Benim vücudum kup kuru yağ oranım düşük ama karnım göbek gibi duruyor niye böyle duruyor bende bilmiyorum 9 aylık hamile kadın gibi şişkin duruyor karnım sebebi ne olabilir sizce?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kanka dediğini anlıyorum ama emin olmak için soruyorum, bel çevresinde hic yağ yok değil mi omurga kemiği gözüküyor değil mi? Bacaklarda özellikle diz kapağın üzerinde yağ yok değil mi?(dic kapağı çevresi hep boşluk çukur gibi değil mi? Kalçada hiç yağ yok değil mi klozete oturunca kalça kemiğini hisseder gibi oluyor demi? Karın kasları, kaburgalar ve yan oblikler belirgin değil mi hiç sıkmadan? (Yağ yok derken yani yağ oranı %8 civarında anlamında, daha aşağısı zaten yarışmacı olmak lazı ;;)
Yok kardeşim kupkuru yağ yok yani
Peki, Yani yağ oranım %14.5 nasıl ölçtünüz?
Sağlık merkezinde
Nasıl ölçtülerse bravo yani sadece karın bölgesi %6 mı arttırıyormuş hayret
Kardeşim vücuttan bakipta anlarsın yani bel inceliginden kollardan bacaklardan benim vücudum kalem gibidir aynı ben kendimi görmüyor muyum
Farz et ki o göbek yağdır nasıl karın kaslarının hepsi gözüküyor peki %30 yağ oranı olsa karın kasları görünmezdi neyi ispat ediyorsun sen şimdi anlamadım
Demek istediğim şu, kalem gibiysen hele abs'ların belliyse %8 civarında yağ olması lazım, %14'ü anlamadım nasıl oluyor diye. Neyse Ronnie Coleman gibi abs'ları D split type olarak tanımlanıyormuş, genetik olduğu yazılıyor.
Bir de şu var göğüs ve sırtı, bacak ve kalçayı daha hacimlendirisen bel ve karın bölgesi daha iceride ince kalır diye düşünüyorum.
Kardeşim bende yağ yok ki ama bendeki kalıptır yağ değil kalçam ufacık omzum gepgeniş belim ipince böyle bir vücut yani benimkisi
Karnını sıkarken mi oluyor bu durum?
Hayır normalken oliyor
Skinny fat değilsin dimi?
Bence bu kalıcı bişey ben kendimi bildim bileli benim karnım böyle genetik bişey yani
Hayır hiç yagim yok sadece şişkinlik var
Ronnine Coleman gibi Büyük yarışçıların karnı varya hamile gibiler. Sende öylemisin?
Aynen onun gibi işte
demir birikmesi olabilir organlarda. özellikle calsium içerikli besinlerle demir içeren besinlerin birlikte alımı bu soruna yol açmaktadır. bir dahiliye uzamanına görünmenizde fayda var. ben size söylelyeyyim. gittiğinizde sikayetinizi soracak böyle böyle anlatacaksınız. size birtakım testler yaptırmak için labaratuvara sevk edecek.
Benim babamdada aynısi var oda zayıf ama karnı hamile gibi şiş aynı genetik olarakta geçmiyor mu sence bu durum
Hayır, böyle bir durumun genetik olduğunu düşünmüyorum ve hiç bir yerde rastlamadım
Skinny fat olmadığına eminmisin, skinny fat nedir onuda araştır
Yani yağ oranım %14.5 14.5 yağ oranıda kurudur yani yağ olmaz ki böyle bir vücutta öyle göbek gibi çıkmış benim ama meydana
Zaten skinny fat denilen olay şu. Sen zayıfsın ama göbeğin var
Skiny fat değilim işte onu diyorum ya yağ oranım düşük %14 yağ oranı kuru vücut demek zaten
Demir birikmesi de olabilir organlarda. Üstte de yazdım
Karın bölgesini sıkılaştır
Yağ yok diyorum sadece şişkinlik var yağ oranim düşük
Ama kaslarında sıkı değildir. Plank yapmaya başla karnı düzleştirneye iyi geliyor.
Sen beni anlamak istemiyorsun sanırım
Güzel kardeşim su içersin yemek yersin karın bölgesi şişme olur. Hatta karın bölgesi nefes alış verişte bile şişip iniyor senin miden genişlemiştir vucudunda zayof olduğu için fazla görünüyordur senin o bölgeyi düzleştirnek için kasları sıkılaştırmqn lazım ilk önce
Planboism diye bişey var karın şişkinliği insanlarda oliyor hatta bazı hayvanlardada var gorillere bak mesela karınları siş onun sebebini ben sordum
O steroid kullananlarda oluyor. Karaciğer ve diğer iç ortanları büyüyor. İçeride başka yer olmadığı için dışarı doğru göbek gibi duruyor
Geçen hatta bir sporcu anlatmıştı oradan duydum bende onu
Ben kullanmiyorum ama bende nasıl var peki
Genetik olarak da belki oliyordur oda olabilir çünkü bendeki geçmiyor ne yaparsam yapim oldu bitti hep aynı şiş
Dahiliye git. Bir baksın belki bir problem vardır
Çok yemek yemekten peki diyafram büyüyor olabilir mi buda assında bir etken mide o kadar yemeği tutamiyor
Diyafram öyle kolay büyümüyor mide genişler ama klarnetçiler filan diyafram ı genişletmek için başka taktikler kullanıyor. Zamanında yüzme ile uğraştıysan oda diyaframı şişirir
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!