Güncellemeler
1 yıl
Aslında seksi bir kadın ama bu pozlar da çok masum pozlar vermiş seksilikten uzak kalmış.
Adı Elizabeth Lail, countdown filim de gördüm aşırı doğal, duru bir güzelliği var son zamanlarda gördüğüm en güzel kadın bide doğal üstüme basa basa diyorum doğal güzel her yer estetik güzeliyle dolmuş.

Barbara Palvin den daha güzle bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Barbra palvin in bile abartıldığını düşünüyorum. Bu kız onun kadar bile değil. Ama daha hanımc hanımcık duruyor hangisiyle manita olurdun dersen bununla.
Barbara Palvin erkeksi bu bebeksi
variety.com/.../
Bu bebeksi :) Hem doğal. Kusurları bile güzel görünüyor...
Güzel doğal ama seksi çekici asla değil daha cok tatlı
Almanya dan tanıdığım 5 6 kız var. Sen onları görsen ben güzel görmemişim dersin
Öyle olsa Hollywood yıldızı olurlardı bu Hollywood yıldızı
Ahahaha... Herkes hollywood yıldızı olsaydiiiii
Hollywood'a para var kim Hollywood yıldızı olmak istemez ki
Öyleeee
Seksi veya çekici değil ama güzel oda doğal sarışın ve renkli gözlü olmasından kaynaklı
Gözleri aşırı güzel kocaman siyah saçlı olsa da çok güzel olur
Sanmam
Yüzü çok güzel
Ayrıca Margot Robbie gibi biri aşırı güzeIdir bu kadın değil. Britanya kökenli kadınlara göre ortalama bir güzelliğe sahip bile denir bunun için
Margott'a çirkin diyen mi oldu? Oda çok güzel ama bu daha saf, duru güzel geldi bana filmde aşırı ve aşırı güzel insan kıskanıyor fotojenik değil sanırım ama dizisi de var aşık olmayan yok
Margot Robbie'e çirkin dediğini söyleyen mi oldu? Aşırı güzel kadın örnek olarak morgot robbie diyorum bı kadın o klasmanda değil
Hoşlandığım bey bu yorumlardan birinde ah be zalimin oğlu solmadan gel artık aşkımın gülü...
Güzel bence de.
Çık güzel bir kadın
Ortalamanın bi tık üstünde abartılacak bişey yok
Filmde aşırı güzel fotoğraflar da bir tık daha az güzel görünüyor ama filmde efsane
Barbara Palvini beğenen var mı hakikaten
Cook
Bence o kadın güzel değil ama bu sorudaki kadın güzel
Barbara Palvin i bende beğenmiyorum erkeksi yüzü var bana göre bizim Ergen klasmanı abartmıyor
Ergenler çok anlamış 😂😂
Güzel ama seksi değil
güzel birazçekici ama seksi değil
Tatlı
Güzel
Vuxudunu gormesen seksi dıyemem ama guzel kadın
Hepsinden var valla
güzel aşko 💅
sadece güzel seksi değil
Bence çok tatlı bir çekicilik
Hos hatun
Oo öyle tabi