AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Hayal kurma. Büyük takımların hepsi kötü olması lazım anca o zaman olur. şu an Galatasaray yüzde 99 aday
Ads olsa keşke gs den sıkıldık
Takımın toplam değerine bak ikisinin sonra düşün. Yoo ben sıkılmadım benim takımım o
Belli olmaz o işler tsyi ve bjkyi yedik. Sıra fb ve gs de
Tamam
Bir Fenerbahçeli olarak şunu çok açık ve net bir şekilde belirteyim bu sezon şampiyon Galatasaray olacak daha doğrusu Galatasaray'ı şampiyon yapacaklar bunu da saha içinde değil saha dışında masa başında yapacaklar açık ve net.
Neye dayanarak net diyebiliyorsun
Sezon başından beri kaç Fenerbahçe ve Galatasaray maçı izledin canlı canlı?
Dogru. Gs kollanıyor bugun bile antalyanin penaltisi verilmedi
Galatasaray sadece Antalyaspor maçında kollanmadı ki yıllardır kollanıyor örnek olarak Fenerbahçe'nin attığı nizami gol bile bu ligde 3.5/4 dakika incelenip bir hata kusur bulunuyor ama söz konusu Galatasaray olunca attığı gol ofsayt bile olsa 30 saniyede golü veriyorlar bunu herkes görüyor ve biliyor kimse kimseyi kandırmasın yani bu akşam Fenerbahçe'nin maçı var daha şimdiden düşünüyorum acaba bu maçta hakemler ne yapacak diye Galatasaray'ın futbolcuları kendilerini sniper ile vurulmuşçasına yerlere atmalarına faul verip penaltı frikik veriyorlar rakiplerine sarı kart veriyorlar ama kendi kalecileri futbolcuları topa vururlar devam kalecileri sarı kart görür hakemi alkışlar devam söz konusu Fenerbahçe olunca hakemler orta sahadan bile görmedikleri pozisyonda Fenerbahçe aleyhine kırmızı kart ve penaltı verebiliyorlar ve ne hikmetse var bunları çağırmıyor bile daha ne diyeyim? 🤔😀
Bu sene fener hakemleride yiyecek gsyi de.🤗
Hakemleri bi yere kadar yenebiliriz ki iş sadece hakemleri yenmeklede bitmiyor TFF'si var MHK'si var fakat şuana kadar Fenerbahçe elinden geldiğince sahaya konsantre olmuş durumda ve ligin şuana kadar açık ara en iyi futbolunu oynayan takımı fakat korkuyorum yine önümüzü bir şekilde kesecekler diye. Malum bu ülkede otobüsü kurşunlanan tek takım Fenerbahçe sözde şike davası adında fetö tarafından ele geçirilmek istenen de Fenerbahçe Spor kulübü ama gel gelelim suçlular ortalıkta yok:)))) ben boşuna demiyorum Fenerbahçe sadece bir futbol kulübü değil Koskoca bir spor kulübü diye.
O değil de Fenerbahçe maçında ön alan baskısı yapan Antalyaspor ne oldu da Galatasaray maçında rakibine basmadı bunu da düşünmeden edemiyorum doğrusu. Assombalonga o boş kaleye kafayla topu dışarı attı ve dedim rakip Fenerbahçe veya Beşiktaş olsaydı kesin atardı zira Başakşehir Galatasaray maçında Serdar Gürler'in harcamış olduğu pozisyonda rakip Fenerbahçe veya Beşiktaş olsaydı eminim ki o pozisyon golle sonuçlanırdı adam bide utanmadan çıkıp diyor ki o pozisyon zaten ofsayttı tabi yersen 🤔😆😆😆
Mumkun degil. Galatasaray ve Fenerbahce diger kuluplerle arayi cok fazla acti. Bu 2 takimdan biri sampiyon olur. Derbi maclarinda ustun olan sampiyon olur.
yok fenerim alacak bu sene
Hayır, Fenerbahçe şampiyon olur…
Süpriz sampiyon fb işte dkdjf
Evet oda surpriz sayilir sjs
Doğruya doğru cjdjd
Adanademirspor olabilir
Galatasarayım varken zor
Fener olacak
Fener olur
Ads şampiyon
Keşke
Keşke😌