Benım gibi boyle kaslara sahıp kızlardan korkan erkekler var mı ve korkma sebeplerı nelerdır?

Benım gibi boyle kaslara sahıp kızlardan korkan erkekler var mı ve korkma sebeplerı nelerdır?

Şu göğüsleri bozmadan yapmayı tercih ediyorum, bende sporcuyum göğüs çok basmıyorum resimdeki gibi olmamak için, ama diğerleri miss gibi, bu arada kaslı kızlardan korkulmaz. Yaşasın big girllerim :)
vücut geliştirme mi?
Korkulacak bir şey yok. Bu kadını da biliyorum işinde profesyonel birisi. Bu hale gelmesinin sebebi tamamen meslek edinmesi, sonuçta bu işlerden buradaki herkesten çok para kazanıyorlar gerek yarışmalar gerekse sponsorlar sayesinde.
Neden olmasın vardır belki şahsen sıfır çekici korkudan çok iğrenme dicem o da bir tık abartılı olur ama banane seveni vardır kişinin kendi bedeni kendi seçimi ama sırf böyle diye herkes beni sevsin demek aptallık olur
Cevap
72Cevap
Kimseden korkmam
Kadın kafası takılmış erkek gibi. Bana hiç hoş gelmiyor.
çok çirkin duruyor be kızda meme diye bir şey kalmamış böylesini normal bir adam beğenmez belki ibine gibi birşeylerin hoşuna gider ama onlarda senin işine yaramaz eğer kadınsan tabi :D
Korkmak değil de erkekte de kadında da aşırı kas bana çekici gelen bi şey değil… zevk meselesi kim nasıl seviyorsa kendini nasıl mutluysa..
Kaslı kızlardan korkmam için bir sebep yok ama feminen bulmuyorum, hiç çekici değil, bir kadına yakışmıyor bence tam libido öldürücü yani
Korkmak değil de, görsel olarak güzel bulmuyorum. Kadın vücudu dünyanın en güzel, en estetik formlarından biri. Erkek vücuduna benzetmenin nedenini anlamıyorum.
Korkmak mi? Aksine igreniyorum kiza benzer bi haliniz yok.
Ben kadında karın kası çok severim ama bu abartı hiç hoş değil
İnanmıyorum ya ne yapmış kendini yazık olmuş güzelim kıza korkmak degıl üzüldüm
Kadındaki testosteron miktarı bendekinden fazla ya! Çok güzel bir kız ama kaslar o güzelliği mahvetmiş.
Korktuğumdan falan değil ama çok saçma kasların var ama kadın olduğun için göğüslerini gizlemek zorundasın komik bayağı yani.
Neden korkayım ki?
Ancak bir kadının kadınsı hatlarını kaybedecek kadar kas yapmasını hiç doğru bulmuyor ayrıca yakıştırmıyorum da.
İğrencin çok ötesi. Erkeklere nasıl makyaj yapmak berbat duruyorsa kadınlara da bu kadar kas yapmak öyle duruyor. Rezalet 😶👎
Neden korkayım ki
Kadın yaradandan bize en ozel en güzel hediye
Ve sonuçta sporcu bir insan
Gurur duydum
Ooo Vladislava :) bu fizikle cekici olan tek kadın diyebilirim. Normalde bu fizikte ki kadinlar itici gelir bana ama Vladislava başkadır:)
Orlando James gibi görünüyor kız. Bence bu kadarı abartı dişilik kalmamış hiç
Kanka ilaçla mı bu hale geldin yoksa sporla mı ilaç dediğim protein tozu oluyor demi
Bu kadına YouTube da denk geldim yüzü güzel ama fizik çok itici. Kadın gibi değil bana gelmez
Göğüsler gidince erkek gibi görünüyor maalesef. Çekicilik yok
Ay bana çekici gelmiyor yani erkek ve kadında kas hoşuma gitmiyor nedense
Korkunç değil aksine aşırı güzeller ama böyle çok fazlası kaba duruyor.
Korkmuyorum ama korkunç itici ya çok fazla itici
@therapistcat hocam boyle bir kas yapilir mi? Sizce
anabolikleri alırsan vücuduna ve uzun süreler devam edersen böyle olursun sonra erkeklere el ense cekersin miss
@therapistcat erkeksavar fizik tarifi sanki 😂 Tesekkur ederim
rica ederim
Bir insan bu iğrençliği kendine niye yapar yaa çook kötü kadınlık kalmamış hiç.
Hayır benim için önemli olan kalbinin sakat olmaması.
Erkek gibi bir şey. Ben korkmam kaslı kızlardan. İğrenç görünüyor bu arada
Kavgaya gidiyoruz kanka hadi gel sendeki bu fizikle içlerinden geçeriz
Hiç estetik değil. Kadın dediğin estetik memeli olmalı.
Korku değil ama ben tiksiniyorum Çünkü bu vücut çekici değil itici
Korkmuyorum itici buluyorum kadın dediğin pamuk etli olur
Bu kızla iste olur tam istedigim gibi o beni ben onu firlaticam shsjshd
cinsiyet değiştirmek isteyen bu ablayla evlensin
Yok korkmuyorum da fotodaki abartı. yani o yüze o vücut :D :D
Başarılı bir fizik
Iyyyyyyyy bu ne erkek gibi Herkül gibi maşallah kız demeye 1000 şahit lazim 😂😂😭
Kaslı kızlardansa dönme erkekleri tercih ederim. Hemcinsimden tiksindiğim halde.
Korkuyorum yolda yanlışlıkla çarpsam ayağına kapanırım
Dişil enerji koşarak uzaklaştı ağlıyor.
Aşırı itici bence.
İnsan kaslı biriyle sevişirken tuhaf hisseder bu yüzdendir bence 😂
gerçekten hoş görünüyor ama biraz erkeksi yine de. ben kadınlara hafif göbek yakıştırıyorum hatta
Evlenirim bile sabah KARDİYO aksam fitness salonu yaparız tavuk pilavı yeriz ne güzel olur ya
Neyinden korkalım iğrenç duruyo.
çok çok kötü ya buneeee
Çok gereksiz ve erkeksi duruyor. Gereği yok
İnsan kendine neden bunu yapar ki
Kötü duruyor bence
Vücudu erkek kafası kadın 😱
Korkmam ama tercih de etmem
Hayır, iğrenç bir görüntü sadece.
iticisin erkek
Çok fazla değilse korkmam.
İtici hiç feminen değil
her şey dozunda iyi