Spor Spor sırasında müzik dinlemek sizi gaza getiriyor mu? ballistic Takip Et FenomenYoda Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Spor sırasında dinlediğiniz müzik performansınızı nasıl etkiliyor? Spor sırasında müzik dinlemek sizi gaza getiriyor mu? Cevapla Getir Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Spor konusunda 20,4b cevap paylaştı. Evet spor esnasında şarkı dinlemeyi seviyorum tabi ki de https://www.youtube.com/embed/Y88LVU7MAe4 0 0 Yorumla
Haliçkızı Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Evet, olumlu yönde etkiliyor 0 2 Yorumla Haliçkızı +1 yıl Teşekkür ediyorum, eic için 🙂 Yorumla ballistic +1 yıl Rica ederim.. Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Spor konusunda 5,3b cevap paylaştı. Müthiş oluyor 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 29 +1 yıl Spor konusunda 13,7b cevap paylaştı. Madonna jump dinlerm genelde enerjik hissediyorm 0 0 Yorumla
Bidolutatlılık Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Özellikle koşuda çok işe yarıyor. Koşarken ayaklarının ağrısını unutturuyor insana. Farklı bir boyuta geçiyorsun sanki. Çok keyifli bir ikiliye dönüşüyor. 0 0 Yorumla