Kendisi turnuvada 41 sayı kazanarak MPV seçildi. Şampiyon olmamızın en büyük kaynağı kesinlikle Vargas. Maşallah. Çok fit. Erkeksi bir oyuncu. Bir kız olarak hayranım ona.

Kendisi turnuvada 41 sayı kazanarak MPV seçildi. Şampiyon olmamızın en büyük kaynağı kesinlikle Vargas. Maşallah. Çok fit. Erkeksi bir oyuncu. Bir kız olarak hayranım ona.
Değil
Adı üstünde Milli takım, hepsi Türk olmalı
Kadın basketbol takımında da var, bi zamanlar A Milli takımda da böyle devşirme yabancılar vardı
Bunlar sayesinde kazanacaksak hiç kazanmayalım daha iyi
Cevap
9Cevap
Başarılı oyuncu
Bir çocuk vardı ortaokulda yan sınıfta hem okuyor okuldan kalan zamanlarda ayakkabı boyacılığı yapıyordu ona benziyor😆
Karizmasını bilmem de tarzını seviyorum ben..
Bende. İlk defa milli takımda gördüm nasıl şirin sempatik ve karizmatik göründü. Başarısını dememe gerek yok zaten onun katkısı çok büyük olmasa kazanamazdık
Araştırdığıma göre geçen seneye kadar bir kadınla evliymiş
Pek karizma gelmedi kadınlara değil de karizma olmak erkeklere yakışıyor
Kendisi erkek gibi ve araştırdığım kadar ile zamanında bir kadınla evlenmiş
İlginç peki teşekkürler
Çok farklı bir tarzı var
Evet ve çok başarılı bir oyuncu. Onun sayesinde kazandık takımı aldı sırtladı. Bizim takım da iyi oyuncular var ama Vargas seviyesinde değil
Aynen öyle
Farkınds mısın birde zehra Vargas gelmeden önce ebrar ile kankiydi şimdi de öyleler ama Vargas la daha yakın gibiler. Sürekli şakalaşıyorlar falan
Evet ona dikkat ettim lig başlayınca göreceğiz
Ben ligleri takip etmiyorum milli maçlar daha güzel ama dikkatimi çekti. O
Yeter a. yav bokunu çıkardınız
Sanane
Sordun cevap verdik
Şampiyon olmamız derken türk değil ki bu karı
Değil de Türk vatandaşı olup milli takımımıza geçti. Ebrarın pozisyonunda oynuyor yerine geldi ve aşırı etkili oldu
Severiz kendisini ve sempatik biri diyelim
Ben hayran kaldım boyuna rağmen aşırı fit birisi. Mesela ebrar zehra da aşiri uzun ama mi melisa gibi fit değil hiç biri
Ablacım lez olduğunu düşünmeye başladım 😂neyse ama evet öyle
Tövbe tövbe ama hayran kaldım. 41 sayı attı. Zaten erkek gibi kendisi
Şu yorumları görünce gerçekten ben sinir oluyorum arkadaş bu arada. Neymiş kendisi Türk değilmiş, bak sen? Bunu diyen insanlar Fransa milli takımındaki mbappe'ye hayran insanlar kesin... Türk kimliğini taşıyor ve kadın gerçekten bu ülkedeki birçok insandan daha Türk
Evet şampiyon olduysak onun emeği çok büyük kimse inkar edemez
E yani hatta bana göre hepsini toplasan şu an vargas anca ederler. Ha tamam hepsi çok iyiler ama bu kadın gerçekten bambaşka oynuyor
Kesinlikle öyle. Boşkoviç ten bile bir tık daha iyi
Yani o kısım tartışılır ama kadın gerçekten olağanüstü oynuyor bu gerçek
Erkek gibi ve çok tatlı sempatik bir kız
türk kızları daha çekici
Değil diyen malum zihniyetten olanlar var.
Oyler
Değil mq
Evet karizmatik
Değil
Vatandaşlık aldığına üzülmedigim tek kisi
Vargasım da Vargasım
Değil
Kız olan icardi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?