Şükrü Saraçoğlu Stadı'nın yeni adı 'Atatürk Stadı' oldu. Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan gerekli izin alındıktan sonra stadyumun ismi resmileşecek. Çok iyi bir karar değil mi?

Şükrü Saraçoğlu Stadı'nın yeni adı 'Atatürk Stadı' oldu. Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan gerekli izin alındıktan sonra stadyumun ismi resmileşecek. Çok iyi bir karar değil mi?

Hayır değil. Başbakanlık dönemimde azınlıklardan aldığı varlık vergisi nedeniyle etnik s*çmıkların talebi yüzünden değiştiriliyor. İsim değişikliğinin altında yatan sebep bu. Atatürk maskesiyle örtüyorlar. Stadın isminin Şükrü Saraçoğlu olarak kalması, Atatürk olarak değiştirilmesinden daha Atatürkçü, cumhuriyetçi bir duruştur. Siz cehapeli koyunlar da stadın adı Atatürk oldu diye sevinin.
iyi bir karar değil normal bi karar. ismi Atatürk olmakla hiçbir şey değişmez önemli olan Onun yolundan gitmek şu stad ismi muhabbeti bi bizde var. yurtdışında hep gelir ya da sponsor olan isimler var. onlar bu sayede gelişirken biz aman isim değişmesin diye yerimizde sayarız. burada mesele sadece fb stadı değil. zaten ali koç şampipyonluk hariç herşeyi yapıp taraftara yalakalık peşinde
Olmamış bence. Takımla özdeşleşmiş bir stat ismi değişmemeli.
Başka stat mı yok. Yeni yapılan birine Atatürk ismi verilebilir.
Türkiyemin en büyük takım larından birinin, herkesin bildiği stat ismi değişir mi yahu.
Oldu olmaya
İstanbul' un ismini de Atatürk yapalım.
Sağa sola Atatürk ismi vermek yerine her tarafı heykellerle doldurmak yerine bence Atatürk’ün ilke ve inkilaplarına uymak daha faydalı olur Atatürkün heykelini dikmek veya onun ismini sağa sola vermek bu vatanı kurtarmaz Atatürkü anlamak ve onun yolundan gitmek bu vatanı kurtarır
Cevap
67Cevap
Çok güzel ama sadece stat ismi değiştirmeyle olmaz
Evet bence de güzel bir karar.. Atamın ismi yakışır stadiumlara
Bence kesinlikle hiç iyi bir karar değil. Her stadyumun ya da her üniversitenin kısacası herşeyin adı Atatürk olmak zorunda değil. Çok klişe oluyor. Fenerbahçe , iGalatasaray , Beşiktaş ve Trabzonspor kulüplerine hizmet etmiş başkan ya da futbolcu isimleri konsa daha iyi olur . Örneğin aziz yıldırım stadı , örneğin fatih terim stadı , örneğin süleyman seba stadı , örneğin şenol güneş stadı ve benzeri gibi.
değişim nedeni nedir peki.. önce ona bakmak gerek.. fener yönetimi o kadar başarısızlıktan sonra geçmiş şampiyonluk diye ağlayıp duruyor şimdide stad ismi değişti.. bari rahmi koç stadı yapsalardı..
Atatürk'ü seviyorum ama bu tür hareketler irrite ediyor benii
Galatasaraylıyım. Yanlış hatırlamıyorsam Erdem Atay'ın bu konuyla ilgili bir yazısı var. Yahudilerin, Şükrü Saraçoğlu adıyla ilgili neden sorunu olduğunu ve değiştirmek istediğini.
Onun ismi yapılacak büyük tesise verilecek
Doğrudur.
Şükrü Saraçoğlu olarak kalmalıydı.
Bu hamle, sırf taraftarın gazını almaktan ötürü yapılmış bir hamledir, herkes bilir.
Tamam Atatürkçüyüz de her şeyin cılkını çikartir olduk. Bu ne arkadaş her şeye Atatürk Atatürk1 Atatürk 2 Atatürk 3 diyelim olsun bitsin o zaman.
Haklısınız ama Atatürk'ün ismine ve anısına son yıllarda o kadar saldırıldı ki artık insanlarda doğal bir koruma mekanizması oluştu ve haliyle her şeye Atatürk ismi verilmeye çalışılır oldu, Bilgin Gökberk'in diyordu bir aralar Atatürkçüyüz fakat çocukluğumuzda Atatürk'ü hiç anmadan büyüdük her gün bu kadar konuşmazdık diye çok haklı.
Kadıköy, Şükrü Saraçoğlu stadı adıyla doğup büyüdük.. Öyle kalmalıydı diyorum ama
Öte yandan. Ama havalimanın kapatılanın ismini almasını daha yerinde olmuş gibi geliyor bana
Muhteşem bir karar, futbolla çok ilgim olmasa da Atatürk adı tam yerinde karar olmuş, teşekkürler Ali KOÇ.
Son yıllarda aldığım en güzel haber
TC nin 5 Başbakanı Şükrü Saraçoğlu nün ismini taşıyan stadyum ismini Atatürk olarak değiştiren FB yönetimi hangi daha yalakalık peşinde bilen var mı?
Geçmişte ATATÜRK'e suikast girişiminde bulunmuş bir başkanı olmuş kulübün stada ATATÜRK ismini vermesi ne kadar ironik değilmi... cumhuriyet içinde cumhuriyet kuranlar, kulüp binasındani o girişimde bulunmuş şahsın resmini asanlar... hayat kadınının ben bakireyim demesi kadar saçma...
Son yıllarda aldığım en güzel haber. Yaşasın Mustafa Kemal Atatürk 🇹🇷❤️💛💙
Mustafa Kemal Atatürk öldü maalesef birer Fatiha okusanız daha faydalı olur yaşasın diye nutuk atacağınıza
İyi bir karar. En azından kapatılan havalimanı yerini stad olarak alacak. 😎
Yani bence orayla özdeşleşmiş bir isimdi, şimdi bu isim yabancı gelecek. Gerçi alışma meselesi.
Yanlıs bir karar en kısa zamanda dönerler zira futbol sponsorlukla gidiyor Atatürk isminin önune sponsor gelemez!
Atatürke saygım var ama bence saçma olmuş olimpiyat stadı vs olsa tamam uygun ama bir takımın stadına atatürk saçma geldi
Bakalım devletten izin çıkarsa :) malum her yerden Atatürk stadlarını kaldırdılar
İyi değil heryere Atatürk ismi verilmesinin anlamı yok bu ülkenin başkaca milli şahsiyetleri var.
Çok iyi bir karar ama kulübe sponsor olarak maddi kaynak yaratmak lazımdı
Bi bok yapamayınca atatürke sığınan f*nerbahçe yıkıklığı
Güzel ama olduğu gibi kalsaydı çünkü gerek yok fenerliler atayı sever biliriz 🇹🇷❤️
Efsane geri geldi desene sen fena fena super bayıldım
Fenerbahçe Atatürk Stadyumu olsa çok daha iyi
Gereksiz bir karar. İsim değişikliğine sevinen arkadaşlar, çağ atlamayıyoruz yalnız
Bu FB ye asiri sempati duymaya basladim son zamanlarda
İyi düşünülmüş kim düşündüyse kendisini tebrik ediyorum
Zaten ismi olan bi stadın adını değiştirmek saçmalıl bence
Atamız kutsalımızdır. Her yer onun ismiyle donatılmalıdır.
Şükrü Saraçoğlu iyidi ne gerek vardı şimdi böyle büyük değişikliğe
İyi bir karar olmuş cumhuriyet 100. Yılına yakışır
arap seviciliği had safhada.. ben olsam Hz Ali Hz muaviye ya da hz ayetullah koyardım..
Güzel bir karar tebrik ediyorum Fenerbahçe yönetimini.
Şükrü Saraçoğlu Türkçü ve anti komünist bir başbakandı sanırım İnönü döneminde.
Besiktasli olarak kutlarim fenerbahce camiasini tabiki cok güzel bir karar darisi bizede.
Çok güzel bir karar gerçekten Beşiktaş taraftarıyım tebrikler
Stadyum ilk yapıldığı zaman değilde niye şimdi yapılıyor bu.
Kadıköy, Şükrü Saraçoğlu stadı adıyla doğup büyüdük.. Öyle kalmalıydı bence..
olmamis takimla ozdezlesmisti... bir ara her sehirdeki stadin adi oyleydi zaten ne gerek var
Vay be bir stada isim verildi diye haber yapiliyo her yere verilmişti lazım
Not önceden havalimanı ve stadyum ismi zaten vardı sonra yikip başka isimlerle tekrar actilar
Bazılarının hoşuna gitmicek bu jfndnf nasıl izin vermişler hayret
Ali Koç şov peşinde. Eminim Atatürkçülükle yakından alakası yoktur normalde ama taraftara hoş gözükme peşinde
Atatürk deyince her şey unutulur bu ülkede. En güzel maske
Bencede efsane oldu hemde diğer takımlarında Atatürk ismini vermesini isterim bir fb li olarak
İsim güzel ama herkes orayı yine şükrü saraçoğlu bilecek ki
Bıktırdı atatürk ismi bunda başka bi iş var atatürkten daha önemli insanlar gelmiş geçmiş onları koysunlar niye atatürk niye ben hatta paradan bile resminin kalkmasını istiyorum
@bbb416 senin beyinsizler olduğu sürece ülke gram gelişmez git anıtkabire bekle sktğm malı
@bbb416 bigün ataput bitecek osmanlı gelecek 😄
Yarın biri gelir sponsor olur başka bir isim verecek isimlere takılmamak lazım
Çok yerinde bir karar olmuş
Değişikliği talep eden kişi kim onu araştırın önce
Buna karsiyim..
geç bile kaldılar.
Kendine has bir ismi vardı zaten gerek yoktu.
abdulhamitlerin ebubekirlerin gözü yaşlı
Kapasitede yükselmeli 65..70 bin kişilik olmalı
Güzel ve yerinde bir karar
Gereksiz her yerde her şeye Atatürk ismi gereksiz
Güzel bir karar
Nerden çıktı değiştirme fikri
Çok iyi olan kararın iyi tarafını arıyorum
Çok güzel bir karar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?