Teşekkür ederim. @Kizlarsoruyot
Erkekler de kaslı kadınlardan hoşlanır mı?
Teşekkür ederim. @Kizlarsoruyot
kadınların dişilik ve sertlik gibi özellikleri de erkeklerin ilgisini çekebilir.

#ƘıԼıCƘiƦAƝ
27 Kasım, 2023 Pazartesi 22.41
Bu konuda genelleme yapmak zordur çünkü herkesin tercihleri farklıdır. Bazı erkekler kaslı kadınlardan hoşlanırken, bazıları daha farklı vücut tiplerine ilgi duyabilir. Önemli olan, herkesin kendi bedenine saygı göstermesi ve kendini nasıl en rahat hissettiğidir. Herkesin güzelliği ve çekiciliği kendine özgüdür ve bu çeşitlilik, insanları birbirinden farklı ve özel kılar. Bu nedenle, bir kişinin başkasının vücut tipini beğenip beğenmeme konusunda endişelenmemesi gerekir. Kendinize güvenin ve kendinizi sevin!
1. olarak kaslı kadın demek kas yıgını olmak demek degıldır

böyle bir vücutu yapmak gercekten zaman ve emek isteyen bir şey 3 ay 10 kılo kaldırdın dıye böyle vucut oluşmaz evet kas calısan kadın gayet guzeldır çünkü dogalında kaslar oyle cok bellı olmaz erkek gıbı cok parçalanmaz ( bodybuilder kadınalar harıc ) yanı kas calısan kadın ıle bodybuılder kadın apayrı bir şey birisi 1. ligte top koşturan futbolcu öteki haftada bir 1 saat halı saha macı yapan ınsan kadınların hepsı kas calısmalı nazarımca gercekten özverili güzel ve seksi oluyorlar
Anladım
Ben hoşlanmıyorum şahsen. Tabi kadınlarda spor yapsınlar özellikle boks gibi savunma sanatları öğrensinler isterim çok kas güzel durmuyor
Katılıyorum sana
Erkeğe Kadın duygusunu Taddiracaksın, erkekler mi yatıyor kadınları ikilemi düşürmeyeceksin disi olucaksin
Zaten erkekler köle kesiliyor öyle olduğunda
he oyle mi olacak misim abla
@ebraristeben aynen teyze hanim
😂😂
Cevap
10Cevap
düz gobek iki cinste de midemi bulandiriyo benim ve kizlara karin kasinda cizgiler belli olacak sekilde olunca - cümlenin a koydum - hem beli daha ince gösteriyo hemde gobek olamayacağından buluz crop dar elbise falan daha hos duruyo
Anladım teşekkür ederim
Ben sevmiyorum kendi görüşüm sadece tabi kendi ister sever yapar düşüncesine saygım var ama dediğim gibi yakistirmiyom kızlar kendi digalliklarinda olmalari daha güzel
Anladım kardeşim
Belli bir miktar kas kadında ilgi çekicidir. Ben de dikkat ediyorum. Karın çizgileri için kurşun atıp , kurşun yedim.
Ne güzel
Sporcu erkekler seviyo heralde öyle gördüm onun dışında normal olanlar genelde bune erkek gibi benden kaslı vs dalga geçiyorlar genelde
Evet bazı zamanlar oluyor
Teşekkür ederim
Erkekler düzgün fizikli kadınlardan hoşlanıyor daha çok kaslı değil
Haklısın
Vücut geliştirme maskülen bir hareket kadındaki tüm feminenliği öldürüyor ben hiç sevmiyorum kaslı kadın sadece squat yapıp kalça büyütülebilir onun dışında hayır
Hoşlanırım daha orantılı göğüsler ve karpuz büyüklüğünde ve yine orantılı p0p0lar.
Ben kendi adıma söyleyeyim ben şahsen hoşlanmam itici bulurum
Teşekkür ederim
Kişiye göre değişir sanırım
Anladım
Kişiden kişiye göre değişebilir
Doğru
Ben bayilirim yalamak isterim kaslj kadnlari
Oha 😂
Shshhsha
Şaka yaptığını düşünüyorum
Yanlis dusunuyosun
Olsun oda senin tercihin o zaman