Spor yaparken dikkati çabuk dağılanlardan mısınız? Yoksa ben işime bakarım, gerisi umrumda değil mi dersiniz?

Hayır spor yaparken dikkatim çabuk dağılmaz benim genel olarak odaklanarak spor yaparım zaten genelde salonda spor yaptığım için spor salonunda dikkatimi dağıtan bir şey olmuyor bazen de şarkı açarak spor yapıyorum bu yüzden de iyi motive ediyor beni yani yalnız yaptığım sürece sorun olmuyor ama birisi ile yapsaydım dikkatim bozulabilirdi
Sporumu yaparım dikkatim neye dağılacak :D
Odamda yaparsam bazen dağılabilir PC ye bakmak için ama onun dışında yok dağılmaz
Hee yani nasıl bir ses olduğu önemli
Spor salonundaysa ağirliklari çat pat bırakanlar evet onlar dağıtıyor dnnf
Teşekkür ettim eig içinnn 🍁
Hayır dağılmaz
Cevap
10Cevap
İşime bakarım genel yapım bu. Etrafta beni ilgilendirecek bir şey olmadığı sürece pek ilgilenmem.
Dağılıyor çünkü setimi tamamlamadan başımda dikilen insanlar oluyor. Ondan dolayı yoğun olmayan saatlerde gitmeyi tercih ediyorum.
herkes de tam konsantreymiş ya bizim bu gördüğümüz elinden telefon bırakmayan sürekli aynada foto çekinenler kim acaba
Spor yaparken müzik dinlemeyi severim ve insanları görmezden geliyorum yardım isteseler bile
Hayır hiç dağılmaz özellikle sporda daha bi dikkatliyimdir 😇
Bunlar için ilk önce insana güven vermek gerekirdi güven
Dünyadan bağım kopuyor ya. Tam konsantre çalışırım.
Evde yaparken çok dağılıyor ama salonda oyalanmadan yapıp ccikma peşinde oluyorum
Hayır dağılmaz odak noktam sadece spor
spordayken dikkatim dağılmaz
Etrafta dikkat çeken bir şey yoksa sorun yok.. 😅
Dikkatim dağılmaz zaten spor yapmıyorum ki
hayır genel tam konstre çalışırım
Spor yapmam.
Odaklanma konusunda iyiyim
Evet
Hiç oyalanmadan yapıp çıkma derdindeyim
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?