Yüzünü beğenmedim, fiziğini beğenmedim, giyinişini beğenmedim. Gözleri lens değilse onlar iyi. Ama o da 2. fotoğrafta iyi. 1deki halini beğenmedim yine pek.
Zayıflık severim yerine göre tabi ama son fotoğrafta dik dururken göğüsleri çok düz mesela. Çekici gelmedi işte nasıl açıklayayım ki. Yüzü de güzel gelmedi. 2. fotoğraf iyi. 1 ve 4 çok kötü geldi. 3te de çok açık. Bence açık kıyafetler yakışmıyor. Çıplaklığını kullanarak güzel gözükmek istemiş ama itici geliyor. Göğüsler de düz.
Aynen haklısın, eksik bir şey var gibi geldi bana da ama açıklık yakışmıyor seksi olmaya çalışıyor ama yakışmıyor şunu anladım açıklık her kadına yakışmıyor bunda alaturka durmuş ağız yapısıni beğenmedim ben de
Açıklık her kadına yakışmıyor doğru. Ama bence çoğu kimseye yakışmıyor erkek kadın fark etmeden. Dinden dolayı falan da değil. Dindar da değilim. Hoş olmuyor bence. Çirkin geliyor. Bu kadının vücudu da çok düz gibi. Yüzünü de çok beğenmedim ama güzellik de göreceli. Onu da güzel bulan çoktur
Ama her kıyafeti herkes taşıyamaz, buda vücuda bağlı bu kadının vücudu müsait değil buna yani genel de alaturka kadın seven bu kadını beğenir hatta bayılan bile vardır bu kadına.. ama bazı Kadınlara açık seksi kıyafetler yakışıyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Aptal suratlı be ne dişiliği yüksekliği biraz gözleri çekici o kadar hiç bişey yok
Suratı neden aptal gibi dedin herkes çok çekici demişti önceki sorumda ilginç
Yanakları çok kötü kalın aptal gibi yapıyor dudak gözler iyi
Fena değil bence gayet iyi ama spor ile daha iyi olabilir
Kimdir ki bu
Adı ne? Bir tek goz rengi guzel baska da bir numarasi yok. Ulkemizde renkli goz olunca guzel algilaniyor ama siradan bir yüz bence.
Kim bu? Hic seksi degil bence 😀
Fuzigini begenmedim
Neden zayıf ya gayet
Ben sevmem öyle hafif kilolu severim dolgun fizik severim
değill
Çok zayıf geldi bana
Evet oldukça zayıf. Burun ve dudakta estetik
Göğüs kalça yok sanki kadın dediğin biraz ele avuca gelmeli
Biraz daha toplu olmali kadına şişmanlık yakışmıyor ama bu kadar zayıf olunca giydikleri çoğu kıyafet yakışmıyor
Aynen en güzeli balık etli olmalı
Tüyüm kıpırdamadı
Tüy derken
Saf mısın
Düzgün konuş tüy derken ne demek istedin
Hiç etkileyici bişi göremedim diyorum
Anladım
Ne kadar zekisin
Hayır 😃
Değil
degil
7/10
Bence drgil
Neden
Değil.
Neden
Yüzünü beğenmedim, fiziğini beğenmedim, giyinişini beğenmedim. Gözleri lens değilse onlar iyi. Ama o da 2. fotoğrafta iyi. 1deki halini beğenmedim yine pek.
Çok zayıf diye mi? Gözleri lens mi bilmiyorum ama gözlerini çok ön plana çıkaran biri kamerayı hep çok yakından çekmiyor kameranın ağzina giriyor
Zayıflık severim yerine göre tabi ama son fotoğrafta dik dururken göğüsleri çok düz mesela. Çekici gelmedi işte nasıl açıklayayım ki. Yüzü de güzel gelmedi. 2. fotoğraf iyi. 1 ve 4 çok kötü geldi. 3te de çok açık. Bence açık kıyafetler yakışmıyor. Çıplaklığını kullanarak güzel gözükmek istemiş ama itici geliyor. Göğüsler de düz.
Aynen haklısın, eksik bir şey var gibi geldi bana da ama açıklık yakışmıyor seksi olmaya çalışıyor ama yakışmıyor şunu anladım açıklık her kadına yakışmıyor bunda alaturka durmuş ağız yapısıni beğenmedim ben de
Açıklık her kadına yakışmıyor doğru. Ama bence çoğu kimseye yakışmıyor erkek kadın fark etmeden. Dinden dolayı falan da değil. Dindar da değilim. Hoş olmuyor bence. Çirkin geliyor. Bu kadının vücudu da çok düz gibi. Yüzünü de çok beğenmedim ama güzellik de göreceli. Onu da güzel bulan çoktur
Ama her kıyafeti herkes taşıyamaz, buda vücuda bağlı bu kadının vücudu müsait değil buna yani genel de alaturka kadın seven bu kadını beğenir hatta bayılan bile vardır bu kadına.. ama bazı Kadınlara açık seksi kıyafetler yakışıyor
Eh iste
Değil