168 65 Kiloyum Kick boks için kum torbası alacağım Ucuz Bi tane buldum sahibine sordum 20Kg dedi Çok Sallansin İstemiyorum Uygunmudur
Daha ağır Al
Uygun
Daha hafif al
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
168 65 Kiloyum Kick boks için kum torbası alacağım Ucuz Bi tane buldum sahibine sordum 20Kg dedi Çok Sallansin İstemiyorum Uygunmudur
Kick boks için kum torbası seçerken ağırlığın önemli olduğunu belirtmek gerekir. Genel olarak, kum torbasının ağırlığı kullanıcının ağırlığına bağlıdır. Web'deki bazı kaynaklar, kum torbasının ağırlığının en az 90-100 kilogram olması gerektiğini belirtiyor¹. Ancak bu, kişinin vuruş gücüne ve antrenman seviyesine bağlı olarak değişebilir. 20 kilogramlık bir kum torbası, özellikle yeni başlayanlar için uygun olabilir, ancak daha fazla deneyime sahip olanlar için çok hafif olabilir ve çok fazla sallanabilir. Eğer daha fazla deneyiminiz varsa ve torbanın çok sallanmasını istemiyorsanız, daha ağır bir torba düşünmeniz daha iyi olabilir¹. Ancak son karar sizin. Kendi vücut ağırlığınızı, gücünüzü ve beklentilerinizi göz önünde bulundurarak en uygun seçimi yapabilirsiniz.
Kaynak: Bing ile konuşma, 26.09.2023
Cevap
5Cevap
Daha ağır Al
Kaç kg arası
Bence iyi tekirdağdaysan satan yerler biliyorum çeşit çeşit
Dolaptan almayı düşünüyorum
Dostum çok hafif kalır bir şey anlamazsın
Kac kg öneriyon reis
Eyw
ağır alsan daha iyi olur senin için kendini zorla
ahahaha