Spor Sizce 4 takımımız da gruplara kalır mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor ve skor tahmini de alalım bu akşam galatasaray maçı kaç kaç bitecek? Kalır Kalmaz Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sizce 4 takımımız da gruplara kalır mı? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Spor konusunda 20,3b cevap paylaştı. Kalamaz 0 0 Yorumla
Approved Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 93% +1 yıl Sorudan bir şey anlamadım ama kalır diyim bari 0 3 Yorumla Soran +1 yıl 4 takımımızda gruplara kalır mı dedim yani bir de isterseniz galatasaray maçı için skor tahmini de yazabilirsiniz dedim Yorumla Approved +1 yıl Tahminim kazanır bence Yorumla Soran +1 yıl hadi bakalım boş şans 😂 Yorumla
Saddov Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Spor konusunda 379 cevap paylaştı. Üç tanesi kalır 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kalamaz
Sorudan bir şey anlamadım ama kalır diyim bari
4 takımımızda gruplara kalır mı dedim yani bir de isterseniz galatasaray maçı için skor tahmini de yazabilirsiniz dedim
Tahminim kazanır bence
hadi bakalım boş şans 😂
Sadece Galatasaray kalsın
İnanmak başarmanın yarısıdır
Üç tanesi kalır