biliyorsunuz ki avrupa maçları için çok saçma bir şekilde maçların ertelenmesine karar verildi oynamadık yine de lider kaldık belki de bu bir işaret

biliyorsunuz ki avrupa maçları için çok saçma bir şekilde maçların ertelenmesine karar verildi oynamadık yine de lider kaldık belki de bu bir işaret
Şey ama bizde şöyle bir şey var çok seviyor Galatasaray'ıni ve yine sampiyon yapacak:))
olum niye 1 sezon şampiyon olunca havaya giriyor millet olum birtakım her sene şampiyon olamaz gs sırasını saldı artık
ve kadronun çoğu geçen sezondan kalan oyuncular bu oyuncular şsmpiyonluğu tattı hevesini aldı bu sene bazı maçlarda gs puan kaybedip şampiyonluğu kaçıracaktır daha ligin başında puan kaybettiniz biz kayıpsız devam ettik
Fenerli kafası her sezon basi iyi başlayıp sampiyon olacaklarini sanmalari🤣🤣🤣 işte bak kadroyu koruduk ve üstüne güçlendik eskiden sampiyon kadro bozulur yeni oyuncular gelirdi şampiyon olunmazdi ama biz bunu bu sene kırdık başka seviye geliyoruz bu sene puan kayiplari da olucak ama seriye bagladigimizda kopup gidicez:))
gs li kafası işte ne olacak bize her sezon başında şöyle diyonuz böyle diyonuz diyorsun sizin yaptığınız nedir
bu sezon şampiyon olsanız seneye yine şampiyonuz diyeceksiniz bence sizde
bu kadar havaya girmeyin belki bu sezon fenerbahçe sizi şaşırtıp şampiyon olur nasrettin hocanın bir lafı vardı
ne demişti ya tutarsa
peki olmaz olmaz dediğiniz fenerbahçe
ya şampiyon olursa bu sezon imkansız da değil ha o kadar yıldız oyuncu aldık
ki daha transfer sezonu kapanmadı belki en az 1-2 oyuncu daha alırız
Başlarsiniz ismail istifa demeye yakında ali koç yine kandırdı sizi🤣
sen devam et böyle boş boş konuşmaya günün birinde şampiyon olursak şaşkınlıktan küçük dilini yutarsın
Heheheehhe evet evet olursunuz günün birinde 🤣
Cevap
4Cevap
Her sezon aynı hayali kurup duruyorsunuz alışın bu duruma artık
illa ki bir gün şampiyonluk gelecek o zamanda böyle konuşun da görelim bakalım nasıl konuşabilecekseniz
İllaki gelecek inancınızı kaybetmeyin her sezon başı olan sloganı yenileyin o sene bu sene
siz böyle devam edin ama günün birinde olacak
İnşallah inşallah olursunuz ne diyeyim
eyw
Olabilir 9 yıl sonra şampiyon olacak
bende onu diyorum maç yapmadan lideriz
@Prenses12342423 bak diğer 6 takım 3 maçta 1 galibiyet 2 beraberlik almış fener ise 2de 2 yapmış o yüzden
onu biliyorum ama demek istediğim şey
maç yapmadığımız hafta üstte ki takımların hepsi nasıl aynı anda puan kaybetti
bizim maç eksiği ile aşşağı da olmamız lazımdı bu nasıl bir şans bu bir işaret mi
eyw inş oluruz ya
Sus nazar değecek..
ne nazarı fb liyim zaten
Her sene bir şeyleri işaret sanıyoruz sonra yine olmuyor.. Bu yıl sonuna kadar şampiyonluk lafı yok..
şampiyonluk lafı eden kim ben sadece bu bir işaret mi dedim
kalırsınız
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?