Spor Karın kası mı seviyorsunuz yoksa hafif göbek mi? Dombilikedici Takip Et Xper 5 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Ben şahsen abartısız şekilde baklavalıyım ama karşı cinse yskıştırmıyorum Güncellemeler+1 yıl Abii kızlar ful göbekçiymiş haha Karın kası mı seviyorsunuz yoksa hafif göbek mi? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
lolly_gag Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl İkisinide tatlı bir güzelliği var eğer hafif göbek iğrenç bir görüntü olsaydı tabii ki de kaslı olanı seçeriz 1 1 Yorumla Dombilikedici +1 yıl Erkeğe göbek gitmiyor ama ya gömlek giyince böyle patlicak gibi duruyor hahahsj Yorumla
Gizemlibiribu Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Göbek olmamalı en kötü ihtimal. Karın kası olsa çok iyi olur tabi 0 0 Yorumla
HrdB0X Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Kaslı kadın severim 1 1 Yorumla Dombilikedici +1 yıl Beraber mevzuya gidilir Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Spor konusunda 5,3b cevap paylaştı. Karın kası 0 0 Yorumla
seyda028 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Kas li olsun ya 😄 0 1 Yorumla berxedanjiyan +1 yıl Tm istediğin gibi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
İkisinide tatlı bir güzelliği var eğer hafif göbek iğrenç bir görüntü olsaydı tabii ki de kaslı olanı seçeriz
Erkeğe göbek gitmiyor ama ya gömlek giyince böyle patlicak gibi duruyor hahahsj
Göbek olmamalı en kötü ihtimal. Karın kası olsa çok iyi olur tabi
Kaslı kadın severim
Beraber mevzuya gidilir
Karın kası
Afif gübek jdbdh
Kas li olsun ya 😄
Tm istediğin gibi
Hafif göbek.