Penaltı
Alakası Yok
Tartışılır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Galatasaray her zaman devletle ve te. rör örgütleri ile ilişki kurmuştur. Eskiden yine terör örgütü mensubu futbolcusu Arif' de bu özelliği ile meşhurdur. Görevi ceza sahasına girip kendini yere atmak ve penaltıdan maç kazanarak şampiyon olmak gibi misyonu vardır. Arif penaltı yazın youtube dan çok gülersiniz. Bu sebeple de bu lekeden kurtulmak için ezeli rakini de şike ile suçlayıp UEFA ya şikayet etmiş, yine terör örgütü mensubu savcıları kullanmıştır. Fenerbahçe başkanı yurtdışında iken ikinci kez yakalama kararı çıkarttılar, kaçsın ülkeden, geri dönmesin istediler. Ama o kararın açıklanmasına müteakip ülkeye geri döndü. Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım "ne şikesi, memleket elden gidiyor haberiniz yok" dedikten birkaç ay sonra her şey ortaya çıktı. O savcılar ülkeyi terk etti. Galatasaray' ın eski kalecisi Hayrettin' in itirafları, Malatyapspor' lu futbolcuların itirafları, en son Ahmet Çakar' ın isterseniz beni dava edin, söyleyeceğim diyerek gözünün önünde olan şike pazarlıklarını anlatması ile her şey daha da su yüzüne çıktı. Fakat Galatasaray' a dava açılıp ceza verilemiyor. Fransa gibi Avrupa ülkelerinden, içerideki halen mevcut bulunan terör örgütü üyelerinden ve üst düzey kamu personellerinden destek aldıkları biliniyor.
Penaltıyla uzaktan yakından alakası yok. Bir galatasaraylı olarak böyle kazanacaksak hiç kazanmayalım istiyorum
Cevap
11Cevap
Penaltı
ciddi ciddi sorumu bu.. ceza sahası içinde adamın ayağına vuruyor elbette penaltı..
kazımcanı sakatladılar faol bile verilmedi..
alakasi yok tabiki ama o kadar masraf yapmis bir takim ş. liginde birde korunacak tabiki yoksa takimi batirmayi istiyorsunuz
Var hakemi E. T olunca 6saraylılar kazanıyor , kazanamazsa bağırıyor
Bu pozisyon penaltı değil ama torreira ya yapılan penaltıydı
penaltı yok eyyam var
Kesinlikle penaltı. Topuğuna bastı
Maçı izlemedim yörüm yapmam doğru olmaz.
penaltı yok hakemler taraf tutuyor
Net penaltı
Berkay Özcan’a kırmızı kart vermesi gerekirken sarı kart verdi
Alakası yok
Dogru
Bir Fenerli olarak kesinlikle penaltı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar