Spor Selamlar bugün spora gittik mi? Zeronx Takip Et Xper 7 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Selam beyler bayanlar sporlarımıza gidelim ihmal etmeyelim Selamlar bugün spora gittik mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Barbiemiyimneyim Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl İyi ki bi spora gidiyorsunuz. Atomu parçaladınız bravo. 1 10 Yorumla Zeronx +1 yıl Evde oturup yağ bağlamaktan ve obez olmaktan iyidir Yorumla Barbiemiyimneyim +1 yıl Evde oturan herkes obez mi oluyor sanıyorsun? Yorumla Zeronx +1 yıl Sanmıyorum ablacım veriler öyle gösteriyor hareketsizlik insana kilo aldırır bi ara bak internetten Yorumla Barbiemiyimneyim +1 yıl Spor yapmanın kötü olduğunu söylemiyorum. Spor yapanların girdiği gereksiz bi artistlik var genel olarak o yüzden böyle serzenişte bulundum. Yorumla Zeronx +1 yıl Ben kimseye artistik yapmadım niye kendi kendine rollendinki spor yapan ve yapmayı severler için bi paylaşım yaptım Yorumla Barbiemiyimneyim +1 yıl Neyin rollenmesi? Rollenen sensin. Sporlar yapıldı mı falan berkecanlar giibi. Yorumla Zeronx +1 yıl Seni ilgilendirmiyosa niye üstüne alınıyosun aşağılık kompleksin mi var Yorumla Barbiemiyimneyim +1 yıl Beni ilgilendiriyor spor yapan herkeste bi teşhircilik kendinizi fiziken geliştirirken kişisel anlamda geliştirmeyi unutuyorsunuz. Anladık en fit sizsiniz. KS de bi bitmedi kas şovlarınız. Yorumla Zeronx +1 yıl Kendimi geliştirdim dil biliyorum düzenli işimde var sen kendi kendine ağlamaya devam et köşede Yorumla Barbiemiyimneyim +1 yıl Niye ağlıyorum ben köşede pardon? 😂😂 Yorumla
k1ssee Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Spor konusunda 891 cevap paylaştı. O plakalar kaldı mı ya 0 1 Yorumla Zeronx +1 yıl Here Yorumla
VişneliBrowni_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 25 +1 yıl Spor konusunda 991 cevap paylaştı. Gittim. 0 1 Yorumla Zeronx +1 yıl Aksatmak yokk Yorumla
Vurgunb Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Masallahh sen bi 8 ~9 kişilik gitmissin 0 2 Yorumla Zeronx +1 yıl Teşekkür ederim 😅 Yorumla Vurgunb +1 yıl 😅😅 Yorumla
herhangibir1 Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl 1 ay gittim önceden dayanamadım bıraktım 0 5 Yorumla Zeronx +1 yıl İstikrar her zaman kilit nokta Yorumla herhangibir1 +1 yıl Az yiyip gifiyotdum bazen hiç yemiyordum enerjim olmuyordu başım falan dönüyordu o yuzden Yorumla Zeronx +1 yıl Güzel bi diyet ayarlayabilir aslında diyetisyene gitsen Yorumla herhangibir1 +1 yıl Fazla kilom yok aslında çok ben takıntılıyım ağır diyetleri seviyorum hızlıca alıp veriyorum öyle de Yorumla Zeronx +1 yıl Bende ortalama bi kiloda güzel bi fizik inşa etmeye çalışıyorum Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Spor konusunda 5,3b cevap paylaştı. Hayır ben zaten spora gitmiyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl 70 kiloluktanda dayak yemessin değil mi 1 1 Yorumla Zeronx +1 yıl Ben dövüş sporsucu değilim öyle bi iddaya girip sonum aynı olsun istemem Yorumla
PabucumunDunyasiii Takip Et Xper 6 Yaş: 25 +1 yıl Senin ihtiyacin var ki gidiyorsun 1 3 Yorumla Zeronx +1 yıl Tabiki var obez olmak yağ bağlamak istemiyorum estetik görünmek istiyorum Yorumla PabucumunDunyasiii +1 yıl Aferin Yorumla Zeronx +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
hakan-salihoglu Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl şu an salondayım. 0 2 Yorumla Zeronx +1 yıl İşte bu Yorumla hakan-salihoglu +1 yıl Thank you Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Wowwww😄🤭 0 3 Yorumla Zeronx +1 yıl Derken 😅😅😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok iyi 🤭 Yorumla Zeronx +1 yıl Teşekkür ederim emek veriyoruz sonuçta 😅😅 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
İyi ki bi spora gidiyorsunuz. Atomu parçaladınız bravo.
Evde oturup yağ bağlamaktan ve obez olmaktan iyidir
Evde oturan herkes obez mi oluyor sanıyorsun?
Sanmıyorum ablacım veriler öyle gösteriyor hareketsizlik insana kilo aldırır bi ara bak internetten
Spor yapmanın kötü olduğunu söylemiyorum. Spor yapanların girdiği gereksiz bi artistlik var genel olarak o yüzden böyle serzenişte bulundum.
Ben kimseye artistik yapmadım niye kendi kendine rollendinki spor yapan ve yapmayı severler için bi paylaşım yaptım
Neyin rollenmesi? Rollenen sensin. Sporlar yapıldı mı falan berkecanlar giibi.
Seni ilgilendirmiyosa niye üstüne alınıyosun aşağılık kompleksin mi var
Beni ilgilendiriyor spor yapan herkeste bi teşhircilik kendinizi fiziken geliştirirken kişisel anlamda geliştirmeyi unutuyorsunuz. Anladık en fit sizsiniz. KS de bi bitmedi kas şovlarınız.
Kendimi geliştirdim dil biliyorum düzenli işimde var sen kendi kendine ağlamaya devam et köşede
Niye ağlıyorum ben köşede pardon? 😂😂
O plakalar kaldı mı ya
Here
Gittim.
Aksatmak yokk
Masallahh sen bi 8 ~9 kişilik gitmissin
Teşekkür ederim 😅
😅😅
1 ay gittim önceden dayanamadım bıraktım
İstikrar her zaman kilit nokta
Az yiyip gifiyotdum bazen hiç yemiyordum enerjim olmuyordu başım falan dönüyordu o yuzden
Güzel bi diyet ayarlayabilir aslında diyetisyene gitsen
Fazla kilom yok aslında çok ben takıntılıyım ağır diyetleri seviyorum hızlıca alıp veriyorum öyle de
Bende ortalama bi kiloda güzel bi fizik inşa etmeye çalışıyorum
Hayır ben zaten spora gitmiyorum
70 kiloluktanda dayak yemessin değil mi
Ben dövüş sporsucu değilim öyle bi iddaya girip sonum aynı olsun istemem
Senin ihtiyacin var ki gidiyorsun
Tabiki var obez olmak yağ bağlamak istemiyorum estetik görünmek istiyorum
Aferin
Teşekkür ederim
şu an salondayım.
İşte bu
Thank you
Wowwww😄🤭