Erkekler kendi aralarında bilek güreşi yapıyorlardı ve bu çocuk aralarında en zayıflarıydı, çocukla dalga geçmek için kızlarla bilek güreşi yaptırdılar biraz zorlarım diye düşünüyordum şok oldum bilek güreşinden sonra
@Tuğçe0707 Sen bir Erkeğin normal şartlarda ki Gücünü hissetmişsin orada. Birde heyecanlanmış adrenalin seviyesi yükselmiş bir erkeğin gücü var ki, normal şartlarda olanın, iki katına çıkıyor
Kızlar Ne Diyor
Sanmıyorum ya zayıf bile olsa testosteron seviyesi benimkinin çok üstünde
Zayıfsa yenmesi daha kolay olur gibi geliyor bana ya erkekler.. hiç güç denemesi yaptın mı bir erkekle bu arada canım?
Erkekleri gözde büyütmeye gerek yok bence?
Yaptım ortalamanın altında bir erkek olmasına rağmen bilek güreşinde elimi acıttı
Kötü olmuş ya.. Yapmadan önce ne düşünüyordun peki çocukla bilek güreşi?
Erkekler kendi aralarında bilek güreşi yapıyorlardı ve bu çocuk aralarında en zayıflarıydı, çocukla dalga geçmek için kızlarla bilek güreşi yaptırdılar biraz zorlarım diye düşünüyordum şok oldum bilek güreşinden sonra
@Tuğçe0707 Sen bir Erkeğin normal şartlarda ki Gücünü hissetmişsin orada. Birde heyecanlanmış adrenalin seviyesi yükselmiş bir erkeğin gücü var ki, normal şartlarda olanın, iki katına çıkıyor
@tugce0707 Bunu ben kendimden de biliyorum adrenalin seviyem yükseldiğinde gücüm çok başka boyutlara ulaşıyor
Hayr dövemem
Onu çiğ çiğ yerim 💪
hayır yapamam