Güncellemeler
+1 yıl
El bileğim 17 cm vücuduma oranla ince elim büyük bileğim küçük nasıl kalınlaştırabilirim ya da yaş ilerledikçe mi kalinlasiyor?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ağırlık sporu yapmanı öneririm veya el yayı ile çalış
Dediğin gibi el yayı ön kolu geliştirir o zamanda bilek ince gözükmez mantıklı oda bak
Benim evde var her film izlediğim de bilgisayar başında ona çalışıyorum 😄
Ne güzel cano bırakma yap hep
Bilek çok genişlemez
Olduğu kadar abim
https://ibb.co/qgLnshX
Bir tane şundan al günde 200 300 ne vurursan kardır. Aman aman kalınlaşmaz ama güçlenir bileklerin
Bilek güçlü ya reis şükür bilek güreşi falan ilçe 1. Liğim var ama almak gerek gene de hem damar çıkarır hem güçlendirir
Spor yap
Araştırdım da baya sporla olcak iş değil diyolar genetikmiş
Azmet ve başar
Neye azmetmeliyim spora mi
Evet bro
Dost spor yaparım da ne kadar yapsam kemik iriliğini değistremiyorum bilekte de kas olmadığı için gelistiremiyorum genetik diyolar ondan
geneli genetik hocam
Hocam peki yaş ilerledikçe kemik gelişiminden düzgün beslenirsek bilekte büyür mü
Tabiki de biraz gelişme olur ama 2-3 cm den öteye gitmez. Aynı durum bende de var, ne kadar spor yaparsam yapayım bilek ince kalıyor.
Bilekte cidden çok önemli rol oynuyor görünüşte ben bol giyinirim mesela tek dirseğimle el kısmın gözüktüğü için cidden Zargana gibi gözüküyorum bileğim ince olduğundan maalesef:(
Bir de tendonlar uzunsa tshirt içinde hiç belli olmaz. Maalesef bu genetik sadece plajda işe yarıyor :D seni çok iyi anlıyorum bu bilek inceliği falan kötü hissettiriyor
Spor destekli olur
Hocam genetik diyolar
Kocaman
Yok ya valla