Hayır değil. Bu kadını özel kılan güzelliği değil gerek giydiği kıyafetler ile gerekse tavırları ile kendisini bir seks objesi hâline getirerek erkeklerde bir atraksiyon yaratabilmesi
Eşim birkaç yıl önce (bakarken) bu kadını çok beğendiğini, hatta şöyle biriyle evlensem gibisinden hayal kurduğunu söylemişti. Ben de neresi güzel ya demiştim. Sonra kıskandığımı düşündü. Kadınların güzellik anlayışları farklı. Biz yüze odaklı bakıyoruz. Ama erkek sanırım seksi bulduğunu otomatikman güzel de buluyor.
Bence buradaki esas konu karakter ve mizaç meselesi. Bu kadın sık sık paylaştığ fotoğraflarla vücudunu sergilemeye bayılıyor. Ayrıca ünlü olması ve takipçilerinin fazla olması onu özgüveni yüksek biri hâline getiriyor. Eğer eşine karşı cinsel konularda edilgen bir tavır sergilemek yerine daha cesur davranıp onu baştan çıkarabilecek yöntemler bulursan emin ol sana karşı çok daha istekli biŕ hâle gelir.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Hayır güzel değil
Hayır değil. Bu kadını özel kılan güzelliği değil gerek giydiği kıyafetler ile gerekse tavırları ile kendisini bir seks objesi hâline getirerek erkeklerde bir atraksiyon yaratabilmesi
Eşim birkaç yıl önce (bakarken) bu kadını çok beğendiğini, hatta şöyle biriyle evlensem gibisinden hayal kurduğunu söylemişti. Ben de neresi güzel ya demiştim. Sonra kıskandığımı düşündü. Kadınların güzellik anlayışları farklı. Biz yüze odaklı bakıyoruz. Ama erkek sanırım seksi bulduğunu otomatikman güzel de buluyor.
Bence buradaki esas konu karakter ve mizaç meselesi. Bu kadın sık sık paylaştığ fotoğraflarla vücudunu sergilemeye bayılıyor. Ayrıca ünlü olması ve takipçilerinin fazla olması onu özgüveni yüksek biri hâline getiriyor. Eğer eşine karşı cinsel konularda edilgen bir tavır sergilemek yerine daha cesur davranıp onu baştan çıkarabilecek yöntemler bulursan emin ol sana karşı çok daha istekli biŕ hâle gelir.
puanı düşük tutmak için niye kötü foto yükledin fjfhfjghh
Yoo kötü foto değil. Sadece biraz eski
6 falan ama Simge deseydin ona 10 üzerinden 10 vermeye utanırdım yani Simge 10 üzerinden sonsuz♡♡
Simgenin yüzü o kadar güzel değil. Bence bu ondan güzel
Olabilir ben mesela Simge'nin kalbini dıs görünüşünden çok seviyorum sevenlerine çok bağlı bir kadın bence
benim güzellik anlayışıma hitap etmiyor o yüzden beğenmiyorum efenim
eskiden baya farklıymış
Ne anlamda
ay ebru yaşarla karıştırmışım
Sizce bu güzel mi. Peki
güzel
Onca estetik yaptırmış ama no fayda
Fotodaki halini sordum ben
Fotodaki hali estetikli zaten şu güzelliğe nasıl estetik yaptırmış bilemiyorum.
Bacaklarını diorsan evet
Yüzünü soruyorum
Banane yüzünden yav
Şarkıcı ve ünlü olduğu için 1 veririm
Ne alaka
İtici buluyorum
Bu kadına yıllardır hastayım
Muhtemelen seksi diye, yani vücudu için hastasınız. Ama ben yüzünü sordum
Güzel kadın ona mı benziyorsun
Gördüm en iyi yapay kadınlardan biri
Şu anki hali öyle ama fotodaki hali eski. Doğal zamanları
Bahsettigin kadınla ilgili yorum estetik yok dediğin zaman bile estetikli