Baban ölse üzülür müsün
Eksikliğini hissederim ama üzülmem
Üzülürüm şöyle beni etkilemez bu üzüntü
Baban kollarında ölse
Sen ne olsun istiyorsun
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!