2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
12
Cevap
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Güzel kadın, o kız dizisinde gördüm. Diziyi oturup izlemedim. Fragmanlarına denk geliyordum dikkatimi çekti. Albenisi yüksek.
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Evet ilk orada görmüştüm ben de. Ama geçen de TRT'de bir Osmanlı dizisinde gene gördüm. dikkatimi çekiyor benim
Cevap sahibi
+1 yıl
Gözleri çok hoş, ben insanlarda en cok gözlere dikkat ediyorum. Koyu renkli gözler, bana derin ve çekici geliyor renkli gözlere göre. Bizim millet, ördek dudaklı botokslu tipleri görmeye alıştığı için, doğal birini görünce onlara sıradan geliyor. 🙂
Soran
+1 yıl
Hay senin ağzını seveyim kız. Vallahi aynı şeyler. Gözleri aşırı çekici ve burnu da doğal olduğundan çekici geliyor bana. Ve komple doğal biri yani.
Çok fazla var bu tarz kadınlardan türkiye de. Bi özelliği yok aynı fabrikadan çıkmış arabalar gibi.
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ben diğer kadınlarla kıyaslaması istemedim ki. Sadece bu kadına bakarak yorumla. Aynı fabrikadan çıkmış araba tanımı biraz fazla olmuş o dediğin estetikli aynı tip kadınlara deniyor. Bu kadın doğal bir kere
İçlerinde tek çekici gelen barbara. Yani bilmiyorum hepsi çok güzel kadınlar Allah var ama barbaranin ilginç bir aurasi var diğerlerinden farklı gelen. Hele gözleri efsane ya. Megan Fox u beğenmiyorum. Adriana noturum ona karşı ama tabi bu dediğim türk kadından güzeldir. Benim beğendiğim bir de Miranda Kerr mesela. Hele gamzeleri falan off
Yahu bu sorgu nedir gece gece? Kürtler o yüzden olabilir mi? Kürtçe koymak istemişler demek ki. Ben de sevmem evet türk ismi varken ama hiç arastirmak bile aklıma gelmemişti
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Güzel kadın, o kız dizisinde gördüm. Diziyi oturup izlemedim. Fragmanlarına denk geliyordum dikkatimi çekti. Albenisi yüksek.
Evet ilk orada görmüştüm ben de. Ama geçen de TRT'de bir Osmanlı dizisinde gene gördüm. dikkatimi çekiyor benim
Gözleri çok hoş, ben insanlarda en cok gözlere dikkat ediyorum. Koyu renkli gözler, bana derin ve çekici geliyor renkli gözlere göre. Bizim millet, ördek dudaklı botokslu tipleri görmeye alıştığı için, doğal birini görünce onlara sıradan geliyor. 🙂
Hay senin ağzını seveyim kız. Vallahi aynı şeyler. Gözleri aşırı çekici ve burnu da doğal olduğundan çekici geliyor bana. Ve komple doğal biri yani.
Nasıl bir göz varsa artık sen de görüntünün kalitesini ve eşsizliğini 500 le falan çarpıyor sanırım
Yanii ne demek istiyorsun
Bence standart birisi daha güzel kadınlar gördüm
Sokakta mi Tv'de mi?
Sokakta
Çok fazla var bu tarz kadınlardan türkiye de. Bi özelliği yok aynı fabrikadan çıkmış arabalar gibi.
Ben diğer kadınlarla kıyaslaması istemedim ki. Sadece bu kadına bakarak yorumla. Aynı fabrikadan çıkmış araba tanımı biraz fazla olmuş o dediğin estetikli aynı tip kadınlara deniyor. Bu kadın doğal bir kere
Göz var nizam var aşırıyı bırak güzelde değil normal biri
Senin güzellik algini merak ettim acikcasi
Aşkım asla algına bir şey demek istemedim senin zevkin ama yani cidden değil yani
Peki
Barbara Palvini adriana limayı megan foxu nasıl buluyorsun
Tek tek yorumlayabilirsin 😂
İçlerinde tek çekici gelen barbara. Yani bilmiyorum hepsi çok güzel kadınlar Allah var ama barbaranin ilginç bir aurasi var diğerlerinden farklı gelen. Hele gözleri efsane ya. Megan Fox u beğenmiyorum. Adriana noturum ona karşı ama tabi bu dediğim türk kadından güzeldir. Benim beğendiğim bir de Miranda Kerr mesela. Hele gamzeleri falan off
Aa ciddi meganın yüzünü beğenmiyor musun
Gençlik halini düşün ciddi beğenmiyor musun kız
Barbaranın yüzünü çok güzel mi buluyorsun yoksa normal güzellikte mi sence
Meganin yüzünü hiç begenmiyorum aşırı sinsi duruyor. Barbara aşırı çekici bence yani baya üst düzey benim için. Herkesin zevki farklı demek ki ya.
Barbaraya tekrar baktım da bu kadın ayrı bir şey ya dudakları gözleri kasları çok çekici ya. Ve evlenmiş sevindim sevgilisini de severdim.
Gözleri çok güzel
Saçmalama aura bile yok kadinda
Bence asıl aura var çekicilik var gibi. Güzellik bir nebze daha görece
Çok güzel değil ama çekici.
Bence de çekicilik daha baskın gibi
Kim ki bu kadın, adı ne
Çok seksi, çok çekici. Adı ne bu kadının yahu?
Dilin döğen. Cidden beğendin mi ya?
Çekici aşırı tatlı farklı aurası var kızın
Bundan bahsediyorum işte. Yani sokakta görsem dikkatimi çeker benim ya.
Aynen benim de dikkatımi çeker güzellik görecelidir ben de güzel bulmuyorum
Ben beğenmiyorum, çok sıradan bir tip bence.
Sıradan olmayan nasıl olmalı sana göre
Yani sokağa çıktığında pek çok insan gibi, farklı bir özelliği veya güzelliği, çekiciliği yok bence. :)
Sizin sokağı merak ettim. Cidden güzellik goreceliymis ya
Ben de merak ettim sizin sokağı :D
Güzelmiş
Çirkin değil çok aşırı güzel de diyemem iyi yani
Beğenmedim
Niye
Biz sana niye beğendin diye soruyoz mu
Sorsan sebebni açıklarım ben. Senin aciklicak bir sebebin yok mu?
sana katılmamak elde degıl
Beğendim
Normal
Güzel
Kim bu
Oyuncu adı dilin döğen
Dilin mi ne dili ne olmuş dilime
😂😂😂
Millet de marjinal olacağız diye garip garip isimler koyuyor
Kadın diyarbakirli Kürtçe olabilir isim hiç arastirmadim ismi
Kürtçe Rojin olur hazan olur hazal olur fjjf dilin olmaz
Kurtceymis valla duygu demekmiş şimdi baktım. 🤷♀️
Direkt duygu ismi varken neden marjinal olma çabasına girmişler fjjf 😁😁😁
Yahu bu sorgu nedir gece gece? Kürtler o yüzden olabilir mi? Kürtçe koymak istemişler demek ki. Ben de sevmem evet türk ismi varken ama hiç arastirmak bile aklıma gelmemişti
Kırmançi oluyorlar diye de neyse
Ne demek o? Niye bu kadar taktın buna anlamadım.
Ne takacağım ben fnf iki espri yaptık bokunu çıkarttın olayın hepsi bu.
Esprine güldüm zaten. Diğerleri saçmaydı. Duyar kasma zamanı 😊
Ee tamam işte gerisi fasa fiso. Üzerine kafa yormaya bile değmez
O küpe ne mk
Çekici
değil
Kim ki bu