Neden sloganlar atıldı? Abdülhamid isimli kullanıcıya verilen cevap neden Abdülhamid Han'a verilmiş gibi davranıldı? Filenin sultanları ve sevenlerinin Osmanlı Devleti düşmanlığı mı var?
Ben artık gurur duymuyorum midem bulanıyor.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Neden sloganlar atıldı? Abdülhamid isimli kullanıcıya verilen cevap neden Abdülhamid Han'a verilmiş gibi davranıldı? Filenin sultanları ve sevenlerinin Osmanlı Devleti düşmanlığı mı var?
Ben artık gurur duymuyorum midem bulanıyor.
Voleybol Kadın milli takımını eleştirenler neden her zaman eleştirmiyor eleştiriyorsanız her zaman eleştirin bu takım daha yeni kurulmuş gibi hep aynı söylemleri söylemesinler milli takım ne zaman başarılı oluyor bunların o zaman aklına geliyor. Ya da milli takımımızı desteklediğini sanan bir grup, muhafazakar halkın eleştirilerini sürekli gündeme getirmesi eleştirileri sanki bir dedektif gibi arayanlar var bulamasalar bile belki diyen bir yerlerde demiştir diye bunlar şöyle böyle dediler kötülüklerini istediler falan ortalığı karıştıran fanatiklerde var onlar başarılarını kazandıktan sonra özgürlüklerini yaşadıktan sonra niye geriye bakıp kulak kabartıyorsunuz.
Voleybol takımını eleştiren yok ki? Osmanlı'yı eleştiren var beni bağlayan konu bu. Biri çıkmış anti LBGT olmuş diğeri ona cevap vermiş beni bağlamaz.
Osmanlı ne alaka
Haklısın herkes bu ülke tarihinin zirvesi olan Osmanlı imparatorluğuna saygı duymalı bu konu hakkında pek bilgim yok özür dilerim
Abdülhamit adlı kullanıcı ebrar karakurta laf attı. Ebrar karakurta abdülhamid adlı kişiye cevap verdi.
Siyasal islamcılar ve Neo-osmalıcılar da alakasız bir şekilde abdülhamid han'ı ileri sürdü ve abdulahamid han üzerinden prim ve etkileşim kastılar. Bunun üzerine de tüm aklı başında olan insanlar abdülhamid han'a değil, bu prim kasan siyasal islamcılara ve Neo-osmalıcılara gereken cevabı verdi. Olay bu.
Siyasal islamcılar?
Mert Armağan ve birçok türevi
İslam adına paylaşım göremedim, muhalif olmamak siyasal islamcı mı yapar insanı?
olayın muhaliflikle ilgisi yok.2 dakika kanalına bakmakla olmaz. Yıllardan beri bilirim onu. Birçok siyasal islama dayanan paylaşımı, videosu, tweet'i var. Iyice araştırmanızı tasvip ederim
Fenomenler ilgimi çekmiyor. Otobüse binip İstanbul'a, Kadıköy'e gidip Osmanlı'ya, Atama laf edenlerin amel defterini kapatasım var sadece.
Konumuzla dediklerinizin ilgisi yok ve tek amacınızın belli bir gruba sataşmak olduğu bariz belli. Zaten ülke ne kaybediyorsa bu kutuplaşma ve yozlaşmış ideolojik temelli siyasetten kaybediyor. Size bol şans
Naçizane fikrinizi öğrenebilir miyim peki? Böyle bir durumda yapılması en doğru olan şey nedir?
Konu zaten boş bir konu. Olan şey milli takım şampiyon oldu. Buna sevinirsiniz sevinmezsiniz bilemem ama geri kalan şeyler boş insanların boş bir ıdeolojik kavgası. Türkiye Cumhuriyeti hatta Osmanlı tarihinde bu tür ideolojik çatışmalar çok oldu ve hiç kimse bir şey elde edemedi. Tavsiyem takmayın. Hayatınıza odaklanin, keyfinize bakın.
ebrarın cinsel tercihindne kaynaklı genel bir arıza durumu söz konusu o yüzden olaylar bu noktaya gelmiştir. ayırca bende nefret ederim o lgbt ayakçılarından. gereksiz polemik olmuş. dindarsan ilgilenmezsin voleybolla moleybolla olur biter. ben mesela ne izledim ne alaka gösterdim çünkü gündemimde değil...
Oynadı oyununu geldi, şahsına bir hakaret almışsa cevabını vermiştir.
Daha sonra pankart gösterip, şanlı Türk tarihini karalamaya kalkışanların sığındığı liman olmak neyin nesi?
Cevap
5Cevap
Türkiye'de her bku siyasallastiran bir kısım CHP'li yarım akıllıların eseri. Sporcuların başarısı ile geri kalan Kafa skci tantananın bir alakası yok.
Turkiye solunun mäl olmasi
Herhangi bi spor dalini desteklemiyorum kazanmasindan da bana ne sporcular kazandiklari paraya bakiyo
Hangi dusunce para getiriyosa o taraftaymis gibi gozukuyolar
Onlara fikrini soranda olmadi
Asla şaşmaz bu ülkede iyi giden bişey varsa muhakkak çamur atılır ve eleştirilir. Asla beğenmek tebrik etmek yok
Ne yapayım? Ebrar Abdülhamid'den daha yararlı diyen insanlarla kutlama mı yapayım?
Mezhebim o kadar geniş değil tarihimi bir top oyununa satmam
Sa'lağa yatma karşında çocuk yok senin. Kadıköy'de atılan sloganlardan da haberim var Twitter'da Osmanlı'ya kin nefret kusanlardan da.
Kızlarımızın başarısını çekemeyenler var özel hayata saygısızlık yapmaya çalışıyorlar hoş değil
Konunun Osmanlı düşmanlığı yapanlar ile alakası ne
O kadarını bilemiyorum
Bak cevap verilmiş üsluplu davransaydı abdulhamit herkese anladığı dilden
O çocuğu bilemem ama atama laf edenlerin ellerimden çekeceği var.
Ne anlatıyon olm sen?
O kadar saçmalastı ki bakmıyorum bile
Zaten izlemem de Osmanlı ile bağlantısını çözmeye çalışıyorum. Canıma tak etti artık çıkıcam sokaklara önüme geleni indiricem
Çünkü Bir kısım saçmaladı Bir kısım kullandı
Ay gercekten cok bossunuz bombossunuzz
Neden boşum? Osmanlı'yı aşağılanlara göz yummadığım için mi?
çünkü tweet atan adamın adı abdulhamit
Nasıl tokatladık ama Abdülhamidleri,
Mahmut Şevket paşadan Yıldız Sarayına telgraf
Gibi tweetler o arkadaşa mı yazıldı?
Fitne fesat işler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?