Soruma başta Fenerbahçeli renktaşlarım olmak üzere tüm takım taraftarları davetlidir. Objektif olarak paylaşacağınız düşünceler, bizim için son derece değerlidir.
Sebastian Szymanski
Ryan Kent
Edin Dzeko
Umut Nayir
Alexander Djiku
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Alexander Djiku
İstedigi transferi yapsın kadroda saçma sapan oyuncuları göndermedikten sonra asla şampiyon olamaz
Rossi, G. Henrique, Arao, J. Pedro, S. Dursun, Altay, Nazım Sangare, J. King gibiler yolcu.
Atilla Szalai de dahil. (Tam bir saatli bomba.)
Mert hakan, samet, slazai, bunları da ekle
Mert hakan kalır, (8 +3 kuralı sebebiyle) Samet ve Szalai de yolcu.
En güzeli Arda'nın gitmesi.
Rakip taraftarlar için öyle.
Galatasaraylıyım, rakip düşüncesi ile söylemiyorum. Çocuğa yazık oluyordu. Yoksa Arda bu sene de elinizdeydi ve bizi üzmedi sonuçta.
Ferdi, nasıl geliştiyse Arda da öyle gelişirdi. Zaten ligin sonlarına doğru takımın kilit oyuncusu haline gelmişti. Babası ve kendisi daha fazla imza parası ve komisyon alacak diye Barcelona yerine Real Madrid'e gittiler. Jesus'un taktiksel hataları (Orta sahayı bomboş bırakan çift forvet anlayışı veya 3'lü savunmada orta sahayı tek bir oyuncuyla savunan -Arao'nun defansın önünde kaldığı saçma kurgu-), GS'yın süper algı yapması, TFF ve hakemlerin FB önyargısı, FB yönetiminin Ali Koç dışında FB haklarını savunamaması, kötü stoperlere sahip olmamız (Luan Peres dışında diğerleri ya çöp ya vasat), Jesus'un Rossi ve İrfan Can Kahveci'ye öz evlat muamelesi yapması, Altay'ın çok formsuz olması (Önüne gelen hemen her şutun gol olması) vs. sebeplerden ötürü siz şampiyon oldunuz. Ama bu yıl, Arda Güler'in yokluğuna rağmen şampiyonluğu rüyanızda görürsünüz!
He evet tek bunlardan oldu. Galatasaray hiç top oynamadı, haftalarca galibiyet serisini de İrfan'a öz evlet muamelesi yapıldığı için aldık zaten. Ulan Arda için bir yorum yapayım dedim, onda da bile maksimum Fenerli zekası ile cevap verdin. Şampiyonluk kutlamalarında dansöz oynatacağımıza sizi çıkartıp oynattık, üstüne de 3 tane çaktık hala kendinizi bu yarışa dahil etme derdindesiniz. Bu kadar senedir zaten İrfan Can öz evlat muamelesi gördüğü için şampiyon olamıyorsunuz. 🤣🤣
Herhalde daha fazla para almak için gidecekler. Kim ipler Fener'i, kim ipler Barcelona'yı.
Icardi nasıl çaktıysa artık bambaşka bir konudan bile konuyu nereye getirdin. Klasik Fenerli yorumu, sezon başı şampiyon biziz rüyanızda görürsünüz. Kim acaba rüyasında görüyor, siz zaten şampiyon olmadan şampiyonluk kutlayan, yıldızı olmadan yıldız takan acınası bir takımsınız. Kusura bakma birader, seni aklı başında biri sanarak Arda yorumu yaptım ama sen de klasik fenerliymişsin.
Bu yıl, Kadıköy'den ve tarafsız sahadaki maçlarda sizi eli boş göndereceğiz. Sizin sahanızdaki maç konusunda ise bu kadar iddialı konuşamayacağım.
Abdulkerim Bardakçı, vasat bir stoper onu iyi gösteren yanındaki V. Nelson. Tıpkı iki yıl önce Kim Min Jae'nin Serdar Aziz'i iyi göstermesi gibi. Yeni İspanyol sol bekiniz, hücum yönü çok güçlü ama defansif yönü kötü. (Tıpkı Caner Erkin gibi.) Aldulkerim Bardakçı onun arkasını toplama konusunda çok ciddi zaaflar yaşayacak, Kerem zaten geriye gelerek defansa çok yardım eden bir oyuncu değil. Abdulkerim, bu yıl çok ciddi şekilde tartışılacak, görürsün. (Kaan ile ikisinin Nellson'un yokluğunda oynadığı Konya maçını hatırla.)
Bizi iki maçta da farkla yenmenizi Jesus'a ve FB yönetimine borçlusunuz. Berbat stoperle oynadık. Jesus'un kötü ve ağır stoperlerle defansın çizgisini orta sahaya kadar çıkardı. Okan hoca, ağım şahım bir şey yapmadı, yalnızca topsuz alan koşuları çok iyi olan ve çok hızlı olan Barış Alper'i forvet mevkiine attı. Bizim dede, ayakta uyudu ve maç gitti. FB, kendi sahasındaki GS ve BJK maçlarını kazansaydı ve İstanbulspor'u kendi sahasında yenseydi şampiyondu. Fenerbahçe'nin küçük maçlardaki büyük ama büyük maçlardaki küçük performansı sizin şampiyon olmanızda en büyük etkendi. Sizin de iyi oynadığınız maçlar var, seriler var ama hiçbir şey tek taraflı değildir. Bunun birden fazla sebebi vardır. Bir zincirin halkaları gibi tüm bu durumlar bir araya geldi ve siz şampiyon oldunuz. Aslında bize iyilik yaptınız, çünkü biz şampiyon olsaydık; bu yılki kaliteli transferleri göremeyecek, yine geleceğe yönelik henüz olmamış oyuncular transfer edilecekti.
Ben cümlelerimi bir mantık ve gözlem çerçevesi üzerine oturtuyorum ama sen saldırgan bir üslup kullanıyorsun. 1959 yılında Galatasaray'ın 10 - 15 lig şampiyonluğu olsaydı, Fenerbahçe'nin bu haklı çıkışına itiraz etmezlerdi; herkes nasıl işine geldiyse öyle davranıyor. TFF bu konuyla ilgili bir çalışma yapacak bir komisyon kurmalı ve iki tarafı da temsil edecek tarihçiler bir araya gelmelidir. 1959 yılı öncesinde şampiyonluklarımız var mı evet. Fenerbahçe tarafı elbette kendi şampiyonluklarının arkasından gidecek. Galatasaray tarafı da işine geldiği gibi bu şampiyonlukları inkar edecek. Bunun bir komisyon tarafından araştırılması ve sonuca bağlanması gerekir. Fenerbahçe'nin bu konuyla ilgili TFF'ye başvurusu var. Bu durum, tarafsız bir komisyon tarafından aydınlatılması gereken bir durumdur. Anlamsız tartışmalar, ortalığı germekten başka bir işe yaramaz.
Dzeko
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!