Hem fiyatına göre uygun hem de sağlam güzel barfiks demiri ile dambıl var mı? Barfiks demiri bu arada 90 kg için sorun oluşturmamali.
Güncellemeler
+1 yıl
ya da sağlam 500 den aşağı barfiks demiri olsaydı barfiks demiri alıp barfiks çekerdim. Çoğu kas grubu çalışırdı ayrıca agirliksiz yapılan hareketler de yapardım sorun olmazdı
Evet o yorumları ben de gördüm o yüzden almasam mi dusuncesine girdim ama almasam da yapabileceğim bir şey yok spor salonunun bir aylığı kadar para tutuyor, spor salonuna gitmektense bunları alırım yani
Direnç bandı ben de almayı düşünüyordum ama baya pahalı olmaya başlıyor barfiks demiri ile. 500 tlye buldum benim için uygun olacak ağırlıkli dambıl. Benim için dambıl daha uygun oluyor. Salon 400 TL ve neredeyse hiç bir şey yok, salona 3 ay gidip 1200 vermektense 500 veririm üstüne tavuk alırım daha uygun olur
Mantıklı ben de öyle yapacaktım ama huyumu biliyorum salardim şimdi oraya gidersem hiç yoktan para verdim der giderim disiplin kazanmak için bizim salonda var birseyler
Anladım güzelmiş o zaman burada da olsa giderdim ben de salonun havası daha güzel oluyor ama çok yetersiz bir yer, bende bir de fıtık var o yüzden yapabileceğim hareketler kısıtlı ve onlar da pek yok evde dikkat ederek yapabilirim bana uygun hem
Barfiks demiri var mı önerebilecegin, baktım da çoğu kişi 70 kilo üstünde demirin yamulmaya başladığını ya da çıkıp geldiğini söylemiş hiç olmadı barfiks demiri alırım çoğu hareketi çalışırım
Eğer duvara vidalatacaksan git boru demir al köşelere flanş kestir kaynattir varya onun bükülür kırılma ihtimali yok diğerlerini şimdi elime almadan bilemem malzeme kalınlığı hammadesi vs ama dediğim gibi yaptitirsan hem çok tutmaz hemde ömürlük olur
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Uygulama var knk
Uygulama derken
Istanbuldaysan sirkecide ara sokakta bir yer satıyor 5 yıldır aynı barfiks demirini kullanıyorum bem
Markası ne ki barfiks demirinin😅
İşte markası olmadığı için böyle diyorum.
Ahahaha 5 yıl geçmiş o yer belki de kapanmıştır belki de o marka barfiks demiri satmaz olmustur 😁. Ama teşekkürler yine de
Hayır duruyor hala devam ediyor
O markayı satmiyordur o zaman belki bilinmez. Hem de zaten İstanbul'da değilim 😁
O zaman boş ver
Hocam var İnternete 800 900 lira patlama ihtimali varmis
Patlama derken
Ağırlıkların içi kum dolu plastigi kırılıp kumun dökülme ihtimali var ama benim kuzen yeni aldı suanlik bir problemi yok
Evet o yorumları ben de gördüm o yüzden almasam mi dusuncesine girdim ama almasam da yapabileceğim bir şey yok spor salonunun bir aylığı kadar para tutuyor, spor salonuna gitmektense bunları alırım yani
Şey miydi peki dediğin, ağırlıkları kendin sokup çıkarabiliyorsun bu şekilde dimi
Evet evet ama sana bir tavsiye verebilirim koli bandı ile sar yere hızlı bırakma birsey olmaz
Ben de alacaktım o ağırlık seti direnç bandı barfiks demiri bizim burada salon ücretleri uygun 4 aylık 1500 tl dedim salona gideyim
Direnç bandı ben de almayı düşünüyordum ama baya pahalı olmaya başlıyor barfiks demiri ile. 500 tlye buldum benim için uygun olacak ağırlıkli dambıl. Benim için dambıl daha uygun oluyor. Salon 400 TL ve neredeyse hiç bir şey yok, salona 3 ay gidip 1200 vermektense 500 veririm üstüne tavuk alırım daha uygun olur
Mantıklı ben de öyle yapacaktım ama huyumu biliyorum salardim şimdi oraya gidersem hiç yoktan para verdim der giderim disiplin kazanmak için bizim salonda var birseyler
Anladım güzelmiş o zaman burada da olsa giderdim ben de salonun havası daha güzel oluyor ama çok yetersiz bir yer, bende bir de fıtık var o yüzden yapabileceğim hareketler kısıtlı ve onlar da pek yok evde dikkat ederek yapabilirim bana uygun hem
Barfiks demiri var mı önerebilecegin, baktım da çoğu kişi 70 kilo üstünde demirin yamulmaya başladığını ya da çıkıp geldiğini söylemiş hiç olmadı barfiks demiri alırım çoğu hareketi çalışırım
Eğer duvara vidalatacaksan git boru demir al köşelere flanş kestir kaynattir varya onun bükülür kırılma ihtimali yok diğerlerini şimdi elime almadan bilemem malzeme kalınlığı hammadesi vs ama dediğim gibi yaptitirsan hem çok tutmaz hemde ömürlük olur
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!