Kimden duysam çok kaslı sevmiyorum ideali rahatsız edici olamayan diyor
Şahsen şu görüntüm ideal geliyor ama dahada büyütmek istiyorum

Kimden duysam çok kaslı sevmiyorum ideali rahatsız edici olamayan diyor
Şahsen şu görüntüm ideal geliyor ama dahada büyütmek istiyorum

Bahsettiğimiz bu tarz bir kas

Bunun gibi tipler çok fazla ama aşırı buluyoruz. Bana canavar gibi geliyor mesela

Bence şu an vücut yapın iyi bunun bir üstü artık fazla olur. Fazla kasları görüntü açısından da estetik bulmuyorum şahsen ben. Her zaman ölçülü olmak en iyisidir 🍁
Genellikle kadınlar, aşırı kaslı vücutları yerine daha doğal ve dengeli bir görünümü tercih ederler. Bu demek değil ki herkesin tercihi aynı; sonuçta her kadın farklı. Şu anda gerçekten iyi bir formdasın ve kendini nasıl daha rahat hissediyorsan öyle devam etmelisin. Kaslarını daha da büyütmek istiyorsan, bu senin tercihin olmalı ve kendini mutlu hissetmen önemli. Vücudunla gurur duyabilmek ve sağlığını koruyabilmek her şeyden önemlidir. Öz güvenin ve enerjinle hangi vücut tipine sahip olursan ol, kendini harika gösterebilirsin! 💪✨ Kendi standartlarını belirle ve seni mutlu eden formda kal! 🏋️♂️💥
Cevap
14Cevap
Kimisi seviyor gadası
kadınlar kas sever evet
Selam,
Kadınların birçoğu kaslı erkek sever bu doğrudur, eğlenmek için kaslı erkekler tercihdir. Evlenecek oldukları zaman kasa göbeğe bakmazlar genelde. Ev geçindirebilir mi vs. karaktere şuna buna bakarlar. Ayrıca natürel vücut çok kaslı olmayan erkekleri severler.
Erkeklerin birçoğu neden balık etli, büyük kalça ve göğüs seviyorsa o sebepten. Yani kaslı erkek sevmeleri doğal, yanında dişil hissediyor ve erkek olduğunu görüyor. Zayıf bir erkeği kimse sevmez, güçsüzdür fiziki olarak çünkü.
Bence de bu görüntü ideal sağlıklı ve estetik duruyor. Daha fazlası itici olabilir
Biraz daha kol çalışabilirsin. Trapezlere, göğüs ve karın calismani tavsiye ederim. Daha estetik duracaktır. Her kadın kas sevmez
@demirrd çok gülme kalbe zarar
Sorun ince görünmen değil. Vücudun şekil olarak geliştirilmeli
Fazla kasın itici geldigi dogrudur ama zaten fazla kas yapan erkekler de kızlar begensin diye yapmiyordur (bence)
Anlamadıkları için öyle diyorlar. Çok kaslı olmuyorsun zaten hemen.
Her şey kas demek de değil tabi.
Şahsen ben çok kas sevmiyorum. Rahatsız edici ve kötü bir görüntü bence. Bu vücudun da gayet iyi bence fazlasına gerek yok.
Ben insan gibi görüneni sewerim o ne öyle çok kas midemi bulandırır az ve normal makul 😌
Böyle idealsin, bazı erkekler o kadar kas yapıyorki, kafası küçük duruyor🤦🏻♀️
Çok abartısı gözümün önüne gorili getiriyor.
Aşırı kaslı olmakta iyi değil ideali yeterli
Ben çok belirgin kaslı gözükmesini istemem,, hatta korkarım🫣
Evet ama bokunu çıkartmamak gerek yoksa aksi halde gay vibe veriyor (nedense)
hayır sevmez. o sizin kendi avuntunuz kendi uydurmanız. seven vardır da geneli değil. ona bakarsanız keller de kendileri için çekici denildiğini söyler. napsınlar öyle avutacaklar
Sen çok kaslı değil normalsin çok kaslılar gay vibeı veriyor ve onların radarında
Şekil olarak daha iyi hale getirebilirsin vücudunu, kadının az ve doğal olarak nitelendirdiği kas hiç de az değildir haberin olsun.
Off ben ayı gibi olsun istiyorum ya kas değil ama en ve boy olduğunda mukemmel olurr
Usta boy ve kilo kaç? Bir de kas yapmaya başlamadan önce kilo vermek lazım mı sence?
Tabikide kasti erkek severiz. Kassiz tercih edilecegini sanmıyorum.
Çok fazlası abartı bence
Kadınlara göre şekil almak zorunda değilsin
Çok fazlasıda kötü duruyor seninki ideal
BEN sevmiyorum ama sen çok iyisin
Cok sevmem normal olsn
Paran yoksa bir hiçsin kral bu acı bir gerçek.
kas severler, çok kas sevmezler
Çok kas gereksiz
kanka kasa gelene kadar çok değişken var
evet ben çok seviyorum
kadınlar değil=kadın dediğinde=1 kişi=olduğunda
Sevmem
Hayır sevmez
Fit olsun. Kas benim için önemli değil
Evet öyle
Resimdeki normal çok değil
Ooooo
Ne ooo