Basketbol ve futbol geçmişim var ama ikisinde de okul sebebiyle ilerleme imkanım olmadı. Özellikle futbolda potansiyelim olduğunu düşünüyorum. Tabii yaş geçti😂
Sen hangi spor dalında profesyonelleşmeyi çok isterdin?
Basketbol ve futbol geçmişim var ama ikisinde de okul sebebiyle ilerleme imkanım olmadı. Özellikle futbolda potansiyelim olduğunu düşünüyorum. Tabii yaş geçti😂
Sen hangi spor dalında profesyonelleşmeyi çok isterdin?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Basketbol olabilirdi veya buz pateni
Fitness ve futbol
Tenis. Çok başarılıydım fakat profesyonel olamayacak kadar geç başlamış olmam üzücü
Abi djokovic gibi olman yok muydu?
@jenniferlawrance ben Nadal cıyım. Bu adamlar 3-4 yaşlarında başlamışlar ben 25 te başladım 😀 Bu arada güzel nick
Abi sağol nick yorumun için. Djokovic su an tenisteki neredeyse tüm rekorlara sahip grand slamde de en öne çıktı ya en iyisi o gibi duruyor o sebeple djokovic benzetmesi yaptım. Nadal da iyi tabi djokovic kadar olmasa da. Sen nadal diyorsan nadal olsun o zaman 😂
@jenniferlawrance ben oyun stili olarak sevmiyorum djokoviç i. Nadal ve toprak kort favorim. Şimdi de carlos alcaraz ı izlemeye bayılıyorum
Crossfit diye bilirim yapınca kendimi ultra güçlü üstün özellikleri olan birisi gibi hissediyorum izole çalışıncada iyi hissettiriyor ancak o kadar etkili değil tabi
Voleybol ya da basketbolda ilerlemeyi çok isterdim. Şimdi her iki sporu da severek takip ediyorum. 🤩
Ben lisanslı olarak voleybol oynamıştım bırakmak zorunda kaldım teniste olmak isterdim
Klasik ama futbol. Sevseydim şayet basketbol derdim.
Dalış konusunda prof olsam iyidi 1 dalış yap al paranı
Futbol isterdim peki senin mevkim ne usta?
Futbol okuluna gitmiştim, kaleci olarak yetiştirmek istemişlerdi. Kaldı öyle içimizde ukde 😂
Peki idolün kim benimki Ramos defans olduğum için
Futbol kesinlikle şan şöhret ve para
GÜREŞİ SEVERDİM.
Futbolda profesyonel olarak oynadım. Ama jimnastik de isterdim. Özellikte artistik jimnastik
Badminton, çok eğlenceli ve hareketli bence
Tenis. Djokovic gibi olmak isterdim...
Basketbol çok istemiştim
Boyun uzun mu peki
Voleybol
Evet
Abi değil djdjjd yaşı yanlış girdim ben
Dövüş sanatında
Futbol ve masa tenisi
Yüzme veya bisiklet
Fubol
Tenis