GALATASARAY
FENERBAHÇE
BEŞİKTAŞ
TRABZONSPOR

DİĞER
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Fenerbahçeliyim, ölene kadar da Fenerbahçeli olarak kalacağım! Sevgiliymiş, arkadaşmış, eşmiş başkası hangi takımı tutarsa tutsun, benim rengim belli!
Beşiktaş ama gönül verdiğim yok. Küme düşse umrumda olmaz
manitim ve knkm beşiktaşlı diye beşiktaşlıyım
Cevap
14Cevap
takım tutmuyorum.
Takım tutmuyorum ama 08’deki Alex’li Kazım’lı Devid’li Lugano’lu Fenerbahçe’de kaldı gönlüm 💙💛
Aşkınla coşkunla sen çok yaşa yükseliyor bayrağın arşa yüz yıl önce doğdu şanlı efsane...💛💙
Fenerbahce diyim bari
hani fenerin yıldızları eksik :D :D
Fenerbahçe TFF resmi sitesindeki kupa sayısı ile şu an üç yıldızı hak etmiştir. Daha öncesi olan şampiyonluklar sayılmadığı için üç yıldız kullandım 🙂
olmaz ali baba 5 yıldız taktı :D
Kutlarım, ne diyeyim 🥲 Lakin objektif bir bakış açısı ile Ali Koç'a eleştiride bulunmak isterim. Bence Fenerbahçe gibi ülkemizin güzide bir kulübüne bugüne kadar en çok zarar vermiş başkan olarak tarihe geçecek, şayet devam ederse..
daha düne kadar eski kupalardan haberi olmayan taraftar eski şampiyonluklar demeye başladı. ali koç o koyunları iyi kandırıyor. başarılı olamayınca taraftarın gözünü boyamakj için 5 yıldız çıkardı. aziz döneminde akılları nerdeydi bu taraftarın. aziz bile 5 yıldız dememişti
Yiğidi öldür hakkını yeme demişler, doğru söze ne hacet. Dilinize sağlık 🙌
kendilerini avuturlar sadece :D
beşiktaş tabiki sonuna kadar karakartal
LE LE LE RA RA RA GASTER GASTER CİM BOM BOM
Siirt Köy Hizmetleri
galatasarayyyyy❤️❤️
Barcelona
Messi'siz Barça'nın tadı yok gibi duruyor 🥲
Lionel Messi favori adamım 😀 aynen öyle olmalı
Al NASSR diyorum
Ronaldo hayranlığı sezdim 🥲
FENERBAHÇE tabi
Galatasaray
Profilinizden o kadar belli ki 😂 Katılım için teşekkürler 🥰
FENERBAHCE
Galatasaray
Takım tutarım ama fanatik değilim
Şampiyondan yanayım
Sakaryaspor, GS
Eskilerin Sakaryaspor'unu hatırlıyorum. Çok iyiydi. Umarım yeniden ait olduğu lige en kısa zamanda geri döner🙌
Aslan cimbom
Pendikspor
Beşiktaş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?