Dün şöyle bir görsel gördüm ve aşırı hoşuma gitti. Sizce Beşiktaş ya da Fenerbahçe Konferans Ligi'nde gösterdikleri başarılı performansı sürdürüp finale kadar gelebilirler mi?

Dün şöyle bir görsel gördüm ve aşırı hoşuma gitti. Sizce Beşiktaş ya da Fenerbahçe Konferans Ligi'nde gösterdikleri başarılı performansı sürdürüp finale kadar gelebilirler mi?

Konferans Ligi'nde Final maçının kimler arasında olacağını bilmek zor olur ama lig takımları olarak bakarsak daha büyük ve güçlü takımların olduğu liglerden takımların oynaması daha olası. Çünkü artık ciddi paralar dönmeye başladı, futbol sadece futbol değildi zaten ama artık hiç değil...
Keşke bu görsel gerçek olsa ama bu görseli gerçekleştirebilecek şeyler yapılmıyor maalesef, o yüzden bir süre daha sadece heves ederek kalırız 😀
Bu arada etikette bu konularda kadın kullanıcıların da bu şekilde soru sorması güzel 😇
Rica ederim :)
İnşallah finali 2 Türk takımı görür
İnşallah 🙏
Rica ederim
Cevap
6Cevap
Umarım finale türk takımları kalır
Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe, Adana Demirspor 4 takımdan da ümidim var. İnşallah güzel başarılar elde ederiz.
beşiktaşk lıyımda böyle bişey olursa kim alırsa alsın
Fenerbahçe finale kalabilir. Gönül ister ki iki Türk takımı final oynasın.
Çok zor olsa da hiçbir zaman imkânsız değil. Önemli olan gerçekten zoru başarmaktır. 🇹🇷
Birisi Aston Villa olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar