Spor Salonda yapılan sporu evde de yapabilir miyiz. Salona gitmek şart mı? TheManInGYM Takip Et Xper 7 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Sorumu beğenen eller dert görmesin, yok mu artıran :D Salonda yapılan sporu evde de yapabilir miyiz. Salona gitmek şart mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Spor konusunda 20,4b cevap paylaştı. Yapılır ama aynı etkiyi vermez 1 0 Yorumla
Firu_Zen Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Şart değil. Ama salona gitmek, spora gitmek artı bir motivasyon de devamlılık sağlar. Rutin haline getirmek daha kolaydır.Evde birşeylerin spora mani olması ve erteleme durumu daha kolaydır diye düşünüyorum. Ama kararlı ve istikrarlı olursan evde de aynı faydayı görebilirsin. 1 1 Yorumla TheManInGYM +1 yıl sana katılıyorum... Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Yapılır ama aynı etkiyi vermez
Şart değil. Ama salona gitmek, spora gitmek artı bir motivasyon de devamlılık sağlar. Rutin haline getirmek daha kolaydır.
Evde birşeylerin spora mani olması ve erteleme durumu daha kolaydır diye düşünüyorum.
Ama kararlı ve istikrarlı olursan evde de aynı faydayı görebilirsin.
sana katılıyorum...