Magazin Bu kadın sizce güzel mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Yani Amber Heard 2017 de bilim tarafından altın oran seçilmişti yüzü Bu kadın sizce güzel mi? Cevapla Kadın Soruları Güzellik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Magazin konusunda 7,7b cevap paylaştı. tabi ki güzel 0 0 Yorumla
idilbaharyılmaz Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 94% +1 yıl Degil ben daha guzelim hem benim miss turkey 2003te birinciligim var catlayinda patlayin ezikler 1 0 Yorumla
Fukibaba Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 91% +1 yıl Standartların çok az üstünde.Kadına güzel derim ama çok güzel diyemem 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Neden çok güzel diyemezsin daha iyisi nasıl olabilir ki? Yorumla Fukibaba +1 yıl İyi bak, şu güzelliğe. Yorumla Soran +1 yıl İğrenç, estetik dolu dudakları maymun g*tü gibi Amber Heard doğal güzellik tek estetiği yok Amber'in getir götürünü yapar ancak Yorumla Fukibaba +1 yıl Sor bakayım başkasına Amber mi güzel benimki mi Yorumla Soran +1 yıl Herkes Amber Heard der sonuçta Amber yeteneği olmadığı halde güzelliği sayesinde Hollywood a yer aldı Nicolas Cage, Johnny Depp gibi aktörlerle çalıştı Dünyanın en güzel kadını seçildi bu estetikle anca eli seyindr olanlar beğenir bu kızı Yorumla Fukibaba +1 yıl Bak @Bıkmışcivciv söylesin kızı tanımam etmem yorumda gördüm.Arkadaşım Bu soruyu soran arkadaşın dediği kız mı daha güzel yoksa benim attığım mı Yorumla Soran +1 yıl Neden sadece o kız KS de soralım bunu bence attığın koca yüzlü kızın adı ne? Biraz tabak suratli 😂 Yorumla Fukibaba +1 yıl Soru hakkın varsa sor anket aç😀 Yorumla Soran +1 yıl Var koca yüzlü sarışın kızın adı ne? Yorumla Fukibaba +1 yıl Adını bilmiyorum nicki swordgirlfrend olarak tanınıyor Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Aşırı aşırı degil ama guzel 0 7 Yorumla Fukibaba +1 yıl Benim yoruma bak. Hangi kız daha güzel @Bıkmışcivciv Yorumla Soran +1 yıl @Fukibaba Ya attığın koca yüzlü sarışın kız sanki sana vericek bu çaba neden Ergensin az kusura bakma ama 😂 Yorumla Fukibaba +1 yıl @soran o değil de senin inkar etmendeko amacın ne? :dMenajeri misin Amberin yoksa kendini ona mı benzettin hayırdır Yorumla Soran +1 yıl @Fukibaba Ben attığın kızı güzel bulmadım koca yüzlü bazlama burun estetiği iğrenç güzellik göreceli sanane Yorumla Fukibaba +1 yıl Güzellik göreceli de senin görece derecen çok skîndrik. Yorumla Soran +1 yıl @Fukibaba senin kızı sordum herkes Amber dedi senin kızın ayı gibi yüzü var bazlama zevkine scayim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ikisinde de estetik yok mu vardir illaki Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
tabi ki güzel
Degil ben daha guzelim hem benim miss turkey 2003te birinciligim var catlayinda patlayin ezikler
Standartların çok az üstünde.
Kadına güzel derim ama çok güzel diyemem
Neden çok güzel diyemezsin daha iyisi nasıl olabilir ki?
İyi bak, şu güzelliğe.
İğrenç, estetik dolu dudakları maymun g*tü gibi Amber Heard doğal güzellik tek estetiği yok Amber'in getir götürünü yapar ancak
Sor bakayım başkasına Amber mi güzel benimki mi
Herkes Amber Heard der sonuçta Amber yeteneği olmadığı halde güzelliği sayesinde Hollywood a yer aldı Nicolas Cage, Johnny Depp gibi aktörlerle çalıştı Dünyanın en güzel kadını seçildi bu estetikle anca eli seyindr olanlar beğenir bu kızı
Bak @Bıkmışcivciv söylesin kızı tanımam etmem yorumda gördüm.
Arkadaşım Bu soruyu soran arkadaşın dediği kız mı daha güzel yoksa benim attığım mı
Neden sadece o kız KS de soralım bunu bence attığın koca yüzlü kızın adı ne? Biraz tabak suratli 😂
Soru hakkın varsa sor anket aç😀
Var koca yüzlü sarışın kızın adı ne?
Adını bilmiyorum nicki swordgirlfrend olarak tanınıyor
Aşırı aşırı degil ama guzel
Benim yoruma bak. Hangi kız daha güzel @Bıkmışcivciv
@Fukibaba Ya attığın koca yüzlü sarışın kız sanki sana vericek bu çaba neden Ergensin az kusura bakma ama 😂
@soran o değil de senin inkar etmendeko amacın ne? :d
Menajeri misin Amberin yoksa kendini ona mı benzettin hayırdır
@Fukibaba Ben attığın kızı güzel bulmadım koca yüzlü bazlama burun estetiği iğrenç güzellik göreceli sanane
Güzellik göreceli de senin görece derecen çok skîndrik.
@Fukibaba senin kızı sordum herkes Amber dedi senin kızın ayı gibi yüzü var bazlama zevkine scayim
Ikisinde de estetik yok mu vardir illaki
Güzel tabi
Çok güzel
Bu kadınsa diğerleri ne o zaman :D
Güzel
Abartılıyor.