Sporcu olsanız kariyer ve para için her ülkeye gider miydiniz?

Sporcu olsanız kariyer ve para için her ülkeye gider miydiniz?

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ün dediği gibi Ben sporcunun zeki çevik ve ahlaklısını severim Sözünden hareketle
Bu starlar futbol denince akla gelen ilk isimler
Ve onları transfer etmek isteyen isimler
Ülkelerinin ve isimlerini takımlarını on plana çıkarmak isteyen isimler
Yani futbol göze hitap eden bir oyun olduğu için
Bu kurallar çerçevesinde oynuyorlar oyunu
Ama karakter herseydir
O insanların paraya ihtiyacı mı var Allah için
Ben böyle bir durumda kalsam asla yapmam
Bakın rahmetli baba Hakkıdır
Metin Oktaylar
Can Bartular da futbolcu idi
Ama değerlerini üç otuz paraya satmadilar
Bana reklam kokan hareketler bunlar gibi geliyor
Teşekkürler sagolun
Arabistan, Dünya Kupasına ev sahipliği yapmak istediğinden, halkının parasını 3-5 topçuya harcıyorlar işte. Ben olsam, gitmezdim. Daha doğrusu, Arabistan'da yine yaşarım yaşamasına da, halkından çaldığını bana versinler diye o kadar paraya rıza göstermezdim.
Cevap
26Cevap
Kendiside arap neden yaşayamasın? Kimse bana Benzema fransız falan demesin!!! 😂
Arap değil berberi cezayirli
@LegenDRoque Aynı halt işte yani arap olduğu için yabancılık çekmez! 😅
Arap değil kardeşim berberiler Afrika'nın en eski yerel halkıdır Tunus Fas Cezayir vs berberi toplumlardır Araplarla alakaları yok.
@LegenDRoque Berberi vesaire işte ne haltsa bana göre araplardan farkı yok. Bu dediğinin ismi mehmet olup ben türk değilim diyenden farkı yok! Karim ismi arap ismidir, keza benzema soy ismi yine arap yani ne olursa olsun bu adamda arap kanı var.😅
Kankam benim ismim Ömer şimdi ben Arap mıyım böyle mantık mı olur? Avrupalıların bizi Arap sanması gibi bir şey senin söylediğin.
@LegenDRoque Hayır tabiki değilsin ama ömer ismi müslüman bir isimdir araplarda pek ömer ismini duymadım ama mesela süleyman, muhammet onlarda mohamed veya raşit onlarda rachid diye olanlar çok var. Onun için örneği mehmet üzerinden verdim çünkü mehmet türk ismidir karim'de arap ismidir, ve genelikle fas, cezayirliler bu ismi kullanır.
Hayır yaşamam. çünkü zaten her hangi bir takımda bile zengin olabilirim
hastalik bolgesi falan degilse giderdim. sonucta bu bir meslek. en iyi nere kazandiriyorsa orada calisirdim. bu yasta buna bu parayi kim verir. iyi firsat. arablar enayi. boyle futbolculari alip ligi kaliteli yapacaklwrini inaniyorlar da kac kisi arab ligini takip ediyor.
Öyle bir soru sormuşsun ki görende benzemayı çölde çadır kurup deveye binerek sağa sola gidip gelecek sanır. Adamın yaşayacağı ülke ve mekan ultra lüks hatta ultra lüksün de lüksü bir konsepte sahip.
Zaten futbol hayatlarının son demleri
para kazanmayı düşünmeleri normal
Arabistan da Çin gibi yapıyor kariyerli oyuncular alıp lige dikkat çekme derdindeler
ben olsaydım giderdim
Benzema cok iyi futbolcu. Al- İttihad ‘a gitmiş demek vayy. Neyse ben Messi’nin gideceğini düşünmüyorum. Messi kapanışı Barcelona’da yapacaktır.
Messi paraya satmadı kendini helal olsun. Arap ülkelerinde insanlar köle durumundayken oraya meşrutiyet kazandırmak olur böyle adımlar.
Adamlar başarıya ulaştı sporculuğa devam ediyorsam niye daha fazlasını kazanmayayım doğru olanı yaptılar
zaten belirli bir para kazanmışsan gerek yok diye düşünüyorum. özellikle saydığın isimler zamanında zaten parayı vurmuş.
Dişini sıkıyorlar aldıkları paraya karşılık , emekli olunca da , bir daha Arap ülkesine mi gider sence? Gitmez tabiki adamlar keyfini yasiyacak
Yaw aga bu araplar yüzünden bizim ligde etkileniyor oyuncularımıza dadanıyolar dün İcardi için twitterda örgütlendik resmen.
Ultra zengin habibilerin yanında benim zenginlik sönük kalırdı sanırım. Nəysə ben yaşamazdım.
Giderdim iş iştir iş neredeyse sen oradasindir ülkene ihanet etmedikce
Tabi ki ülkemizin hali ortada bütün sporculara başarılar dilerim ama!!! ben gitmezdim
Hayır. Bikaç yıl oynar parayı kırıp sermaye yapar iç hayatına atılırdım
Her ülkede derken Arabistanı Yemen felan sandın herhalde. Ayrıca adamlar apartman dairesinde yaşamıyor herhalde ultra lüks villalarında yaşıyorlardır.
artık futbol da bittiler
o yüzden tercih etmeleri normal
O kadar parayı bana versinler amazonun balta girmemiş ormanlarında maymunlarla bile oynarım.
Hayallerine ulaşmış kariyerinin sonuna gelmiş futbolcuların bu tercihleri mantıklı.
Zaten fazlasıyla zenginler ama hayatlarının 1 senesini p*ç ediyorlar.
Onların yerinde olsam gitmem.
Ülke önemli değil de gidecek olduğum takım önemli
Tiksiniyorum bu araplardan
Orta doğu hariç diğer ülkelerde okey
Konu para olunca gidilir
Arap bölgelerinde yaşamam.
Şu araplardan bir kurtaramadık paçayı.
Hayır tabi ki. Messi gitmez inşallah Arabistan a
Zevk için bile giderdim
araplara küfür yokmu? paranın. tleri.
Yaşayamazdım
Yaşarım