Kişi kendini nasıl iyi hissediyorsa öyle yapsın tabi de çekici midir bu kadar kas? 😄

Kişi kendini nasıl iyi hissediyorsa öyle yapsın tabi de çekici midir bu kadar kas? 😄
Kollar biraz fazla olmuş ama genel olarak gayet hoş duruyor bence.
Zaten sürekli bu şekilde olmuyorlar genelde yarışma öncesi yağ oranını iyice düşürüyorlar, sonrasında gayet estetik, gayet fit hanımlar olarak sosyal hayatlarına dönüyorlar.
Sadece eşcinsel kadınlar kas yapar , buna Emin olun boş konuşmuyorum , özellikle aktif biseksüel kadınlar kas yapar , nerde kas yapmış bir kadın görürseniz bilin ki aktif biseksüeldir, pasif biseksüel kadınlar bunu çok iyi bilir
Bu fotoğraftaki aşırı kaslı, erkek gibi… ama şöyle fit bir vücut, karın kasları, diri göğüsler, atletik bacaklar, çıkık ve sıkı kalçalar. Bence her erkeğin hayalini süsler.
Hayır bence kadına dişil olmak yakışır. Kaslı olmak eril yani erkeğe yakışan bir şeydir ancak kadının kaslı olması dişil özelliklerine zarar verdiği gibi eril özelliğini artırır ve bence bu çok kötü aura zedeleniyor.
Cevap
53Cevap
Çok itici, kimse boşuna normalleştirmesin ve güzelleme yapmasın
Kas yapan kadınlar Emin ol %100 eşcinseldir
Resimdeki gibi olanlar değil 🥲 yapmayın bebek hemcinslerim🥲
Buna kadın kafası şoplamışlar gibi duruyor bir de yarım atlet. Bu kadarı hiç de hoş değil
Arabaları çekmek istiyorsa çekicilik yapabilir😅ama onun dışında itici bir görüntü😄
Kas erkekte çekicidir kadında değil kadın vücudu doğal olmalı güç erkekte güzelik kadında güzeldir :)
Hayır itici kaslı erkeksi gibi olur çok kaslı olmasın çok güçlü kaslı yarın erkeğini de bir yumrukla çeviri😂😂😂
Hiç kadına benzemiyor ama görsel. Demek ki görülmediği için bile çekici değil. Bizimle değilsin bacım 🤦♀️
Hayır, hiç beğenmiyorum şahsen. Bence kas işi biraz daha erkeklere kalmalı diye düşünüyorum.
bacak kası ve karın kası çok çekici buluyorum keşke öyle bir kadınla evlensem :)
Yiğidim diyesim geldi.
Yakıştırmıyorum.
Resimdeki gibi testo basmazsaniz kadında kas toparlayıcı ve belli belirsiz olur. Yani güzel olut
Kadında kas iyidir asla bu kadın gibi olacaksınız tabi lakin her kadının kas calısması gerek
Bana göre güzel değil kadın dediğin hanımcık gibi olur böyle kas erkekte de güzel değil
Bu kası erkekte de beğenmiyorum ki.. Seviyorsa yapsın tabiki bana ne
Yok ya kadın dediğin çıtı pıtı hanım hanımcık olmalıdır
Bu resimdeki gibiyse itici ama profil fotomdaki kadar ise ideal.
Biraz erkeksi olur ama benim için şart degil
Kol da var benim hafif, itici olduğunu düşünmüyorum. Karın bölgesinde de acayip hoş duruyor
Bu fazla benim için ama hafif kaslı güzel oluyor spora başladım hatta bu yüzden
Herkese yakışmıyor maalesef. Kas olacaksa bile abartısız olmalı, diğer türlü çok hoş görünmüyor
Bence değil ama karın kası vs şekilli bi vücut daha iyi ama kol kası omuz kası hiç kadınlık değil
Hayır bence kadın daha kıvrımlı olmalı.. Yumuşak ve naif.. Öyle Naim Süleymanoğlu gibi istemez ahsh
Çekicidir. Aksini diyen erkek kaslı bir kadınla beraber olmamıştır.
Bi erkek sence silikon taktirsa ya da botosk yaptirsa cok itici duracagi gibide kadinda kas kofu duurur fakat fit gorunmeside gayet hos olur goze hitap eder pisikojik olarak daha guclu olur
Hayır itici😒 kim demiş çekici diye 🙄
Hani zerafet hani asalet bu kadında 😅
Balık etli birde 😂
Kalbim cıt göz yaşım pıt 🥲
Ya spor yapanı desteklerim de kadınlar maskülenleşmesin"Güçlü kadın"adı altında.
Hayir çekici değil ama fit seviyede olsunlar yeterli ve o çekici.
Kadında hiç bir çekiciliği yoktur çirkin görüntü
Fazlası cuksuz erkek görünümü veriyor kadınlara
Gülme cidden öyle
Hayrola, roller mi değişti?
Yok ben yapmaya devam edeyim.
Hayatımda hiç karın Kasım olmadı çok merak ediyorum iyidir heralde
Göbek var mı?
Bence kas erkeğe özeldir kalça kası kadında olabilir onun harici iticidir
Kankişkolarıyla buluşmak yerine agalarıyla buluşan kadın 😃 yani kendine yakıştırıyorsa güzel. Neticede o kadının hayat tarzı, ne şekil olursa olsun saygı duyarız
İtici buluyorum bu kadarını 😃
Bu kadarı degil ama fit bir vücut iyidir
Hayır itici o ne öyle erkek gibi 😂😂😂
Bu beni döver mk
Ben beğenmiyorum...
çekiciliğin yanına bile yaklaşmışyor
Hayır asla istemezdim herhalde :)
Dünyanın en itici canlısı
hayır kadında kas sevmiyorum
Evet çokkk. Karın kası olan hatuna düşerim net😍
Evet ben severim
İtici olmayacak kadar güzeller de var.
İtici bence baya itici
Güçlü kadından kastım bu değil 😄
Hafif göbişte olunca güzel oluyor
fazlası değil yoksa hafif kaslı kadın severim
Tadına bakmadan bişe denmez de güzel gorunmuyor
kadında güzel durmuyo bence ama genede dövüş sanatı bilmeli kendini savunmak için bence
Kadında kas iğrenç duruyor
Kadının sadece yüzü kıza benziyor 😂
Hiçbir şekilde değildir.
Abartılı değil ise güzel.
yüzüyü buysa falakaya da razı bizimkiler
Tam tersi bence, itici yani
ne o öyle erkek gibi
Biraz olursa evet ama az.. Yoksa hayır🤢
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?