Spor Düzenli olarak yürüyüş yapar mısınız? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Düzenli olarak yürüyüş yapar mısınız? Evet Hayır Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Düzenli olarak yürüyüş yapar mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Spor konusunda 20,3b cevap paylaştı. Evet her zaman zaten yürümek değil de fitness yapıyorum. zaten bir yere giderken yürümüş olduğum için sırf yürümek için çıkmam 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Her gün özellikle fitness yapar mısınız
bebeto13 Takip Et Guru Yaş: 47 , eic 39% +1 yıl Spor konusunda 509 cevap paylaştı. evt çok seviyorum yürüyüşü günde en az 30 dakika yürürüm bir de yemekten sonra oturmak benim için iyi olmuyor 0 0 Yorumla
ShelbyCobra Takip Et Xper 7 Yaş: 62 , eic 94% +1 yıl Yurumek en saglikli ve kolay spordur. atalarimiz ne guzel soylemis isleyen demir isildar.. Yurudukce. Yaslanmaniz. gecikir 0 0 Yorumla
psicoach Takip Et Master Yaş: 42 , eic 47% +1 yıl Ben daha çok koşuyorum. Geçen ayki adım ortalamam 15000 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Hiç içimden gelmiyor ya bayramdan önce yürüyordum da artık canım istemiyor. Yorumla psicoach +1 yıl Kilo sorunun var mı Yorumla Soran +1 yıl Var Yorumla psicoach +1 yıl Yeteri kadar sorun etmiyorsun o zaman Yorumla Soran +1 yıl Yürümek yorucu yahu ne yapayım. Diyete de girmiştim ama kendimi sınırlayınca da mutsuz oluyorum az da olsa yiyemeyince sevdiğim şeyleri. Yorumla psicoach +1 yıl Boy kilo kaç Yorumla Soran +1 yıl Burada paylaşmak istemiyorum. Yorumla psicoach +1 yıl Diğer yerde paylaşabilirsin istersen Yorumla
Zat-ıakrep Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 91% +1 yıl Yürüyüş için çıkmıyorum ama genelde heryere yürüyerek gitmeyi tercih ediyorum 0 0 Yorumla
Acetbeyy Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 95% +1 yıl Ben işim gereği için sürekli geziyorum valla ama 13 bin ile 20 bin arası adım atıyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Evet, fırsat buldukça. Tam da şimdi yürüyüşten geldim. 0 13 Yorumla Soran +1 yıl Kilo vermek için mi? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır, fazlalığım yok. Ruhsal ve fiziksel sağlık için diyelim. Yürüdükçe zihnimin dinlendiğini hissediyorum psikolojime olumlu etki ediyor Yorumla Soran +1 yıl Süper. Genelde haftasa kaç gün yaparsınız ve kaç adım atarsınız merak ettim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hiç adım saymam. Genelde haftada 3 kez evimin yanındaki yürüyüş parkurunda orta tempolu 1 saat. Yorumla Soran +1 yıl Tebrik ederim :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Eğer zayıflamak istiyorsan kardiyo ve pilates ama😉 Yorumla Soran +1 yıl Yok onlara bulaşmayayım. Yürüyüş de spor işte. :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Daha hızlı sonuç alırsın, yürüyüş çok kalori yaktirmiyor Yorumla Soran +1 yıl Günde kaç dk yapılmalı peki ortalama Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Pandemide aldıklarımı günde 10 dakika ip atlayarak hemen vermiştim ben. eger atlamalı zıplamalı bir kardiyo yaparsan 19dk bile yetiyor ama pilates 30 dakika şart Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim. Hareketleri beceremeyebilirim ki bir kere denedim beceremedim. :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olsun zamanla alışırsın olduğu kadar , zor hareketlerden ben de uzak duruyorum. YouTube ü bilgisayara yansitiyorum rahat oluyor Yorumla Soran +1 yıl İyiymiş Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Günlük 20 bin atarim şu sıralar çıkamıyorum düzene koyacağım inşallah iyi akşamlar 🌸 0 17 Yorumla Acetbeyy +1 yıl 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ama şu erkek kişisi hergun 20 bin atar. Yorumla Acetbeyy +1 yıl Konu ben değilim sadece senin 20 bin adım attigini yazman 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😂iyi atiyorum yani sadece şu sira cikamadim hava sıcak Yorumla Acetbeyy +1 yıl Çok iyi atıyorsun evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😂😂😂yalan borcum mu var Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Cikartirma bana dokümanlari Yorumla Acetbeyy +1 yıl Valla çıkar Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hepsini buraya nasil atayim Yorumla Acetbeyy +1 yıl boş ver ya aman banane Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Düzeltiyorum 30 bine cikardim kjsd Yorumla Acetbeyy +1 yıl Devam et ne kendini gostermeyee Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Siz de Yorumla Acetbeyy +1 yıl Gizlenince ne oluyo Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Soru vitrine çıktı kdjdjd saklanıyorum Yorumla Acetbeyy +1 yıl @inciitanesiii sensin 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O kim ben değilim 😂😂 Yorumla
tombalakk Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Diyeteysem yapıyorum genelde.Yoksa tıkınıp oturuyorum. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Evet her zaman zaten yürümek değil de fitness yapıyorum. zaten bir yere giderken yürümüş olduğum için sırf yürümek için çıkmam
Her gün özellikle fitness yapar mısınız
evt çok seviyorum yürüyüşü günde en az 30 dakika yürürüm bir de yemekten sonra oturmak benim için iyi olmuyor
Yurumek en saglikli ve kolay spordur. atalarimiz ne guzel soylemis isleyen demir isildar.. Yurudukce. Yaslanmaniz. gecikir
Ben daha çok koşuyorum. Geçen ayki adım ortalamam 15000
Hiç içimden gelmiyor ya bayramdan önce yürüyordum da artık canım istemiyor.
Kilo sorunun var mı
Var
Yeteri kadar sorun etmiyorsun o zaman
Yürümek yorucu yahu ne yapayım. Diyete de girmiştim ama kendimi sınırlayınca da mutsuz oluyorum az da olsa yiyemeyince sevdiğim şeyleri.
Boy kilo kaç
Burada paylaşmak istemiyorum.
Diğer yerde paylaşabilirsin istersen
Yürüyüş için çıkmıyorum ama genelde heryere yürüyerek gitmeyi tercih ediyorum
Ben işim gereği için sürekli geziyorum valla ama 13 bin ile 20 bin arası adım atıyorum
Evet, fırsat buldukça. Tam da şimdi yürüyüşten geldim.
Kilo vermek için mi?
Hayır, fazlalığım yok. Ruhsal ve fiziksel sağlık için diyelim. Yürüdükçe zihnimin dinlendiğini hissediyorum psikolojime olumlu etki ediyor
Süper. Genelde haftasa kaç gün yaparsınız ve kaç adım atarsınız merak ettim
Hiç adım saymam. Genelde haftada 3 kez evimin yanındaki yürüyüş parkurunda orta tempolu 1 saat.
Tebrik ederim :)
Eğer zayıflamak istiyorsan kardiyo ve pilates ama😉
Yok onlara bulaşmayayım. Yürüyüş de spor işte. :D
Daha hızlı sonuç alırsın, yürüyüş çok kalori yaktirmiyor
Günde kaç dk yapılmalı peki ortalama
Pandemide aldıklarımı günde 10 dakika ip atlayarak hemen vermiştim ben. eger atlamalı zıplamalı bir kardiyo yaparsan 19dk bile yetiyor ama pilates 30 dakika şart
Teşekkür ederim. Hareketleri beceremeyebilirim ki bir kere denedim beceremedim. :D
Olsun zamanla alışırsın olduğu kadar , zor hareketlerden ben de uzak duruyorum. YouTube ü bilgisayara yansitiyorum rahat oluyor
İyiymiş
Günlük 20 bin atarim şu sıralar çıkamıyorum düzene koyacağım inşallah iyi akşamlar 🌸
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Ama şu erkek kişisi hergun 20 bin atar.
Konu ben değilim sadece senin 20 bin adım attigini yazman 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
😂iyi atiyorum yani sadece şu sira cikamadim hava sıcak
Çok iyi atıyorsun evet
😂😂😂yalan borcum mu var
Cikartirma bana dokümanlari
Valla çıkar
Hepsini buraya nasil atayim
boş ver ya aman banane
Düzeltiyorum 30 bine cikardim kjsd
Devam et ne kendini gostermeyee