Güncellemeler
+1 yıl
Uzun boylu kaslısındır karşıdakinin onurunu zedelersin seni * kurşun yağmuruna tutar bende 1.94 boy 94 kiloyum kimseye ezmem herkese Karşı saygılıyım anca saygısızlıga saygısızlıkla cevap veririm..
Merhaba arkadaşlar boyu 1.90 + olup 120-140 kilo olan badybuildingciler neden 1.70 sıska çocukları eziyor nefret ediyorum bu tip insanlar dan savaş cebeci diye bir kolpa var 120 kilo 1.90 70 kilo adam dünya şampiyonu olsa dayak yemem diyor testo Taylan diye biri var takipçisini dövüyor spor salonundada bir çocukla tartıştı kendi gözlerimle gördüm çocuk 1.75 sıskaydı çocuga dengim değilsin seni döverim falan dedi çocuk ona karşı saygılıydı ama bende 1.95 boy 94 kiloyum kimseyi ezmeye falan çalışmam bana küfür tehdit edilmediği sürece birine yaptım oda anama bacıma küfür etti beni öldürmekle tehdit etti okulda bir gördü kankası oldum arkadaşlar benim anlamadığım şu uzun boylu iri vücutçular neden kısa boylu insanları ezmeye çalışıyor tek yumrukluk canları var sizce neden?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Vücutçular diye genellemek yanlış olur, kibirli her insan bunu yapmaya yani karşıdakini ezmeye meyillidir ve bunu yapar.
Bahsettiğin vücut geliştirme ile ilgilenen kişinin de tek başarısı bu olduğu için, kendini tatmin etmek amacıyla bunu her yerde kullanmaya çalışacak ve kullanacaktır.
Bu tür olgunlaşmamış insanları her yerde ve her alanda görmek mümkündür.
Hiç denl gelmedim ama büyük ihtimalle psikolojik sorunları vardır
Ya sen dikkat etmiyorsundur böyle boyu 1.90 + falanda birde 120-130 kilo kaslıysa 1.75 60 kilo yu adam yerine koymuyorlar 1.75 60 kiloyu spor salonunda da eziyorlar okuldada iş hayatındada bu güzel kardeşim çok serefsiz
en sonundada o 1.75 60 kilo adam silah alıp vuruyor sonunda bu oluyor
Doğrudur yani ben dikkat etmem böyle o yüzden anlam vermem zor. Sonuçta seçilebilen bir şey değil
Neden kısa boylu zayıfları insan yerine koymuyorlar
Bilmiyorum
Spor salonunda benden uzun 110 kilo üzeri bir adam vardı bir kere ben dambell kaldırıyordum benim elimdeki dambellı benden aldı boyuna cüssesine güvenip birde labalice bu dambell benim demişti 4 senedir kickboks yapıyorum orada istesem onun agzını burnunu kırardımda saygımı bozmadım kız arkadaşı ilede erkek arkadaşı sırıttı benim yaş 18 adam 46-47 falandı tam dayaklıklar