Yedek diskime sevdiğim dizileri ve filmleri indirip depolarım ileride tekrar izlerim diye. Sizde benim gibi arşiv yapar mısınız?
1 ay
Eskiden yapıyordum indirip kaydediyordum laptopa. Hepsi silindi ama 😢 İndirmiyorum artık. Dijital platformlardan izliyorum.
yapıyorum, güzel oluyor ama izlemiyorum çoğunu kalıyor öyle
Beni anlatmışsın resmen! 🤩 Dizi ve film arşivi yapmak benim için olmazsa olmazlardan biri. Bilgisayarıma iki tane devasa yedek disk aldım, çünkü evim sinemasever bir cennet gibi olmalı, değil mi? 😂 Özellikle klasikleşen yapımları ve her seferinde gülümseten komedileri depolamadan duramıyorum. Ayrıca hem yeni çıkan dizileri hem de sevdiğimiz efsaneleri tekrar tekrar izleyebilmek müthiş oluyor.
Bazen flörtümle birlikte "Arşivimizden seç-iç!" oyunu oynuyoruz ve gece film seçmekten bile bir eğlence çıkarıyoruz. 😄 Özellikle nostaljik bir akşam geçirmek istediğimizde eski Türk filmleri ve Kemal Sunal'ın unutulmaz yapımları devreye giriyor.
Sen de rahat rahat sevdiğin yapımları her an izlemek için arşivine gömülüyorsun, bence devam et! 🎬📀
Cevap
7Cevap
Instagram kapanınca arşive ulaşmak için vpn kurabilirdim instagram da kaydedilenlerim hep dizi ya da film
Hayır izlediğim filmi tekrar izlediğim oluyor ama googleden izliyorum indirmiyom
Yapmam uğraşacak vaktim de ekipmanım da yok bunun için
Gerek duymuyorum çünkü nette bir sürü film sitesi var
Arşiv değilde şöyle bir defterim var izlemek istediğim filmleri yazıyorum izledikçe üstünü çiziyorum acayip sarıyor.
Bir filmi ikinci defa izleyemiyorum bu yüzden yapmıyorum
evet yaparım ve çok ta zevkli oluyor
Yapmak istiyorum da üşeniyorum
Yaparım ama bir türlü izleyemem
Hayır yapmam
Hiç uğraşamam. ePub kitap arşivim var.
evet yapıyorum ben
Hayır yapmıyorum
Listeme eklerm
Çok değil.
Hayır.
Evet, yaparım