@külllkedisi aslında bu yazdıklarını gördükten sonra benim düşünceme göre beynin sadece temel vücut hareketlerin için çalışıyor senin kendini eşşek olarak görmen ve sadece hakaret içeren kelimleri öğrenebilmiş olman bunlar garip geldi ama ne kadar saygı duyurabilirse sana karşı duymaya çalışıyorum umarım iyi olursun
Ya yorumuma gelip kargaşa çıkartan sensin gerçekten sorunların var seni tanımıyorum bile tanımadığın bi insanı nasıl sevmeyebilirsin ki en yakın zamanda psikoloktan bir randevu almanı temenni ediyorum gerçekten bak
Bugün soruma yorum yaptın sinir bozucu ve umursamazdi yorumun ve bende görüşüne yorum attım ve ona bakmadın bile onun için biraz sinir oldum sana bulaşmam doğru değildi , sen hakaret edince uzattım bende neyse kusura bakma
@külllkedisi hakaretlerin için özür dilesen güzel olurdu, umursamıyorum aslında ne bilem sanalda olsa insanlari insan yerine koymak değer vermek gibi takıntılarım var
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Esmer olmasına rağmen ben beğenmediysem gerçekten güzel değildir. Güzel değil.
Bence yüzü de güzel çekici tatlı kadınsı enerjisi mükemmel kadınsı zaten
Güzel kadın fakat bakışları çok itici hareketlerinden tam bir kassar olduğu anlaşılıyor
Hayır güzel değil kadından anlarım.
alexaya güzel değil demesini desteklemiyorum ama dostum ppsinde monica belluci var tanrı gibi kadın ona da laf atmazsın
Yok be ben bu kullanıcıyı sevmiyorum amacım direkt ona laf atmaktı
Ben sana aşıktım sanki canım
hee tamam MQMDKQYDHQHDA devam o zaman
Slk*
Senide sevmiyorum bu arada
kiricisin
Popüler oldu diye dizi her oyunculuğu paylaşacaksin galiba
Seviyesini öğrenmiş olduk. sözde kül kedisinin argodan başka kelime bilmiyormuş
@Chlax sanane
Eşeğin anırması aslanın umrunda değil istediğini de
Umursamıyorum seni haklisin
@külllkedisi kendini eşşek olarak görmem kötüymüş ama belki gözlerin güzeldir olumlu bakmak lazım
Iq eksikliğin var galiba cümleyi beyin süzgecinden geçirmiyorsun
@külllkedisi aslında bu yazdıklarını gördükten sonra benim düşünceme göre beynin sadece temel vücut hareketlerin için çalışıyor senin kendini eşşek olarak görmen ve sadece hakaret içeren kelimleri öğrenebilmiş olman bunlar garip geldi ama ne kadar saygı duyurabilirse sana karşı duymaya çalışıyorum umarım iyi olursun
Ya yorumuma gelip kargaşa çıkartan sensin gerçekten sorunların var seni tanımıyorum bile tanımadığın bi insanı nasıl sevmeyebilirsin ki en yakın zamanda psikoloktan bir randevu almanı temenni ediyorum gerçekten bak
Bugün soruma yorum yaptın sinir bozucu ve umursamazdi yorumun ve bende görüşüne yorum attım ve ona bakmadın bile onun için biraz sinir oldum sana bulaşmam doğru değildi , sen hakaret edince uzattım bende neyse kusura bakma
Evet bulaşman doğru değildi ama burası sanal alem çokta umursamamak gerek dimi?
@külllkedisi hakaretlerin için özür dilesen güzel olurdu, umursamıyorum aslında ne bilem sanalda olsa insanlari insan yerine koymak değer vermek gibi takıntılarım var
assırı güzel
Taksimde aynısından binlerce var
Normal aslında ama aurası güçlü baya
güzel değil ama çekiciymiş gerçekten
cekici ama abartılacak düzeyde değil
Senin bu dizi ile alıp veremediğin ne reis bugün
Farklı bir havası vibeyi var güzel ben beğeniyorum
evet evet aynısı güzel bulmuyorum pek ama aurası o kadar farklı ve güçlü ki inanılmaz çekici geliyo
Önemli olan da bu her zaman zaten
aynen öyle güzellik algısı hep değişir ama aura>>>
tırt
Cok cirkin
aşırı çekici asıgıyım
Abartılıyor şahsen ilk kez görüyorum
Basılır
Abartı
Çok çekici
yesssss
İdare eder
Fizik yok