Spor Hangi takımı tutuyor ve destekliyorsunuz? melisaaa81 Takip Et Bilge Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ben kendimi bildim bileli fenerbahçeyi tutmuşumdur 💛💙☺️ Fenerbahçe Galatasaray Beşiktaş Trabzonspor Diğer takımlar Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hangi takımı tutuyor ve destekliyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Spor konusunda 20,4b cevap paylaştı. takım tutmuyorum 0 0 Yorumla
linkerboy1991 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Beşiktaş benim sevdiğim takım da kadın futbol maçına gittiğimde takımdan soğudum güvenlik önlemleri zayıftı stadyum çalışanları işini iyi yapmıyor 0 1 Yorumla linkerboy1991 +1 yıl Sahaya ses bombası soktular bomba yanımda patladı kulak zarımı yirtacakti Yorumla
ButcherBlaviken Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl Manchester City'i tutuyorum ama bu sene Arsenal olacak gibi :D 0 0 Yorumla
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl Semtimi seviyorum ben.Renklerini değil.Karşıyaka. 0 0 Yorumla
Miraiklein Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 94% +1 yıl Takım tutmayı gereksiz buluyorum özellikle fanatizm seviyesinde. 0 0 Yorumla
ppissiccikk Takip Et Xper 5 Yaş: 42 +1 yıl ❤💛 Galatasaray 😍 0 1 Yorumla doublemann +1 yıl caNımsın Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
takım tutmuyorum
Beşiktaş benim sevdiğim takım da kadın futbol maçına gittiğimde takımdan soğudum güvenlik önlemleri zayıftı stadyum çalışanları işini iyi yapmıyor
Sahaya ses bombası soktular bomba yanımda patladı kulak zarımı yirtacakti
Manchester City'i tutuyorum ama bu sene Arsenal olacak gibi :D
Semtimi seviyorum ben.
Renklerini değil.
Karşıyaka.
Takım tutmayı gereksiz buluyorum özellikle fanatizm seviyesinde.
Kadıköylü olarak fenerbahçe
🦁💛❤Galatasarayyyy💛❤🦁
Gs tabikii
Sonsuza kadar Fenerbahçe
GaaSsaray
Yaşa Fenerbahçe 💛💙
Adana spor
Fenerbahçe💛💙
❤💛 Galatasaray 😍
caNımsın