Ama böyle ufak tefekler değil hamam böceği, kırkayak vs gibi olanlardan.. Çığlık atanlardan mısınız :D :D
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Çok iğrenirim sadee nesinden korkucam ciglik atsam bile tiksindigimden çok yakalayip böcek cekirge atmisligim var
Genelde bii çığlıklar, bağırışlar kendinden geçme durumları oluyor da :D Peki böyle hamam böceği falan gördüğünde tepkin ne yakalayabiliyor musun?
Yakalarim elimle kocaman bir cekirgeyi atmisligim bile var ben korkmuyorum igreniyorum ben onun kac katiyim korkmam mantiksiz bence
Süpeerr... Korkmamanın yanında vicdanlı hareket edip öldürmemen de çok iyi:))
İnsanlardan korktuğum kadar böceklerden korkmuyorum
Çığlık attıranlardanim 👻👻
Kime böceğe mi :D
Evet korkudan kaçacak delik arıyor
Emin misin :D Peki böyle ufak tefekler değil ama hamam böceği, kırkayak gibi genelde korkulanlardan öldürdüğün neler var? Çocuklukta olanlar sayılmaz son zamanlarda falan :D
Akrep, sarıkız, yılan başka da karşılaşmadım
Yookk artık bunların hiçbirinden korkmuyor musun? Peki son zamanlarda falan hatırladığın en büyük hamam böceğini nerede gördün ve nasıl öldürdün? Ama ''vurdum öldü'' diye değil de olayı baştan sona anlat pls nerede gördün, kaçırmadan nasıl yaklaşıp öldürebildin vs diğer türlü taktik anlamında bir işe yaramıyor!! Adamlar çok hızlı ve dayanıklı normale göre.. Turbolular ve böcek ilacıyla gargara yapıyorlar resmen Söz sende sipirmin
**Sarıkız diyecektim hamam böceği dedim.. Sarıkız tehlikeli değil mi.. Olayı baştan sona anlat pls
artık bağışıklık kazandım ama gerçekten zor ölüyor sarıkız hele bir de öyle hızlılar ki 3. Darbede öluyor genelde
Ben o yüzden direkt süpürge Makinesi ile alıyorum dhsjjsj bir de ev terliği ile vuruyorum ikinci darbede 🥴. Hayata gözlerini yumuyor
Ya bu büyük, kocaman örümceklerden bahsetmiyor musun sarıkız diye el kadarlar resmen.. Normal böcekler terlikle 1-2 vuruşta ölmüyor onlar o kadar ölebiliyor mu şaşırdım şu an?
Benim denk geldim daha çok parmağım kadar yani şehadet parmağını geçiyor biraz daha büyük ve ayakları çok uzun
Senin sarıkız dediğin nasıl böcek acaba
Benim profile bak bakalım aynı şeyden mi bahsediyoruz
Ben yakından görmedim ama tv ve internette gördüklerim normale göre büyükler baya.. Peki yılanı nerede gördün ve nasıl öldürdün? Küçük müydü? Ama öyle ''vuruyorum ölüyor'' diye anlatma olayı anlat.. Nerede gördün, nasıl yaklaştın, o ne yaptı, sen ne yaptın falan.. Saldırmaya falan çalışmadı mı? Baştan sona anlat pls olayı diğer türlü bir şey anlaşılmıyor.. Baya macera yaşamışsın :D
Eveetttt kocaman iştee!!
Profile baktın mı
Tamam aynı şey ama benim ki biraz daha ufak senin dediğin şey biraz büyük
Yılan maceram da şöyle oldu fidan dikicektim etraf yesildi yılan da yesildi ben görmedim zaten kardeşim gördü o çığlık attı bende attım sonra uzaklaştık kendimize geldik kürekle saldırdım ama ölmuyordu ve bu insanı çok korkutuyor plastik mübarek ancak yaralayabildik sonra kardeşim kafasını dağıttı
Onu sen öldürmüş sayılmazsın, kendine pay biçme :D Akrepler de mi profile koyduğun gibi büyük peki akrebin hatırladığın en büyüğünü nerede gördün ve nasıl öldürdün son olarak ondan da bahset pls.. Biraz fazla soruyorum farkındayım ama sen de hepsiyle karşılaşmışsın ve cesaretlisin normalde kızlar en ufak böcekte bile basıyor çığlığı!! Değişik geldi ve anlattıkların karşısında şaşırıyorum
Akrep zaten hangi taşı kaldirsam karşımda direkt ayağımla eziyorum bazen de dışarıda astigimiz çamaşırların içinde çıkıyor ayyyy o zaman korkuyorum İşte
Ya bu ne böyle ben bu hayvanları hep daha dayanıklı, güçlü sanıyordum kocaman sarıkızları akrepleri falan normal böcekler gibi öldürmüşsün? Ya ayağını falan sokmuyor mu öyle kolay öldürmek ya bunları ya da sen mi biraz abartıyorsun acaba?
Köy ortamı olduğu için korkak değilim azıcık bile abartmıyorum ama sen fazla kaptırdın kendini biraz gerçeklerle karşilaşmalisin
Nerede karşılacağım şehrin ortasında? Hiç foto falan çekmedin mi peki ya karşılaştıklarınla merak ediyorum
Yoo cekmedim hiç telefon olmadığı için ama artık var çekip gruba aticam nsjsjsk
Nerede yaşıyorsun
Başkentte.. Buradaki kızların çoğu en ufak böcekte bile bayılacak gibi oluyor bunları görseler neler olur bilemiyorum :D Peki bir şey soracağım bu sarıkızların, akreplerin vs öyle öldüğüne emin misin? Yani sen de biliyorsundur ağır darbeler alsalar bile saatlerce hareketsiz kalarak ölü taklidi yaptıkları yazıyor internette.. Emin misin öldüklerine?
Paramparça oluyor 😀 ayakkabima yapışıyor parçaları
Ya ne kadar katısın ama hiç affın yok!! Her gördüğünü neden öldürüyorsun sokakta ve taşların altındakiler de dahil !! Bilmem farkında mısın ama onlar da canlı !
Cok korkarim
Evet korkuyorum.
Ayy çok hem de