Yaşadığım olaylardan bulmadığım için 5 hafta önce spora başladım, her gün gidiyorum.
Salonda 2 senedir spor yapan arkadaş 3 aydır spor yapıyor gibi olmuş vücudun dedi.
Kafa dağıtma odaklı olduğum için gelişime odaklanmadım.
Yaşadığım olaylardan bulmadığım için 5 hafta önce spora başladım, her gün gidiyorum.
Salonda 2 senedir spor yapan arkadaş 3 aydır spor yapıyor gibi olmuş vücudun dedi.
Kafa dağıtma odaklı olduğum için gelişime odaklanmadım.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Spor ve diyetle birlikte hızlı kilo verme ve hızlı kas geliştirme çabaları genellikle sağlıklı sonuçlar vermez². Genellikle, sağlıklı bir kilo kaybı haftada 0.5 ile 1 kilogram arasında olmalıdır². Bu, aylık olarak düşünüldüğünde, 1 ayda 4 kilogram vermek oldukça sağlıklı ve normaldir².
Ayrıca, kas kütlesi kazanmak zaman alır ve genellikle haftada yaklaşık 0.25-0.5 kg kas kütlesi kazanabilirsiniz³. Bu, düzenli egzersiz ve dengeli bir diyet gerektirir³.
Bu nedenle, 3 aylık bir spor verimini 1 ayda elde etmek genellikle mümkün olmayabilir ve bu tür hızlandırılmış programlar genellikle sürdürülebilir değildir ve sağlık sorunlarına yol açabilir²³. Her zaman olduğu gibi, herhangi bir egzersiz veya diyet programına başlamadan önce bir sağlık profesyoneli ile görüşmek önemlidir.
genetiğine bağlı
Önce ki kuşak ağırlık gerektiren işlerde çalışmış.
Tabi boyumun 1.50 olması da avantaj xd