Herkese merhabalar arkadaşlar kaslı kadınların çekiciliği var mı
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)4 aykaslı kadınların çekiciliği yoktur çünkü kadına asıl yakışan şey fiziksel güç gösterisi değil zarifliktir, kadın bedeninin estetik algısı tarih boyunca sertlikten değil yumuşaklıktan, incelikten ve doğal hatlardan beslenmiştir, kaslı bir vücut çoğu zaman bu doğal feminen çizgileri bastırır ve kadına özgü akışkanlığı gölgeler, kadın cazibesi kasların belirginliğinden değil bedenin taşıdığı ruh hâlinden, duruştan ve kendiliğinden gelen bir estetikten doğar, zariflik bağırmaz ama fark edilir, göze sokmaz ama akılda kalır, kaslı bir görünüm ise çoğu zaman dikkat çekmek için çaba hissi verir ve bu çaba çekiciliği azaltır, çünkü gerçek çekicilik zorlanmaz, doğal hâliyle var olur, kadının feminenliği sert hatlarda değil yumuşak geçişlerde, ince belde, nazik omuz çizgisinde ve bedenin hafifliğinde kendini gösterir, kas fazlalığı bu dengeyi bozar ve bedeni sertleştirir, sertlik ise çoğu zaman erkeksi bir enerji çağrıştırır, oysa kadınsı enerji gizemlidir, akıcıdır ve incelikle etki eder, zarif bir kadın güçlü görünmeye çalışmaz ama zaten güçlüdür, bu güç kaslardan değil duruştan, kendine hâkimiyetten ve ölçü duygusundan gelir, yürüyüşündeki hafiflik, hareketlerindeki yumuşaklık, jestlerindeki sadelik kadın bedenini estetik kılan unsurlardır, kaslı bir beden bu sadeliği bastırır ve bedeni sürekli “çalışılmış” bir forma hapseder, oysa kadın güzelliği doğallıkla anlam kazanır, üstelik zariflik zamansızdır, her dönemde çekicidir ve her yaşta estetik algısını korur, kaslı görünüm ise çoğu zaman geçici bir trend gibidir ve zamanla sertleşerek kadın bedeninin doğal zarafetini gölgeler, bu yüzden kadına yakışan estetik güç değil inceliktir, iddia değil sadeliktir, gösteriş değil zarafettir, çünkü kadın bedeninin asıl çekiciliği kaslarda değil, yumuşaklıkta, denge de ve doğal feminenliktedir.
03 Yorumla- 4 ay
Çok güzel yazmışsınız çok teşekkür ederim
Cevap sahibi4 ayRica ederim
- 4 ay
😊
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)4 ayEvet, kaslı kadınların çekiciliği kesinlikle var — ama bu büyük ölçüde kime göre ve hangi bağlamda olduğuna bağlı.
Kısaca özetlersek:
Neden çekici bulunabiliyorlar?
Güç ve özgüven: Kaslı bir vücut çoğu kişiye disiplin, kararlılık ve kendine güven çağrıştırır.
Sağlık ve aktif yaşam: Spor yapan, güçlü bir beden genellikle sağlıklı ve enerjik algılanır.
Estetik: Belirgin ama orantılı kas yapısı birçok insan için görsel olarak etkileyicidir.
Toplumsal kalıpları kırması: “Kadınlar narin olmalı” gibi klişelerin dışına çıkan duruş bazıları için çok çekicidir.Neden bazıları çekici bulmayabilir?
Kişisel zevk: Kimi insanlar daha yumuşak, kimi daha atletik vücutları sever.
Kültürel etkiler: Bazı toplumlarda kaslı kadın imajı hâlâ alışılmadık görülebiliyor.
Aşırı algısı: Profesyonel vücut geliştirme seviyesindeki kaslılık, genel kitleye daha niş hitap edebilir.Gerçek şu:
Çekicilik tek bir vücut tipine bağlı değil. Kaslı kadınlar birçok kişi için son derece çekici, bazıları için değil — bu tamamen normal. Önemli olan, kişinin kendi bedeninde iyi hissetmesi ve bunu özgüvenle taşıması.01 Yorumla- 4 ay
Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim
4 ayEvett, ben çekici buluyorum. Kendisine bakıyor, kendisinin farkında, bilinçli ve iyi görünmeyi seviyor, sağlığına dikkat ediyor, güçlü görünmeyi beğeniyor bu harika ve ne güzel derim. İnsanlar spor yapmalılar zaten. Oyun hamuru gibi yağlanmak iyi bir şey değil. Sıkı, dengeli bir vücut sağlıklı bir ruha da işaret ediyor. Problemli insanlar kendi öz bakımlarını bile yerine getiremezken aksine sportif ve aktif yaşayan bireyler hayata neşe katıyor, algıları da bir o kadar açık oluyor. Ayrıca sağlığına bu sekilde dikkat eden, özen gösteren bir kadının yanında olmak güven verici geliyor bana. Mesela bu yönüyle aktif olmayan biriyle, yürüyüşler yapamaz, gezi ve turlar düzenleyemezsin. Ama daha sportif ve aktif yaşayan bir kadın gerçekten bu hayattan seninle daha çok zevk alır. Yaşasın aktif ve dengeli bir yaşam diyorum. Kadınlarımızın kasları güzel güneşi bol olsun. :)
13 Yorumla- 4 ay
Çok haklısınız
- 4 ay
Teşekkür ederimm
- 4 ay
Rica ederim
4 ayBence itici, kadın ince, kibar, zarif, bakımlı çekici görünmeli, bunlar onu daha dişil yapar ve daha çok kişi tarafından daha çok arzulanan bir kadın olur, kaslı bir kadın ise daha erkeksi olacağı için itici gelecektir, Ben şahsen polis, asker vb meslekleri icra ettiren kadınlarda o dişilliği hissedemiyorum, spor yaparsın fit olmak için o ayrı, ancak kaslı olmak dediğim gibi bana göre itici.
31 Yorumla- 4 ay
Abartıya kaçmadığı sürece güzel duruyor
Yapay Zeka Cevapladı
Kaslı kadın bizzatım, geldim 😂🏐 Kaslı kadınların çekiciliği kesinlikle var kanka, hatta özgüven patlatıyor diyebilirim 💪 Spor yaptıkça duruşun toparlanıyor, yürüyüşün bile değişiyor, bu da otomatik çekicilik.
Herkesin zevki farklı ama fit ve güçlü olmak hem sağlığın hem özgüvenin için müthiş. Sen ağırlık antrenmanı, HIIT ve yürüyüş/kondisyon karıştır; hem sıkılaşırsın hem de kendine “vay be” dersin 🏋️♀️🔥211 Yorumla- 4 ay
Abartı olmadığı sürece güzel duruyor
- 4 ay
Aynen
- 4 ay
Tercih meselesi
- 4 ay
Gereksiz bir eylem evet güçlü olmak kadına yakışır ama kas nedir be kardeşim 😅
- 4 ay
Hepinize yorumlar için çok teşekkür ederim
- 4 ay
çok hacimlenmediği sürece çekici
- 4 ay
Kesinlikle
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
61
Cevap
174Cevap
- Spor konusunda 20,3b cevap paylaştı.
u 4 ayhayır yok,.,.
01 Yorumla- 4 ay
Tamamdır
- Spor konusunda 300 cevap paylaştı.
4 ayBu tamamen benim şahsi düşüncem ve dileyen dilediği gibi düşünsün.
Birçok kadın kaslı baldırları çekici bulur , ancak çoğu kadın için en dikkat çekici şey muhtemelen kalçalarınızdır. Birçok kadın "sıkı" bir kalçadan hoşlanır, bu da elbette onlara çekici gelmesi için belirli bir miktarda kas içermesi gerektiği anlamına gelir.
Yani bir latin popo görüntüsüne asla hayır demem diğer bölgeler elbette oturmuş olmalı ama aşırı kas kütlesi kadında itici geliyor bana.
11 Yorumla- 4 ay
Abartmamak lazım
4 ayDozunda karın ve bacak kası severim beslenmem ve sporumu ona göre ayarlıyorum dozunda olduğu sürece güzel ve çekici duruyor ama balık eti diyip balina severlerde var tercih meselesi tamamen saygı duymak gerek😂🙃
11 Yorumla- 4 ay
Kesinlikle
Birçok erkeğin dediği gibi kadınsı görüntüyü bozmayacak ölçüde çekici görünüyor. 1 ay önce salona başladım ve bu şekilde görünen hem cinslerimi gerçekten kıskanıyorum. Fergie'yi hatırlar mısınız bilmem çocuk yaştan beri onun gibi karın kaslarım olsun isterdim. Bir dönem baya ilerledim de ama hamilelikten sonra karın deforme oldu.
31 Yorumla- 4 ay
Umarım istediğiniz gibi olur
Kadınlar çekici olmak için veya başka erkeklerin dikkatini çekmek için bir şey yapmaz. Kendilerini güzel görmek, kendilerini sevdikleri için yapar.
313 Yorumla- 4 ay
@EnesBT bu bacı sanırım dürüst ama asabi biri her yoruma fazla tepki veriyor, kızgın biri sanırım😶
- 4 ay
Aynen öyle katılıyorum
- 4 ay
Rica ederim
- 4 ay
Abla olduğunuza bile emin olamıyorum😂🤷🏻♀️
- 4 ay
Kurbanlık ne zaman?))
- 4 ay
😁
4 ayDişilik hormonunu bitirir.
Kas kadını erkek yapar.
Dışarda bakıldığında dişiliği bitirmediğini iddia ediliyor olsada , aksine yerle bir eder.
Biyolojik olarakta bunu açıklayan bir çok akademisyen var.
Merak edenler araştırma yapabilir.01 Yorumla- 4 ay
Doğrudur
4 ayBi yere kadar seksi olabilirler ama fazlası çok itici bende! ( her iki cinsiyet içinde aynı düşünüyorum). Sekste de daha sıkı vajinaları olması sayesinde ve daha sert vakkumlama yapabildikleri için daha fazla zevk verebilirler...
01 Yorumla- 4 ay
Sınırı olmalı
Hayır. Erkeklerin çekiciliğine kadınlar karar verse daha mantıklı tabii de, bence aşırı kaslı erkekler de çok kçtü görünüyor. Kadın zarif, erkek güçlü görünmeli, kadında kas itici ama fitlik çekicidir.
01 Yorumla- 4 ay
Katılıyorum
4 aySpor yaparken testesteronu kontrol edemiyorlar bazen aşıriya kaçiyor bizim salonda gülleci gibi kadınlar var itici geliyor bana bazılarıda orantılı kas gruplarına sahip görsel olarak onlar daha iyi.
13 Yorumla- 4 ay
Dozunda olmalı
- 4 ay
Evet çok hafif kaslar guzel görünüyor
- 4 ay
Aynen
4 ayAşırı kuru ve yağsız değilse baya çekici duruyor , aşırısı her cinsiyette kötü bir yere doğru gidiyor ama kadınlarda daha da dikkat çekiyor. Bu da zihnimiz ile alakalı insan beyni daha ince yapılı ve narin görünümlü kadınları tercih eder. Çok spor ve kas yapmak ile ilgilenen kızlar yok bence sırf farklı olduğu için çekici bulacak insanlar olacaktır.
01 Yorumla- 4 ay
Tercih meselesi tabi
4 ayBana çok itici geliyor. Seven bir kesim vardır mutlaka saygı duyarım ama kadın estetik ve narin yapıda olursa daha çekici olur. Kas biraz erkeksi gösteriyor ben öyle birini istemezdim hayatımda
09 Yorumla- 4 ay
Ben abartılı olmadığı sürece güzel buluyorum
- 4 ay
Hayırlı olsun ne diyelim
- 4 ay
Sağ olun
- 4 ay
Rica ederim ne demek
- 4 ay
😊
- 4 ay
😍 teşekkürler
- 4 ay
Rica ederim
- 4 ay
Çok sağol, 🥰
- 4 ay
Çok rica
Tabiki karın kası çok severim six olmasada four pack iyidir onun harici pek sevmem kadinda kas
11 Yorumla- 4 ay
Doğrudur
4 ayFitlik farklı ama bazısı aşırı kas yapıyor o bana itici geliyor. Bazısı abartıp fazla kas yapınca daha çok erkeksi bir hava katıyor.
11 Yorumla- 4 ay
Evet abartmamak lazım
4 ayKadınsı görünümünü koruyabiliyorsa çok etkileyici oluyor ama aşırısı güzel görünmek bir yana , kendini kaybetmiş bir görünüm oluyor.
17 Yorumla- 4 ay
@gugukkuşu00 teşekkür ederim
- 4 ay
Aynen öyle katılıyorum
- 4 ay
@nickbulamadim91 teşekkür ederim 🌷🌷
- 4 ay
Rica ederim
- 4 ay
Nezaketin için tekrar teşekkür ederim 🌹😊🌹🥰🌹
- 4 ay
😊
- 4 ay
🌷🌹🌷
4 ayBen sevdiğim kişiyi çekici bulurum. Kas olsa tenceriyi kaldırır kavanoz açar iş yükümü hafifletir en fazla
03 Yorumla- 4 ay
Aynen öyle
- 4 ay
En fazla dayak yeriz ne olacak 😄 eneee
- 4 ay
Sanmam
4 ayKaslı kadınları çekici bulmaktan ziyade ben kadın olarak bile göremiyorum, çünkü fitness kaslarını kadınlara yakıştıramıyorum..
03 Yorumla- 4 ay
Aslında abartılı olmadığı sürece güzel duruyor
- 4 ay
Güzel durması için kaslı olmasına gerek yok ki, biçimli bir vücudu olmasından kaynaklanıyor bunun için illa kaslı olmasına gerek, yediğine içtiğine dikkat etsin, haftada 2-3 kardio antrenmanını ihmal etmesin yeter.
- 4 ay
Anladım
Dünyanın en itici şeyi ne diye sorsalar bana kaslı kadın derim kadın vücudu doğal olmalı bence yinede saygı duyarım.
03 Yorumla- 4 ay
Abartı olmadığı sürece güzel duruyor
- 4 ay
Bazıları abartı
Var tabi. Ama sadece cinsel çekicilik.
Yani vaktini kadınsı işler yerine sporla geçiren biriyle gelecek düşünülmez pek.01 Yorumla- 4 ay
Anladım
4 ayKasin fazlası iyi değil dır görüntü ve sağlık açısından.. dozunda ve yeterli olursa her 2 cinste de güzel durur..
01 Yorumla- 4 ay
Ben de öyle düşünüyorum
Spor konusunda 690 cevap paylaştı. Elbette var ama kastettiğim "kaslı kadınlar" ince zayıflıkta veya orta derece de olanlar, erkek gibi görünenleri hiç çekici bulmuyorum
01 Yorumla- 4 ay
Evet öyle olanlar çok kötü
Eğer fazla değilse bence çok güzel duruyor, tabii bende biraz kaslı olduğum için öyle geliyor olabilir.
03 Yorumla- 4 ay
Abartılı olmayacak
- 4 ay
Doğrudur
4 ayİlaç vs kullanılmadan düzenli spor ve sağlıklı beslenme ile yapılmışsa evet yakışıyor güzel buluyorum
01 Yorumla- 4 ay
Katılıyorum
Kadınlar her zaman her halleri ile çekicidir
11 Yorumla- 4 ay
Tabii ki evet
Spor konusunda 638 cevap paylaştı. Merhabalar
Karslı kadın çekiciliği gördüm örneği var ama kaslı kadın çekici gelmiyor bana11 Yorumla- 4 ay
O da güzel
aşırı erkek gibi olmadığı sürece çok çekici görünüyor
11 Yorumla- 4 ay
Aynen
4 ayKesinlikle var. İnce ve minyon kadınlar benim için bir adım öndedir
01 Yorumla- 4 ay
Anladım tercih meselesi
4 ayBence yok hafif balık etliler en iyileri neden beni nickimi kıskandım 😬
01 Yorumla- 4 ay
Anladım
Hafif güzel durur sıkı vücut iyidir ama fazlası eril duruyor..
01 Yorumla- 4 ay
Katılıyorum
Erkeksi. Kadın kadın gibi görünmeli. Narin ve ince. Bu şekil kaba duruyor.
01 Yorumla- 4 ay
Orası öyle tabi
4 ayBen kaslı kadınların geçici olduğunu düşünüyorum kadın dediğin çıtı pıtı bir şey olur
03 Yorumla- 4 ay
Tabi orası öyle
- 4 ay
İtici olacaktı
- 4 ay
Aynen
4 ayvar tabi ki burada bir hatun kişisi var çok fena 😅😍
03 Yorumla- 4 ay
Doğrudur ne güzel
- 4 ay
yaşı sana yakın bir an hesap değiştin sandım
- 4 ay
Ben değilim
4 ayErkek gibi görünmediği sürece yüzü de kadınsı olduğu sürece benim için çekiciliği var
01 Yorumla- 4 ay
Evet çok doğru
4 ayVar dediler diye hepimiz saatlerimizi harcıyoruz salonlarda umarım devran dönmez 😄😄😄
01 Yorumla- 4 ay
Haydi bakalım
4 ayHayır. Kadın dediğin zarif olmalı, kaslı olup napcak ciğer mi dövecek. 😂
03 Yorumla- 4 ay
Abartılı olmazsa güzel
- 4 ay
O sana göre güzel. Ben beğenmiyorum kaslı kız. Zarif dal gibi kadın olcak bana. Sesi kuş sesi gibi olcak, ince olcak. Erkeklere benzemek için kas yapmayın. Çok aldatılırsınız. Gidin bilim insanı olun, okul servisi kullanın, tren makinisti olun. Bunlar daha çok ilgi çeker.
- 4 ay
Anlaşıldı
Hayır fit ve sıkı olması önemli benim için kaslı kadın dünya ahiret Hüseyin abi olur benim için
01 Yorumla- 4 ay
Anladım
Kesinlikle çok çekici bayılıyorum kaslı kadınlara farklı bir auraları var
01 Yorumla- 4 ay
Abartmazsa sıkıntı yok
4 ayÇok hafif karin kasi ve bacak güzel kadinsi olma sartiyla gerisini pek sevmem
01 Yorumla- 4 ay
Kesinlikle
4 ayHerkesin kendi tercihi yorum yapmak bana düşmez
01 Yorumla- 4 ay
Peki o zaman
Fazlası çekici değil bence kadında da erkekte de
01 Yorumla- 4 ay
Aynen ya
4 ayMerhaba
Kişiye göre değişir fakat kesinlikle itici buluyorum ben kaslı kadını.05 Yorumla- 4 ay
Fazlası kötü oluyor
- 4 ay
Bence kas olayı kadına yakışmıyor
- 4 ay
Tercih meselesi
- 4 ay
Kesinlikle öyle
- 4 ay
;)
Renk zevk meselesi tabi ama bence yok kadının estetiği ile hiç bağdaşmayan bir şey kas
03 Yorumla- 4 ay
Bence abartı olmadığı sürece güzel duruyor
- 4 ay
Tabii
Spor konusunda 310 cevap paylaştı. bence var. ama normal sınırlar içinde. yüz hatları değişmemesi lazım yani erkeksi olmamalı
01 Yorumla- 4 ay
Evet bencede
4 ayKol ve omuz itici ama hafif karın kası bence seksi duruyor
01 Yorumla- 4 ay
Kesinlikle
Çok abartılı olmamak şartıyla kaslı kadınlar oldukça çekici gelir bana.
03 Yorumla- 4 ay
Ben de öyle düşünüyorum
- 4 ay
Hmm anladım
4 ayNatürel olursa iyi ya karın kol kasımla mutluyum ama tabi iğne filan ya da yutulan türlerden uzak olarak olursa iyi asla kapak gibi olmuyo kandırmayın kendinizi formojenik filan basıyo öyle olan doğal olan kendini belli ediyo
17 Yorumla- 4 ay
Onlar çok kötü
- 4 ay
😊
- 4 ay
Erkek vücudu resmen ya öyle olan
- 4 ay
Aynen ya
- 4 ay
Doğal karın kasıylan mutluyum 🤣
- 4 ay
Ne mutlu size
4 ayKaslı değil de yapılı böyle biz, m orada bilekli derler onları severim yani. Mesela bi feruzan teyze vardı böyle boylu falan iri yarı bi memeleri vardı kafam kadar ama hep bana sünnet ne zaman diye sorup kızdırır dı 🤔
01 Yorumla- 4 ay
Abartılı olmayınca güzel duruyor
Şimdi soyle bisey var herkesin fikri falan farklidir ama bana soracak olursanız ya da daha doğrusu ben kendimde kas görürsem ya da başkasında görünce yakistirmiyorum ama tekrardan dedigim gibi ÖZNEL
01 Yorumla- 4 ay
Anlıyorum haklısınız
Gizli Üye(36-45)4 ayBende sporcuyum
Bazi kasli kadinlarla ne seks zevkli ne de sevismek
13 Yorumla- 4 ay
Doğrudur tabi
Cevap sahibi4 aymerak edıyormusun
- 4 ay
Etmiyorum
Gizli Üye(25-29)4 ayYatakta kaslı kadın güzel olur, kaskı kadınlar tarafından tecavüze uğramak isterdim 😅😂
05 Yorumla- 4 ay
Tuhafmış
Cevap sahibi4 ayEn tuhaf fanteziler güzel olur genelde. İnsna yapamadığını ister daha çok:) ha bi de sarkık dudaklı @. m da iyi olur
- 4 ay
Hmm
Cevap sahibi4 ayArayışım o yönde. Ölmeden yaşamak isterim :)
- 4 ay
Anladım
4 ayYani kadın zarif ve en önemlisi naif olmalı, kadına kas yakıştırmıyorum ben kaba duruyor çünkü anatomik olarak şahsi fikrim, yoksa her kadın kendisince kendinde zaten güzeldir ✨
01 Yorumla- 4 ay
Abartısız olursa hoş görünüyor
Gizli Üye(18-24)4 ayBen kendimde beğeniyorum başkalarının düşüncesi idc 🙃
01 Yorumla- 4 ay
Doğrudur
4 ayKarın kası falan güzel duruyo ama bu çok fazla erkeksi duruyo kadına yakismiyo
24 Yorumla- 4 ay
sırt kısmı
- 4 ay
Hayır karın kası sadece
- 4 ay
six pack her insana yakışır bunu biliyosun
- 4 ay
Bazılarına yakışmıyor evet
4 ayKaslı kadının olumsuz bir duruşu var daha çok twinksi erkek tarzı gibi oluyor. Genel olarak olumsuz.
Fit Spor yapan kadınlar ise çekici.
02 Yorumla- 4 ay
Abartmayacak
- 4 ay
Evet
4 ayErkeklerin çoğu feminen özelliklere sahip kadınları sever. Kadınlar için aşırı kaslı olmak çekici değildir. Hafif kaslı olmak ideal olabilir.
01 Yorumla- 4 ay
Kesinlikle
Hayır, kaslı kadın çekici değil, erkeksi olur, bu da kadında itici, çirkin bir görüntüdür. Kadına narinlik yakışır.
01 Yorumla- 4 ay
Çok abartılmazsa güzel
4 aygöbekli olmasından iyi ama normalde fit olsun yeterli
11 Yorumla- 4 ay
Haklısınız
- Spor konusunda 1,3b cevap paylaştı.
4 ayTabiki cekiciler :)
41 Yorumla- 4 ay
Abartılı olmayınca güzel duruyor bence
sadece bacak kası çekici o da belirgin kas olmamalı
01 Yorumla- 4 ay
Evet abartısız hoş görünüyor