Arkadaslar merhaba. Büyü bozdurmak ve cin musallattan kurtulmak icin acaba nereye kime gitmek lazim. Medyumami , cinlerle irtibata gecebilen metafizikcileremi yoksa cami hocalari üzeremi arastirmak lazim. Bu saydigim ücünden hangisini arastirmali.
Büyüyü bozacak kisiyi hangi kriterlere göre secmek lazim. Ilk bakim yaptiginda neleri bilmesi lazim. Bu konuda gercek tecrübesi olan varsa duydugu bildigi kisilerden yazsin lütfen. Tahminler ve belkiler üzere bilgilere dayanmadan.
Büyüyü bozacak kisiyi hangi kriterlere göre secmek lazim. Ilk bakim yaptiginda neleri bilmesi lazim. Bu konuda gercek tecrübesi olan varsa duydugu bildigi kisilerden yazsin lütfen. Tahminler ve belkiler üzere bilgilere dayanmadan.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
sana hocada yardımcı olur medyumda ama işini bilen birisi olmalı
hoca derken nasil bir hoca
Bu tarz konularda etkili olan hocalar var cami hocalari fazla ilgilnmzler
yani medyum hoca degilde islami usüllere göre ayetler veren yazan hocalar diyorsun
Aynen
peki sectigim hocanin bu isi basarili bir sekilde yapacagini nerden anlarim yani neyi bilmesi lazim mesela
O zaten ruh halini falan sana anlatir direk neler yasayip ettigini
acaba islami usullere göre büyü bozmada hangi ülke daha meshur sudi arabistanmi yoksa misirmi?
Ben öyle bir sayfa biliyorum rahmani çalışıyor buyu bozar ama sakın buyu teklif etme
oraya gidipte iyilesmis insanlar taniyormusun kendin sahitmisin
Hayır ben yaptırmadım ama kendisinden eminim kendisi kadın
büyü yoktur. cin de insana musallat olmaz. lütfen biraz kuran okuyun ve allaha inanın. böyle yaparak allahı yalancı çıkarıyorsunuz.
Cin musallat oldu dediğin şey psikolojik rahatsızlıktır. Bir doktora görün. Fayda vermezse alanında son derece uzman ikinci bir doktora görün. Başkalarına gidip boşuna parandan olma.
Sorunuzun cevabını bulabildinizmi
malesef hayir mefrel sizin yazinizi gördüm... özelden mesaj atamiyorum bu sitede oldukca yeniyim
Cinci hocalardan, medyumlardan uzak dur.
Üzerindeki doğuştan soysalın, yani 3-4 kuşak öncesinden ırsi olarak gelen soysalını bilmesi gerekir.
Hala buralardaysaniz size acil sormam gereken bir şey var, cevap verebilirsileniz çok iyi olur.
Büyüyü ancak ben bozabilirim.
Medyum Culdesac. Ben bu adama kefilim. Bu adam ne seneler geçirdi bu sitede, ne insanlara faydası oldu. Bir keresinde içime cin kaçmıştı, tövbestafirullah üç harfli demeliydim, gece gece şimdi uğrayacaklar. Neyse işte ondan kaçtı ve Allah bin kere razı olsun, Medyum Culdesac bey, beni bi' okudu, üfürme sesini mesaj olarak bi' attı, hoparlörden sanki hortum çıktı. Bana bir ferahlama, bir serinleme geldi anlatamam. İçim, dışım huzur buldu, o ağırlık, üç harflı içimden çıkmıştı. Allah, Tanrı, Yehova, Ahura Mazda seni kutsasın, korusun ey yüce insan Medyum Culdesac bey. İyi geceler diliyorum, geceniz hâyrolsun!
@2020KadarLanetli Maşallah kardeşim ne güzelde rahmana geliyorsun. Hak yolunu bulmuşsun sayemde. Cinlerin efendisi Culdesac'tan hayırlı geceler..
Felak nas oku
Tovbe est yarabbim