hangi filmleri seviyorsunuz? film arşiviniz var mı?
Etki altında kaldıgınız en çok sevdiginiz filmler hangileri?
Etki altında kaldıgınız en çok sevdiginiz filmler hangileri?
Şuan 500e yakın filmim var. Ancak hepsi izlemediğim filmler. Arşivi 2 sene önce yapmaktan vazgeçtim. Çünkü 10 senedir tuttuğum arşivimde izlediğim filmi saklamak artık masraflı olmaya başladı. Hadi eskiden filmler Vcd idi, sonra dvd ye döndü ancak artık film izlemekten zevk alan filmi kalite algısıyla bütünleştirenlerde sinema ev sistemleri olmalı. eee bu sistemdede vcd dvd film izlemek saçma. En az 720p olmak üzere 6-8 Gb dan başlayan film boyutlarını harddiskte tutmak daha mantıklı dedim. Ancak onada harddisk yetiştiremez oldum :)
Ve izlediklerimi sildim. Piyasadaki kültten tutunda populer kültür herdaldan filmi izlemişimdir.
Ancak genelde festivallere katılmış ödül almış filmleri takip ediyorum çünkü genelde sevdiğim tarz dram olmakla birlikle bu festivallerdeki dram filmleri harbidende kaliteli oluyorlar. Büyük bütçelerden uzak ve gerçekten sanat amaçlı , gişe kaygısı olmayan bu filmler hem kaliteli hemde iz bırakan cinsten. Ayrıca kore ve hint filmlerinide es geçmeyin derim. Adamlar bence bu işten anlıyorlar.
hocam m720p denen bir şey var, 2-3 GB boyutta 720p video ve AC3 ses, gayet kaliteli oluyor. İlle de 6-8 GB'lık indrmeye gerek yok, 2000-3000 bitrate de yeterli oluyor
evet yabancı filmlerin neredeyse tamamı 720p hd ve 1080p hd ile dolu full bluray hard disklerim var. Yerli filmlerim de çok var ama malesef türkiyede hd film anlayışı yok millet 73 yıllık filmi bluraya dönüştürüyor biz hala cd dvd formatında ki filmlerleyiz. Ben saçma filmleri koleksiyonuma ekleyip gereksiz yer kaplatmam girdiğimde hepsi güzel anlamlı kaliteli olmalı. aklıma şimdi gelenler ise
- V for Vendetta
- Esaretin Bedeli
- Monte Kristo Kontu
- Hayat Güzeldir
- Akıl Oyunları
- Bourne
- Casablanca
- Koku: Bir Katilin Hikayesi
- Agora
- Cennet Gibi
- Remember Me
- Başlangıç
- Alien
- Arabistanlı Lawrence
- Case 39
- Anestezi
- Apocalypto
- Adalet Peşinde
- Sherlock Holmes
- Antitrust
En çok sevdiğim filmler
-Bir geyşanın anıları(süper tavsiye ederim ;) )
-Hayatta kal
-Başlangıç
-Yedi yaşam
tamam kardesim sagol :) geysayı degilde baslangıcı izledim güzel film
onu da izle tavsiye ederim.Bi dolap dolusu film olmasına rağmen ,sıkılır arada onu izlerim (:
tamam lenn izlicem seni kıracagıma arşivimi kırarım :))
yaaa demek dövüş filmleriyle büyüdün :) o dudaklar senin dudaklarmı öyle parlak marlak :))
hıı hıı
çekici dudakların var :)) ama parlak kısmına takıldım
dudak nemlendiricisi var.Niye parlamasın mı :D
dudak nemlendiricisi kullan ona bişey demem çok parlak gerek yok bence naturel takıl güzel dudakların var zaten parlatmaya gerek varmı? tamam dügün olur seyran olur o zaman sürersin püslenirsin ona bişey demem :)
Nemlendirici sürünce parlıyo elimden bişey gelmez.Tek sürdüğüm şey o zaten.ruj falan süremiyorum kötü oluyo :/ çünkü.
tamam lenn sür :DD parlak parlak dudaklar yapışasım var ekrana o derece oldum :D
arşivim yok,izler silerim,beğendiğim sahneleri kırpar biçer saklarım
etkisini gideremediğim onlarca film var, saymayım
Cevap
35Cevap
800 küsür DVD'lik somut ve 1 TB civarı da dijital olmak üzere bir film arşivim var. Hemen hemen hepsini izledim. Ve tabii özellikle etkisinde kaldığım ve özel olarak baş ucu filmlerim diye tabir ettiğim, defalarca izlediğim halde bıkmadığım filmler de var.
Mesela:,
V for vendetta
Yeşil yol
çizgili pijamalı çocuk
casablanca
pulp fiction
reservoir dogs
natural killers born
nedeni ni bilmediğim halde ghost driver 1
Baba serisi
Schindler's List
forrest gump
se7en
memento
sin city
vb. :D
Daha sayabilirim de gerek yok :)
arşivim yok ama malesef bu konuda tek yönlüyüm sadece japon filmlerini izleyebiliyorum ve tercihim dram oluyor
japon diyince bende konulu sandım :D japon filmlerimi yaw bi testereyi falan izle ne japonu :))
yok korkarım :D
ablacım tek ızleme sen de sarılacak bırını bulursun ya ıste :d
benim basıma geldi böyle bi olay abimle sinamaya gitmiştim sagımda abim oturuyor solumda sarısın birtane kız.. kızın yanındada birisi var sevgilisi gibi duruyor bilmiyom belki abiside olabilir filmde bu resident evil var gecen sene cıktı 3 d izliyoruz filmin bi sahnesi var adam baltayı fırlatıyor balta bize dogru geliyor diye düşün kız benim üstüme atladı dedim noluyoz :D yanındaki kişide ssasırdı kız bana çok pardon pardon diye güldü dedim birdaha olmasın :D
yok lazım değill ben dramatik filmler izler gerekirsede ağlarım :D
duygusal kadınlara bayılırım :D neden ağlıyorsun evi su basar sonra ne iğrenç espri oldu bee :))
haklısın çok iğrençç :D
senin gibi bi hayran daha var baksana geysanın anıları diyo baktımda japon filmimiş :))
aslında o filmin yapımcıları jp değil hatta o roldeki oyuncuda çinli ama anlatılan konu itibari ile gerçektende geysha olma yolundaki bir kızı anlatıyor
yönetmenlerine kadar takipmi ediyon :)) sonra sende kendine harakiri yapma sonr a:D
çok yakından takip etmiyorum yönetmen,oyuncu vs.. ama bu film çok konu olmuştu jp ve çin arasında harakiriye gelince ne ilgisi var anlamadım
japon filmleri izliyon ya o bakımdan söyledim harakiriyi japonların intihar sistemi degilmi ?
japon hayranı değilim ben .ben koreli<3 hayranım :D
eskiden samurai döneminde uygulanan bir intihar sistemi samuri ler buna seppuku derler ama onlar geçmişte kaldı halaa jp intihar oranı yüksek bir ülke ama yöntemleri farklı daha çok tren önüne atlamayı seçiyorlar
heh şimdi bide çinli buldukmu tamamdır :))
hmm koreliler ve filmleride iyidir ama ben dediğim gibi tek yönlüyüm sadece anime ve jp filmi izlerim
amann çinli lazım değil :D
benım ızledıgım su japon fılmı var dıyemıcem cunku ızlemedım bruce lee jackhi chan jett lee onları ızledım bak ama onlarda sızı sarmaz :) vurdulu kırdılı :
hem sarmaz hemde onlar çinli :D
neden sarmaz başa sardırıp tekrar izle o zaman :,)))
çinlilerin olimpiyata hazırlanmaktan film çektiklerimi var :D
yaw su yorum kısmında kimin yazdıgını ismini koysalar barı çok karışıyor hatlar :P
dövüş filmleri severim ben .ayıp ediyosu .jackie chan (çinli) le büyüdüm ben :D
sağlam bir film arşivim var. özellikle imdb puanı 10 olan bütün filmleri izlemeye çalışıyorum. beğendiklerimi arşivliyorum...
her ne kadar roman olarak daha çok etkilenmiş olsam da "Tanrının kitabı" "Kalbine ses ver" ve "Ejderha dövmeli kız" filmleri favorim diyebilirim...
batman, spiderman, ironman kısacası bütün kahramanlar :D leon,braveheart,fight clup,gladiator,bucket list daha çok var da kasmıyorum bende imdb ilk 250 den beğendiğim 100+ filmin bluray arşivi var ;)
Sevdiklerim çok var ama ilk aklıma gelenlerden en çok etkileyenlerden, Stuart: A Life Backwards, İsanın Çilesi..
Ben hepsini arşivllerim ama harici disk fiyatları uçunca askıya aldım şimdilik :(
Kısaca;
Leon, Fight club, V for vendetta, American pie serisi, The exorcist, 3 idiots, Taare zameen par, Ghajini, Get smart, Love exposure, The notebook, The ugly truth, Drive angry, Shanghai kiss, Resident Evil dörtlemesi, Pulp fiction, 50 first dates, Desperado, Gün batımından şafağa, Gothika, Knowing, Meet bill, requiem for a dream, Wrong turn serisi,
Yeterlidir sanırım çok var daha :)
Yüzüklerin Efendisi Serisinin Hastasıyımdır.
İp Man 1 Ve 2. filmi gerçekten Çok başarılıydı.
İçinde Johnny Deep Olan Bütün Fİlmleri Sıkılmadan İzlerim Fakat
1990 Tim Burton Yapımı
Johhny Deep İn Oynadığı
Makas Eller
Filmi Favorimdir.
ben sosyolojik filmleri seviyorum, 500 filmlik bir arşivim var, daha da genişliyor. Son zamanlarda etkilendiğim film Bir Zamanlar Anadolu'da oldu
şehrin azizleri kesinlikle ve 3. sü çıksın diye bekliyorum :(
- Inception
- V for vendetta
- Final Destination serisi
- American Pie Serisi
- Scary Movie serisi hayatım boyunca bu izlediklerimin yerini tutacak filmler yok.
Jaso Statham'ın yer oynadığı filmlerin hepsi 10 numaradır.Benim favorim KAOS
link
sanırım yeterlidir :)
Monte kristo kontu hoşuma gidiyor. beğendiğim çok var şimdi bu geldi aklıma
Evet var 3000-4000 arasi bir sey. Hepsi de kutuda netten film indirmedim hic
Benm kuzen dwd shop isletiyor ve arsivi benm ewde yatiyor ;)
My name is Khan , Black , 3 idiots bu 3ü hayatımı degıstıren fılmler . Yenilmezler ve transformers da alanında en begendıgım fillmler .
sevdiğim filmler çok var. arşiv yapıyorum evet şuanda elimde 750'ye yakın orjinal dvd film arşivim var...
black swan, notebook, a little bit of heaven, v for vendetta, life is beautiful, esaretin bedeli, forrest gump, 21, koku, perfect sense
forrest gump nasıl kardeş?
Son samuray ve Christopher Nolan' ın Batman serisi.
jason statham filmleri: tetikçi taşıyıcı korucu ve serileri.
bence arşiv olayı saçma filmi izleyip sileceksin benimde bir zamanlar oyun arşivim vardı hatta içinde oynamadığım oyunlar bile vardı sildim gitti boştan yere yer kaplıyor
Son Osmanlı Yandım Ali Çıkdığı Günden Bu yana her hafta 1 defa kesin izlerim...
Yok bütün filmleri dağıttım
Elimde 2 tane dvd kaldı
200 tane filmin 12 tane dizim vardı 1 TBlk hddm parçalanınca hiç bişi kalmadı :S
izlemek için indirdiğim filmler var sadece hobim falan yok yani. indiriyorum kalıyor öyle (:
İncir reçeli
The notebook
P.S:I love you
50 ilk öpücük
Tıtanic
Life is beautiful
piyanist
Cennet gibi
I'm sam
aklımda şuanlık bunlar var.
gecenin bu saatinde gerçekten bunu merak ettiğine inanasım gelmiyor
ee napayım gel tanısalım sohbet edelim ozaman :))
belki de en derin film ve müzik arşivi bendedir...
dogrudur benimde film arsivim var 1oolerce filmlerim var bluray
Film arşivim var ama şöyle güzel bir harici hard diskim yok. Neye yaradı şimdi.. ?
nerden baksan şöyle 100 setlik brazzers arşivi var. Onun dışındada normal filmler var tabi
Arşiv yok ama mümkün oldugunca uzakdogu sineması izlerim.dram romantizm adamlardan soruluyor :)
dövüş klübü...angel-a ...ve.. beş şehir..
kuzey yamacı
nasıl bir film bu ? korku?
tamam noktaladım seni aklımdasın :)
Hangi soruya baksam okusam hepsinde parmagın var he kesin bir sey yazmısssın vallhi :D
2 TB filmim var. Kült filmleri daha çok sevrim.
İnception ve V for Vendetta
45Gb'lık bluray Avatar'ımla gurur duyuyorum.
olmazmı 750'yi buldu dvd olarak
shrek çorum versiyonu
2 türlü film arşivim var=)
avengers-saw-hangover-men ın balack-musallat-
internetten büyük bir arşiv olabilirmi
Titanic
dogru söyle senmi batırdın o gemiyi :D
Cenabetten battti:d
harbiden hee ulan batmaz dediler gemi için tanrı gibi gördüler 2 kişi sevişiyor diye battı gemi bee :D
Bir okusan titanic gi sanki hersey onceden planlanmis gibi belliykis zaten
çıplak gözle izledim :)) önlerine dim dik buz kütlesi çıkıyor ona çarpıyor ne kadar dik oldugundan belli zaten bilmem anladınmı :D
noldu önüne dik bişeymi çıktı patavatsız :))
Braveheart.
konulu filmelerden var
var konulu.
Maltagshshahahabahg
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar