Boyuna ve kilosuna göre zayıf biri ama ben bunu hiçbir zaman sorun etmedim. Şimdi bana artık spora yazılmak istediğini kilo almak kas yapmak istediğini söylüyor. Ya kendini beğenmiş burnu havada brine dönüşürse, kaslarını göstermek için boy boy fotoğraflar atmaya başlarsa bambaşka biri olursa diye korkuyorum
Endişeleriniz anlaşılabilir ve geçerli bir kaygı olabilir. Bir kişi spor yapmaya başladığında, yaşam tarzı değişiklikleri ve kişisel gelişim süreçleri yaşanabilir. Ancak bu değişikliklerin kişiliğin tamamen değişmesine neden olması zor bir ihtimaldir Spor yapmak, genellikle kişisel gelişim ve sağlığı artırmak için yapılır. Bu süreç, daha sağlıklı yaşam alışkanlıkları kazanılmasını ve fiziksel formun artırılmasını amaçlar. Spor yapmaya başladığında, sevgilinizde bazı değişiklikler veya adapte olma süreçleri yaşanabilir. Ancak bu değişiklikler, olumlu yönde olabilir ve kişiliğin temel özelliklerini büyük ölçüde etkilemez. Endişelerinizi sevgilinizle açıkça paylaşmak önemlidir. Onun amacını ve motivasyonunu anlamaya çalışmak, sizin için de daha iyi bir perspektif sağlayabilir.
Haksızsınız... Kimsenin kişiliği SPOR'da değişmez.
Alışkanlıkları, yaşam tarzı, zevkleri, fiziki durumu değişebilir. Bir insan kendini beğenmiş burunu havada biri ise spor yapmadan da bu durum belli olur.
Bazen cevapladığım konulara inanmakta zorlanıyorum :(
Bunların hepsi boşuna. Peki sende öz güven eksikliği olabilir mi? O kaslı ve ya daha güzel görünüme kavuşabilir. Peki seni nasıl görünürse görünsün erkek arkadaşın sevmeye beğenmeye devam eder mi? Kendine bunu sormanı tavsiye ederim. Belki senin de spora başlaman gerekebilir :D Ve ya görünümün ile ilgili değişiklikler yapman. Bu ilişkinizde farklı bir heyecan süreç yaşatabilir.
Spor'un psikolojik ve kişilik olarak etkisi pozitiftir, bence sen de onunla birlikte başlamalısın, iyi gelir ve birbirinizi daima desteklemiş olursunuz. Ama spora başlama amacı biraz farklıysa orasını bilemem tabi.
Sen de spora basla. Squat yaparsın. burnu havaya kalkar beğenmezse seni poponla vurup havalara uçurursun aşko. Sen de ondan habersiz git spora yazıl. haber vermek zorunda da değilsin ayrıca