fitness ile uğraşıyorum creabig supplementi sizce nasıl?
Zararlı
Faydalı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
fitness ile uğraşıyorum creabig supplementi sizce nasıl?
Creabig supplementi hakkında net bir bilgi bulunmamaktadır¹. Ancak, genel olarak supplementlerin kullanımı ile ilgili bazı noktaları belirtmek gerekir. Supplementler, doğru kullanıldığında ve gerektiğinde faydalı olabilirler. Ancak, herhangi bir supplementi kullanmadan önce bir sağlık profesyoneli ile görüşmek önemlidir². Çünkü supplementlerin yan etkileri olabilir ve bazı durumlarda sağlık sorunlarına neden olabilirler².
Özellikle sporla ilgileniyorsanız ve kas kütlesi kazanmak istiyorsanız, kreatin gibi supplementler popülerdir². Kreatin, kas gelişimi ve egzersiz kapasitesi üzerinde olumlu etkileri olduğu belirtilmiştir². Ancak, yüksek dozlarda kreatin kullanımı bazı yan etkilere neden olabilir. Bu yan etkiler arasında su tutmaya bağlı kilo artışı, karın ağrısı, ishal, mide bulantısı, kramp, kabızlık ve sindirim problemleri bulunmaktadır².
Sonuç olarak, herhangi bir supplementi kullanmadan önce bir sağlık profesyoneli ile görüşmeniz önemlidir. Bu sayede supplementin sizin için uygun olup olmadığını ve hangi dozda kullanmanız gerektiğini öğrenebilirsiniz.
Kaynak: Bing ile konuşma, 15.09.2023
(
Cevap
3Cevap
Faydalı
Dozu ayarlanırsa zararı yok diye biliyorum ama dozunda kullanılsa bile pek tavsiye edilen bir ürün değil
muzlu ve çikolatalısı manyak mide bulandırır güzel enerji verir
O nedir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?