Spor yaparken dikkatinizi dağıtacak şeyler oluyor mu? Ben odamda spor yaptığımda kedim dikkatimi dağıtıyor aslında uslu ama çok tatlı olduğu için odaklanamıyorum sürekli onu mıncırma ihtiyacı duyuyorum 😅😸
İşim gereği her an telefon çalabiliyor ve bakmak durumunda kalıyorum. Bu anlık olarak dikkatimi ve motivasyonumu dağıtabiliyor. Telefon kapanınca biraz da sinirlenerek devam ediyorum. Bu kez daha hırslı kaldırılıyor ağırlıklar :)
Karşı cins gerçekten dikkat dağıtıyor. o yüzden biraz daha sakin yerde spor yapıyorum. Salon da çok bayan üye var. bayanların yeri ayrı olmasına rağmen erkeklerin olduğu bölümde sık sık spor yapıyorlar. ekstra başka da bir şey yok.
Spor yaparken dikkatimi dağıtan tek şey odaya birilerinin girip çıkması ve en önemlisi müzik dinlerken internetimin çekmeyip müziğin yarıda kesilmesi.. :/
Evet tam adapte olmuş mükemmel şekilde giden setin önüne karşı cinsin gelip set örmesi ve sen o sete yanlış anlaşılmamak için sadece sırtını dönüp sporunu bir başka köşeye taşıman dikkat dağıtır
Yanımdakinin bana saçma sapan bakması, yanımdakinin çok ve boş konuşması, anlamsız tripler, ego tatminleri, laf sokmalar, fırça atmalar, alay etmeler, üste çıkmalar. Kendimden geçiyorum galiba yine. Dahası da var da neyse...
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Spor salonunda Bi kız var sohbetin muhabbetim olan, taş gibi bişey olduğu için dikkatimi dağıtıyor o yokken denk getiriyorum gjsjfjs