Evet arkadaşlar Lionel Messi 8'inci kez ballon d'or ödülünü kazandı! Bu rekoru kırabilen olur mu?

Evet arkadaşlar Lionel Messi 8'inci kez ballon d'or ödülünü kazandı! Bu rekoru kırabilen olur mu?

Kesinlikle hakkı değil.. benzema in hakkını yedi yetmedi hallandin hakkını da yediler.. çıkıp diyecekler dünya kupası sanki o tek oynadı.. dünya kupasinin yıldızı kylian mbappe. Tek başına Arjantini madara etti.. adamın başarısı sadece sağlam takımlarda var ABD Ligi'nde takımı perişan halde 14 cü sırada
Ronaldo iyi bir cola yi masadan kaldırdı bir futbol zevkimiz vardı karışılmayan ona da el attılar sagolasunlar messe ne yapmış bu sene çok merak. ediyorum dünya kupasını bile bile verdiler aman kariyerinde eksik kalmasın Ronaldo dan daha iyi olduğu belli olsun diye ronalda Arabistan a gider aaaa nereye gitti Messi ABD ye gidince çok mu iyi oluyor üstelik Barcelona da oynadı PSG oynadığınıda gördük adamın ronalda kaç ülke değiştirdi her gittiği takımda neler yaptığını gördük
İsrail'in ve Siyonistlerin desteklediği birinden başka bir şey bekleyemezsiniz zaten hadi geçmiş tamamda artık zamanı geçti ondan daha iyileri var Avrupa'da da tutunamadı mesela haaland örnek olarak
Kesin adam emekli olsa yinede odulu ona verecekler emeklere yazik lawandoski adam butun kupalari aldi sadece dunya kupasi almadi birtane odulu yok
Cevap
36Cevap
Bence çok çok zor.. Messi benim en çok sevdiğim futbolcu hatta bana kalırsa da dünyanın en iyisi bu yüzden de onun rekorunun kolay kolay geçileceğini sanmam.. hatta onun gibisi gelir mi o bile tartışılır..
Messi'nin gelmiş geçmiş en iyi futbolcu olduğunu düşünürsek, hayır bu rekor kolay kolay kırılmaz. Ancak yaklaşan olur mesela Mbappe gibi
Hayır mbappe'de yaklaşamaz, adam seneye 25 oluyor ve yanında haaland gibi diğer yıldız var ve bence max 3-4 kez alır.
Olabilir
Messiye sözüm yok ama çok üst düzey performans sergileyenlerde var hepsi messinin hakkı değildi bence
En az 2 tane beleşten verdikleri altın top ödülü var...
Hiç sanmıyorum. MESSİ yaşayan bir efsane ve çok büyük bir yetenek. Ayrıca MESSİ , FİGO , HAGİ , RONALDİNHO , ROBERTO CARLOS , ZIDANE , RONALDO ve NEYMAR bunları izlediğimiz için gerçekten yıllardır çok şanslı bir nesiliz.
Messi haketmedi birileri kolluyor onu yahudi lobisi
bu sene alması mantıklı değildi
diğer tarafta 3 kupa kazanan 50 gol atan haaland vardı
Bellingham bu formla devam ederse olabilir. Ki daha Haaland ve M'Bappe var
100 değil 10 yıl içinde de kırılır, Haaland tokatlar
Aynen Julian Alvarez alınmadık kupa bırakmadı çocuk adı listede bile yok adalet var s2mi var haksız ödüller.
Gönlümüzde hala Cr7 var o en iyisi bana göre ulan herif 38 yaşında hala koşuyor çalım atıyor gol atıyor anlık dünyada en çok gol atan futbolcusu lan
Bu rekorun kırılabilceğini sanmıyorum.
iyi furbolcu olmak yetmiyor birde geride onu takip eden ronaldo bulması gerek
Kıramazlar. 🔥
Zor biraz. Messi ve Ronaldo kırılmasın rekor bırakmadı nerdeyse. Ama Messi kesinlikle bambaşka bir seviye futbolda...
Kırılır ama messi'nin bu ödülü hak ettiğini ben düşünmüyorum.
Yahudi oldugu icin veriliyir monakoduum cocuguna. Ronaldoya verseler ya
Max penaldocular haalandin almasını istemiş cry7. Teselli ödülünü aldı o. Belki ileriki senelere haaland alır.
Messi'nin hâlâ 7 ödülü var.. Biri haksız verildi..
Dünya kupasını aldığı için verildi bu sene çok da zorlayan rakibi yok.. Haland önümüzdeki yıl alabilir
Messici değilim ligte şampiyonlar Ligi'nde ne yaptı bilmiyorum ama Dünya kupasını aldığı için verildiği kesin
Haketmedi diyenler eski dünya kupalarının ballondor'da ne kadar puan getirdiğine bir baksın.
Bu kez hak etti mi tartışılır
Yahudiler Yahudileri desteklediği sürece Messi gibiler hep olur
Messi tarihin en iyisi
Bence gram hak etmediği halde kazandı.
Helal olsun Adam efsane olacak o kadar
Buraya da politika girdi artık
artık torpil olduğunu düşünürüm. geçen sene psg napmış ki?
Niye hâlâ messi kazanıyor. Bıktım bu adamdan. Gençlere haksızlık
Hiçbir rekor kırılamaz değildir bence neden olmasın
Mbappe yapar bebegimm❤️🔥🫠🫀
Nahh yapar
Kırılmaz
Merak etme. 6 tane kazanan da çıkmaz
Messi ölene kadar verilir herhalde
şu heriften nefret ediyom
ne yaptı ki bu sene ben anlamadım?
Messi emekli olmamış mıydı
Sırf dünya kupası aldı diye verilmez mk
Neye göre veriyorlar bu ödülü