ailem cok baskici nefes aldirmiyolar surekli konumdan nereye gittigimi adim adim takip ediyolar cidden mental ve fiziksel kotuyum surekli bir siddet hali okul ev is disinda bi hayata izin vermiyolar evden gitmeyi ya da formalite evliligi yapmayi dusunuyorum fikir onerebilecek biri var mi ailemin eli kolu uzundur haciosmanoglu ile falan akrabayiz karakola gidip araya sokarak yerimi bulurlar diye de korkuyorum
Güncellemeler
1 yıl
guncel :(
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ailen öncelikle ülkemizde ve dünyada olup bitene kafa yordukları için senin iyiliğini düşünerek sana bunu yapıyorlar. Bunu kısıtlama olarak algılama. Maalesef güven konusu kişisel değil toplumsal olarak değerlendirilmeye başlandığı için ki bu da normal artık kimsenin güveninin olmadığı bu dünyada her şey başımıza gelebilir. Onları da anlamaya çalış. Onların güvendiği kişiler ile birşeyler yapmayı dene.
onlar muhafazakar ben degilim benim kafama uyan hic bir kiz arkadasimla bile gorusmeme izin vermiyolar biri alevi diye izin vermiyolar biri acik giyiniyo diye sacma sapan hal tavirlari var durum hic disardan gozuktugu kadar klasik degil
Ben seni anlıyorum. Fakat sana bunu yap şunu yap diye çözüm kimse öneremez. Sadece ailenin sana ve çevrendekilere güvenmesini sağla. Ne bilim arkadaşların sizin eve gelip gitsinler. Ailen tanısın güvensin.
Neyle izliyorlar bilgi verir misin
iphonem u bul uygulamasindan eve okula ve is yerine işaret koymus oralara gittigimde bildirim gidiyo ve hangi saatte gittigime bile dikkat ediyolar
Hmm yani daha önceden telefonun onlardaydı başka türlü izlenmiyor
yani birinin konumunu izlemek icin soruyosaniz eger o kisinin telefonu eger iphone sa alip bul a girip sol alt kisiler> + ya bas ordan kendinizi secerek sizin de telefonunuz iphone sa yine o uygulama uzerinden izleme yapabilirsiniz
onerim bildirimlerden bul uygulamasinin bildirimlerini kapamaniz 😁
Anladım telefonunu elimize alamıcamız biriyse bunu yapamayız 😂
Ailenin takibi de seni rahatsız etmesin. Evlat sahibi olduğunda anlarsın. Ne kadar önemsiyorlar seviyorlar seni. Sen onların bitanesisin canısın. Akılları çıkıyordur başına bişey gelir diye. Konumunu görsünler ama herşeyini anlatmazsın paylaşmazsın o ayrı.