Maximum bu aslında bundan fazlası abarti öte yandan bu tabi ki kasları iyice şişirdikten sonra cekılen fotoğraf ayrıca bu kası oyle 6 ayda yapamazsınız kızlar kas calısın gayet mantıklı 😂

Maximum bu aslında bundan fazlası abarti öte yandan bu tabi ki kasları iyice şişirdikten sonra cekılen fotoğraf ayrıca bu kası oyle 6 ayda yapamazsınız kızlar kas calısın gayet mantıklı 😂

Dünya gözüyle kaç tane böyle kadın gördün ve onu boş ver dünya gözüyle kaç tane böyle erkek gördün? Sosyal medyada otuz bir çekmekten ciğeriniz solmuş.
Cevap
11Cevap
Olmamalı.
Üst bacakta yanlardaki çizgi şeklindeki kaslarımı seviyor erkek arkadaşım ben de seviyorum kas güzeldir ya
her zaman cıkmıyor zaten onlar normalde ham vucut gayet yuvarlak hatlı olması gerek
super :D
Erkekte de kadında da aşırı kası beğenen çekici bulan biri değilim… ama zevk meselesi kim nasıl mutluysa…
Abartı olmadığı sürece kadınlara da kas gidiyor. Çekici bence.
bencede
ay şu bacaklara bak ogg bunun neresi çekici ayoll donkişot
gene mı sen :D
sana benden başka donkişot diyen yoksa evet jdj
:D guzel guzel bakma sen o kaslara
sen bak donkişot kaslı kuslu karın olsun ay cok amin jdj
ahaha bence de
Çok fazla kas olunca itici duruyor ama abartmayıp dozunda bırakanlar aşırı derece çekici.
Ay bu ne be cok korkunc.. bence kaslar belirgin olmamali o kadar ama gucluluk guzel
Kadınlarda sadece minik bir karın kası güzel olabilir. O da çok az olmalı
Bacakları ince omuzları da geniş olmasa olurmuş bundan
Maksimumumu bu olmalı bence. Fotoğraftaki ablamız tam sınırda ve böyle güzel 👍
Spor yapmayan bir erkeğin bacaklarından baya güçlüdür bu kizinkiler. Erkeğinde spor yapması şart. Ben bile düştüm buna
Bana göre kas yakışıyor erkek gibi duruyor diyenler evde yağlı şekerli şeylerle besleniyor o natural sporcuların yaptığı gibi diyeti 2 ay denesinler ben 8 ayda zor alıştım
Ben erkekte kas seviyorum 😒
afıyet olsun ne dıyım :D
Kadınlara yakıştırmıyorum. Dişil enerjiyi azaltır.
azaltmıyor bazılarına
Bacakları çok kötü bence. Hiç kadınsı değil
dedıgım gıbı genelde bu fotograflar kasları ıyıce calıstırdıktan sonra cekılır gunluk hayatta cok daha yuvarlar hatlar olur
Kadınlarda sadece karın kası güzel duruyo bence o da abartılı olmayacak şekilde
teknık olarak bu kadın model ayrıca kaslar ozellıkle foto ıcın calıstırılıyor spor bu kadınların hayatı yanı oyle 2 agırlık kaldırınca boyle olmıcaksınız bıraz bahaneler bu sporu yapmamak ıcın
Ne bahanesi. Spor yapmadığımı nerden çıkardın ayrıca
hic o havayı vermıyorsun yapana bu işi hayatının ortasına koyana saygılı cevap gormedım cok ıdeal bır vucut kanımca spor yapıyor olsan yazdıklarıma kanaat getırır ve bu kasların bu kadar sısmesının spor sonrası oldugunu normalde bu kadar parcalanmıcagını bılırdın
Ay ne kadar uzattın ya. Sen beğenirsin ben beğenmem. O tüm vücut çalışır ben sadece karın. Sana göre ideal bana göre değil. Senin fikrinden farklı bir fikri kabul etmeyeceksen sormasaydın o zaman.
peki :D
bence böyle çok itici
kusura bakmayın hanfendı ama bu kadın 50 yasında 25 lıklere taş cıkarır olacak :)
Abartılı olmamalı
Aşırısı kötü duruyor
Kaslı kadın bana itici geliyor. Çok erkeksi
Kadın ne kadar kadar yapmak isterse o kadar olur
her türlü vücudun beğeneni illa çıkar
İsteyen yapsın ama kadın dediğin at gibi olmalı.
Uzun saçlı ERKEK bu ne kadını Aşırı itici
Tuna Tavus gibi olmayan kadına kadın demem.
Bunla yatsam şeyim kırılır
Hafif kaslı iyidir , bu berbat görünüyor
bu son nokta ama berbat demek abartılı soylem
canım acıkladım ben bunu bu kadar kas belırgınlıgı sadece calısma sonrası olur normal zamanlarda daha yuvarlak hatlıdır ayrıca bu kadınların hayatı bu yanı saygı duymak lazım bu noktaya erışecek kadın cok nadırdır turkıye standartlarında
beslenme dengesı zaman ayrıca fiziki yeterlilik dedıgım gıbı hayatının tam ortasında spor olması lazım
İğrenç
sensın ıgrenc
Ok.
Fit biraz da baklava olabilir
bence kas gereksiz önemli değil
Mide bulandırıcı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?